بله...خخخخخخخ فکر کنم تقابل لری وترکی هست.
ای خدا بالا سری سیل زیر پات کن/زنه خوبو و مرده لیش رو ز یک سوا کن
مرده لیش: مرد بد
نجه سن یاخشی ولی من پیس اولام ............................ راضیسان گل کیمی گلشنده سولام

بله...خخخخخخخ فکر کنم تقابل لری وترکی هست.
ای خدا بالا سری سیل زیر پات کن/زنه خوبو و مرده لیش رو ز یک سوا کن
مرده لیش: مرد بد
بله...خخخخخ
نجه سن یاخشی ولی من پیس اولام ............................ راضیسان گل کیمی گلشنده سولام![]()
من چوپانا یوخدی نیازیم خانیم ........................ گل منیم اُول محرم رازیم خانیممو لره بلوط خوروم هفت سال چوپونوم/سرورم ره پا قرقره مشقی ندونوم
من چوپانا یوخدی نیازیم خانیم ........................ گل منیم اُول محرم رازیم خانیم
خخخخخ خ خوشم میاد کم نمیاریید
شعر طنز:مرا از اجری کج افریدند/مرا از دنده لج افریدند(گمانم از سر لج افریدند)خخ
خ خ خوشم میاد کم نمیاریید
خخخ زیبا بود افرین. راحت باشدخخخخ
دعایت می کنم از لج درآیی ............................. بری صاف زیر ماشین کج درآیی
طنزه دیگه! امیدوارم ناراحت نشید.بالأخره اعصاب مصاب این طبع لطیف شاعرانه رو قاطوندی![]()
خخخخ
دعایت می کنم از لج درآیی ............................. بری صاف زیر ماشین کج درآیی
طنزه دیگه! امیدوارم ناراحت نشید.بالأخره اعصاب مصاب این طبع لطیف شاعرانه رو قاطوندی![]()
خ خ خوشم میاد کم نمیاریید
اینم یه لری تقدیم به شما:
لج مکن چون که میبینی vocal در سایت ها
محرم راز آخداریر ، اولدوزلارا گوز باغلییپ!!!
در تمام عمر خود باشم عزادارت بمیر ..................... گر بمیری راحتی،هستم هوادارت بمیرخخخ زیبا بود افرین. راحت باشد
یادتان باشد اگر مردم عزاداری کنید/بر سرو صورت بکوبید و خود آزاری کند.خخخ
شما هم بفرما دوست عزیزبچه ها منم بیام؟ من عاشق شعرم
باغلییب!
لج مکن چون که میبینی vocal در سایت ها
محرم راز آخداریر ، اولدوزلارا گوز باغلییپ!!!
در تمام عمر خود باشم عزادارت بمیر ..................... گر بمیری راحتی،هستم هوادارت بمیر![]()
جواب این بیت رو با حرف آخر مصرع دوم بدهخب من الان دقیقا باید چی کار کنم؟
باغلییب!
خوش اومدی دوست گلم
باغلاما هر بیر کسه دیل چون که یار اولماز سنه .................... شعری یازسون محترم البته عار اولماز سنه
باغلییب!
خوش اومدی دوست گلم
باغلاما هر بیر کسه دیل چون که یار اولماز سنه .................... شعری یازسون محترم البته عار اولماز سنه
من اگر تبریزلی اولسام وای منه ...................... نه ساتوب تبریزلی لر یولداش سنهرفتم تبریز یه کاری داشتم/ سبزینه دندون طلا گرفت واداشتم.خخخخخخخخخخخخخخ
دختره مامانت رو بگو باباته خبر کن/ شیر باهیم 400تومان یه چی زش کم کن.خخخخجواب این بیت رو با حرف آخر مصرع دوم بده
میان عاشق و معشوق فرق بسیار است ....................... چو یار ناز نماید شما نیاز کنید
هی جان من اینجا چه جوری اومدی؟/با رضایت یا که زوری اومدی؟خخخخ
مرحبا طبعون رواندور سنده یولداشسان بیزه ........................ گر دیدیم یولداش باغشلا عالی قارداشسان بیزه
شوخی شوخی جدی اولدی اولماسین شوخلوخ لاریم
جدی جدی شوخلوخیدی ساغ یاشاسین دوسلاریم
من اگر تبریزلی اولسام وای منه ...................... نه ساتوب تبریزلی لر یولداش سنه
دیدم که صحبت میکنید گفتم تماشا میکنم
گفتید که زوری اومدی گفتم که حاشا میکنم
ما را به زوری متهم هرگز مکن ای با وقار ............................... هر کس که آمد ، مرحبا او هست صاحب اختیاردیدم که صحبت میکنید گفتم تماشا میکنم
گفتید که زوری اومدی گفتم که حاشا میکنم
حالا وزن شعرهات به کنار...این هوری رو که غلط املایی داره کجای دلم بذارم؟هی میگی توی جبهه لیلی با منه؟/انگاری دنباله هوری اومدی
راه دیر و ملک غریب کشونده مارو/ما که زوری نیومدیم ای جان فدا روما را به زوری متهم هرگز مکن ای با وقار ............................... هر کس که آمد ، مرحبا او هست صاحب اختیار
من نرنجم که با دیگری خو کنی/ تو با من چه کردی که با او کنی؟
افتخارسان بیزیم کیمین دوسلارا ............................ سن گلنه گوز تیکمیشدوخ یوللاراهن البیر طبعیم بتر باحالدی / دوسلار منه صف باغلییب باخاردی / عاشیق اولدیم سیزلر کیمین شاعره / منیمده بیر سوزوم اولسون خاطره
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخحالا وزن شعرهات به کنار...این هوری رو که غلط املایی داره کجای دلم بذارم؟![]()
حوری درسته دوست عزیز
یار ما در بزم ما بنشسته است ..................... صحبت حور و پری دیگر چه هست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اولین مسابقۀ "مشاعرۀ سنتی دور همی" با جایزه | مشاعره | 109 | |
![]() |
مشاعرۀ شاعران | مشاعره | 11 |