senjed A
عضو جدید
یه اندام کیسه ای شکل تولید اسپوره که فیالوسپور تولید میکنهphialide
یه اندام کیسه ای شکل تولید اسپوره که فیالوسپور تولید میکنهphialide
سنجد جان درست گفتن
خوب البته شما هم گفتید اما من بیشتر به کیسه شکل بودنش مد نظر من بودمنم که همینو گفتم! سنجد فقط علمی تر گفت....![]()
خوب البته شما هم گفتید اما من بیشتر به کیسه شکل بودنش مد نظر من بودالبته این کیسه ممکن چنتا دهانه داشنه باشه و داخل اونم هاگ های غیر جنسی به صورت مختلف قرار می گیرن
مسعود جان انشاالله سوال بعدی جواب بدی اگه من بزارم![]()
فیالید در کل یعنی یاخته بطری شکل جواب اینه امیر مسعود جان حاشیه سازی نکنقربون شکلت کیسه ای شکله دیگه! بشکه ای که نیست!
ولی انصافا سنجد فیالوسپور را خوب اومد! دقت نکردم بهش!
بلد نیستی دیگه کیسه ای شکله !
با اجازه دوستان ابوریحانی سوال بعد :spore ball
توده اسپوری کرویبلد نیستی دیگه کیسه ای شکله !
با اجازه دوستان ابوریحانی سوال بعد :spore ball
هردو جواب یکیه درسته ! حالا این گوی به چه صورته یعنی چه جوری تشکیل میشه ؟ کدوم قارچها این نوع رو دارن؟توده اسپوری کروی
هردو جواب یکیه درسته ! حالا این گوی به چه صورته یعنی چه جوری تشکیل میشه ؟ کدوم قارچها این نوع رو دارن؟
درسته !مثال: Urocytis دارای اسپور های زایا و اپور های عقیم در اطراف
درسته!کدوم قرچ که باید باشه Ustilaginoideaاما چجوری تشکیل میشه فکر کنم به طرف رطوبت جزب میشن وتشکیل spore ball رومیدن چون تو مناطق مرطوب خصارتش زیاده اینو حدس میزنم
ببخشید من یخوده سرعتم پاینه اون موقه که شروع کردم این شکلی نبودکدوم قرچ که باید باشه Ustilaginoideaاما چجوری تشکیل میشه فکر کنم به طرف رطوبت جزب میشن وتشکیل spore ball رومیدن چون تو مناطق مرطوب خصارتش زیاده اینو حدس میزنم
لکه قهوه ای؟سوال بعد
brown patch
brown patch:یک بیماری از چمن های فصل سرد که به طور معمول در طول دوره، آب و هوای گرم و مرطوب رخ می دهد.علائم : تکه های قهوه ای یا برنزه شدن چمن که بیماری گرفته تا قطر 5 سانتیمتر
مشاهده پیوست 65631
نام فرسی خاصی نمیدونم اگه بخوای یه نام خوشگل براش انتخاب میکنمخب... درسته..نام فارسی بیماری و عاملش!
نام فرسی خاصی نمیدونم اگه بخوای یه نام خوشگل براش انتخاب میکنم
عاملشم از Rhizoctonia solani
بفرمایید : water core[/QUOTE
مغز آبکی فکر کنم برا سیب زمینیه ؟
همه رو یا اشتباه جواب میدم یا نصفه![]()
آقا اعتراض دارم آبگزک نمیشه ! میشه مغز آبکی ! حتی ترجمه ی تحت الفظیشم همینه!آفرین امیر مسعود
سوال بعدی
با اجازه یه نکته دیگه به گفتت اضافه کنم :در اثر انبار کردن در دمای بالا و به خاطر کمبود کلسیم به وجود میادآبگزیدگی بیشتر به علت کمبود کلسیم در میوه هایی مثل سیب و گلابی دیده میشه.
سنجد جان اگه سرچ هم کنی این کلمه رو میبینی که ابگزک میشهآقا اعتراض دارم آبگزک نمیشه ! میشه مغز آبکی ! حتی ترجمه ی تحت الفظیشم همینه!
آقا بهنام شما اینو ببینینسنجد جان اگه سرچ هم کنی این کلمه رو میبینی که ابگزک میشه
دست شما هم درد نکنه بابت ترجمه تحت الفظیش![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |
مسابقه ••• تشخیص عکسهای میکروسکوپی! | گیاه پزشکی | 2105 | |
![]() |
مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟ | گیاه پزشکی | 3876 |