مسابقه ••• واژنامه گیاهپزشکی

b_painshahri

عضو جدید
منم که همینو گفتم! سنجد فقط علمی تر گفت....:D
خوب البته شما هم گفتید اما من بیشتر به کیسه شکل بودنش مد نظر من بود :) البته این کیسه ممکن چنتا دهانه داشنه باشه و داخل اونم هاگ های غیر جنسی به صورت مختلف قرار می گیرن
مسعود جان انشاالله سوال بعدی جواب بدی اگه من بزارم :biggrin:

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب البته شما هم گفتید اما من بیشتر به کیسه شکل بودنش مد نظر من بود :) البته این کیسه ممکن چنتا دهانه داشنه باشه و داخل اونم هاگ های غیر جنسی به صورت مختلف قرار می گیرن
مسعود جان انشاالله سوال بعدی جواب بدی اگه من بزارم :biggrin:

قربون شکلت کیسه ای شکله دیگه! بشکه ای که نیست!;)

ولی انصافا سنجد فیالوسپور را خوب اومد! دقت نکردم بهش!

senjed A

عضو جدید
مثال: Urocytis دارای اسپور های زایا و اپور های عقیم در اطراف
درسته !
سوال بعد
البته ببخشین! من حواسم نبود که گوی اسپوری تو خانواده های مختلف میتونه باشه و گوی اسپوری مد نظر من گویی بود که از به هم چسبیدن آسکها به وجود میاد که در راسته یAscosphaerialesاز رده ی Plectomycetes دیده میشه.

b_painshahri

عضو جدید
کدوم قرچ که باید باشه Ustilaginoideaاما چجوری تشکیل میشه فکر کنم به طرف رطوبت جزب میشن وتشکیل spore ball رومیدن چون تو مناطق مرطوب خصارتش زیاده اینو حدس میزنم

senjed A

عضو جدید
کدوم قرچ که باید باشه Ustilaginoideaاما چجوری تشکیل میشه فکر کنم به طرف رطوبت جزب میشن وتشکیل spore ball رومیدن چون تو مناطق مرطوب خصارتش زیاده اینو حدس میزنم
درسته!
لطف کنین دو پست بالاتر رو بخونین!

b_painshahri

عضو جدید
ببخشید من یخوده سرعتم پاینه اون موقه که شروع کردم این شکلی نبود :D

b_painshahri

عضو جدید
brown patch:یک بیماری از چمن های فصل سرد که به طور معمول در طول دوره، آب و هوای گرم و مرطوب رخ می دهد.علائم : تکه های قهوه ای یا برنزه شدن چمن که بیماری گرفته تا قطر 5 سانتیمتر
rhizoctonialead.jpg

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
brown patch:یک بیماری از چمن های فصل سرد که به طور معمول در طول دوره، آب و هوای گرم و مرطوب رخ می دهد.علائم : تکه های قهوه ای یا برنزه شدن چمن که بیماری گرفته تا قطر 5 سانتیمتر
مشاهده پیوست 65631

خب... درسته..نام فارسی بیماری و عاملش!

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نام فرسی خاصی نمیدونم اگه بخوای یه نام خوشگل براش انتخاب میکنم :)
عاملشم از Rhizoctonia solani

درسته! البته اگه به واژه Patch دقت میکردی! میتونستی یه واژه خوب واسش بسازی اصلا!! توی فارسی بهش میگن...وصله قهوه ای....

سوال بعد.

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آبگزیدگی بیشتر به علت کمبود کلسیم در میوه هایی مثل سیب و گلابی دیده میشه.

senjed A

عضو جدید
سنجد جان اگه سرچ هم کنی این کلمه رو میبینی که ابگزک میشه
دست شما هم درد نکنه بابت ترجمه تحت الفظیش :)
آقا بهنام شما اینو ببینین
http://vilaslandandwater.org/land_r..._fruits/problems/a3280_watercore_of_apple.pdf
آبگزک معمولا زیر پوست دیده میشه ولی مغز آبکی قسمت مغز میوس ، حالا من اشتباهی به جای سیب، سیب زمینی گفتم .