مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
انگوره؟
مشکلی نداره که، سُر و مُر و گنده وایساده!
یه عکس دیگه با کیفیت بهتر بذار ببینیم مشکلش چیه!

سلام
عکس با کیفیت بزارم ،شما جواب بدید ،بعد دوباره من سوال بزارم؟
چه کاریه؟
:D

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دارم به این نتیجه میرسم این تاپیک نمیتونه ریشه علمی داشته باشه!:cool:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دارم به این نتیجه میرسم این تاپیک نمیتونه ریشه علمی داشته باشه!:cool:
پس تو به چه دردی میخوری؟ از همین الان مسئولیت علمی سازی در بخش بیماری شناسی گیاهی به حضرتعالی محول شد... بسم الله

jalaltatari

عضو جدید
لطفا شائبه ایجاد نکنید . اگر در تشخیص یماری یا مشکل عکس الصاق شده توانای ندارید بدون هیچ نظری اجاه بدید دوستانی که قادر به تشخیص دادن هستن جواب هاشونو ارائه کنن . با تشکر

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لطفا شائبه ایجاد نکنید . اگر در تشخیص یماری یا مشکل عکس الصاق شده توانای ندارید بدون هیچ نظری اجاه بدید دوستانی که قادر به تشخیص دادن هستن جواب هاشونو ارائه کنن . با تشکر

دوست عزیز این تشخیص بیماری فقط از روی یک عکس!! یک مسئله تجرییه و ریشه علمی نداره!

باید اندام مشکوک نمونه برداری بشه، بافت مشکوک تو محیط های مخصوص کشت بشه، عامل بیماری از بین چندیدن میکروارگانیسم مشکوک جداسازی و شناسایی بشه. تست بیماری زایی انجام بشه، تست های موفولوژیکی و بیوشیمیایی انجام بشه، و در نهایت برای اطمینان با ژن های اختصاصی ناحیه هدف تکثیر و توالی یابی بشه و در بانک ژن ردیابی بشه.... بعد میشه نظر داد! اصول علمیش اینه! البته خیلی حرفتونو به دل نمیگیرم هرکسی میتونه واسه خودش نظری داشته باشه!

آخرین ویرایش:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
مشاهده پیوست 191611

Peach and Nectarine Powdery Mildew

Causal agent: Sphaerotheca pannosa

Powdery mildew appears in late spring or early summer as white mildew spots on the fruit and foliage. Later the spots on the fruit turn a tan colour. When severe, it may crack the fruit. ​

مشاهده پیوست 191612
Powdery Mildew
Sphaerotheca pannosa

​

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين ديگه چه مدلشه؟ شما خودتونم نميدونيد چي گذاشتيد؟