gandom talaee
عضو جدید
با سلام ممنون از لطف شما و معذرت میخوام که دیر شد اجازه بدین سوال پیدا کنم 

بفرمایید مشکل این چیه؟مشاهده پیوست 169002
سلام
احتمالا لکه قهوه ای سویا یا بلایت باکتریایی سویا است.
اولی سپتوریایی است وبیشتر دربرگهایی مسن تر ودومی بیشتر دربرگهای جوانتر وبالایی
این هم بنظر می آید برگهای پایینی است .پس لکه قهوهای سویا یا بلایت سپتوریایی برگ سویا
عامل Septoria glycines
نه متاسفانه نیست
شبیه به بیماری زنگ سویا هم هست به نظرم ؟!![]()
سلام مطمین هستید.درسته نماتد وفیتوفترا هم علایمی شبی این ایجاد میکنند اما مطمینا این لکه قهوه ای سویاست..اوبرگهای عقبی را ببینید لکه های قهوهای تیره را می بینید وبرگهای جلویی هم قهوهای روشن ودرحال پیوستن به هم که برگها از حاشیه شروع به خشک شدن میکنند.مشاهده پیوست 169050
سلام
لکه قهوه ایی برگ سویا
عامل بیماری قارچه ، این بیماری در بهار مشاهده می شه و به صورت لکه هایی قهوه ای رنگ در روی برگ مشاهده می شه. این لکه های آلوده در اندازه های مختلفه.و در برگ های پایینی مشاهده می شه، این بیمای برگ را ابتدا زرد میکنه و کم کم اونو می خشکونه ، در حالت شدید تر بیماری ممکنه سویا تمام برگ های خودشو از دست بده. وسعت از بین رفتن برگ ها به وضعیت آب و هوا بستگی داره. ساقه و غلاف ها ممکنه آلوده شه.زمستان گذرانی قارچ روی ساقه های ضعیف و برگه. گرما ، هوای مرطوب و زهکش ضعیف از عوامل اصلی انتشار این بیماریه.
برای مبارزه، استفاده از بذور سالم، تناوب زراعی و بقایای گیاهی را با عمق زیاد دفن کردن و استفاده از قارچ کش های برگی مناسبه.
alh [شما سوال بعد رو لطف کنید.. اقای مهندس نیستن.. لطفا مرسی.سلام درسته کاملا ولی استاد hfarda2011 جواب صحیح رو گفته بودند من حواسم نبود
بله عامل ان سپتوریا استیعنی عاملش Septoria glycines هست؟!من فکر می کنم عاملش قارچ
Mycosphaerella uspenskajae باشه ها!
بله فهمیدم. هر دو درسته!بله عامل ان سپتوریا است
سلام دوستان فک کنم لکه اجری بادام باشه
من ی سوال دارم بیماری اسکا تو انگور چی هست و برای مقابله باهاش باید چ کار کرد؟
آنتراکنوز گردو باید باشه....gnomonia leptostyla
چقدر انبه اش شبیه گردوئه...
Colletotrichum gloeosporiodes
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |
مسابقه ••• هرکی تصویر بهتری از آفات یا بیماری گذاشت! | گیاه پزشکی | 295 | |
![]() |
مسابقه ••• 20 سوال تا 900000 گونه حشره | گیاه پزشکی | 1168 | |
![]() |