مسابقه ••• هر کی گفت مشکل چیه؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
خب اول به افتخار خودتون يه كف مرتببببببببببببببب.....باريكلا همتون درست اشاره كرديد. اين وروجك همون شپشك ريشه گندم يا غلات بود... :w17: :w17: :w17: :w17: :w17:

ممنونم از استاد گرامي رضا جان....آقا حدستون خورد به هدف...احسسسسسسنت

واسه عسل مادر حميد جان هم بزنيد كف قشنگه رو كه توضيحاتش معركه بود...مرسي مادري.

اميرمسعود جان قربونت يه كوچولو دير رسيدي...اما دارمت خاله...كارت درسته...ميدونم كه شما هم تشخيصت صحيح بوده...
:w16:

رضا جان افتخار عكس بعدي رو ميديد قربان؟؟؟

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال تصویری!

سوال تصویری!

دوستان میتونید تشخیص بدید که این عکس میتونه کدوم خسارت رو نشون بده یا نه؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
ما وقتي درس موز رو ميخونديم...استادمون ميگفت كه پايه مادري بعد از ايجاد يك گياه جديد و بارور شدنش ..خودبخود از بين ميره و نابود ميشه...
اما فكرميكنم اين طفلي يه بلايي سرش اومده...با اين اوصاف...:surprised:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میتونید تشخیص بدید که این عکس میتونه کدوم خسارت رو نشون بده یا نه؟

خوب این بیچاره یکی از همین سوسکا یا کرماشون ریشه اشو جویدن بع اینم بارش سنگین بوده ( محصول میوه ) نتونسته تحمل کنه افتاده

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما وقتي درس موز رو ميخونديم...استادمون ميگفت كه پايه مادري بعد از ايجاد يك گياه جديد و بارور شدنش ..خودبخود از بين ميره و نابود ميشه...
اما فكرميكنم اين طفلي يه بلايي سرش اومده...با اين اوصاف...:surprised:

درس موز؟؟؟!!!
جل الخالق!
فکرتونو تحسین میکنم مامان گلاب! آره یه بلایی سرش اومده!

من فکر کنم گرازی کرگدنی چیزی بهش زده!!
مگه دستم به این صاحبانی نرسه...

میتونه زده باشه!
صاحبانی که این چیزا رو درس نمیده!

خوب این بیچاره یکی از همین سوسکا یا کرماشون ریشه اشو جویدن بع اینم بارش سنگین بوده ( محصول میوه ) نتونسته تحمل کنه افتاده

ای بابا دلم سوخت براش!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چيه حميد جان...كجاش عجيبه؟؟؟
[/QUOTE]

نه نه! هیچ جا! همه چی عالیه! من چقدر خوشحالم!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ سوال!

پاسخ سوال!

نماتد حفار (نقب‌زن) موز با نام علمي Radopholussimilis اولين بار در سال 1893 توسط كوب در في‌جي گزارش گرديد. اين نماتد از خانواده Pratylenchidae پارازيت داخلي، مولد زخم ريشه و يكي از مهمترين انگل‌هاي ريشه‌هاي موز و مركبات در جهان است كه معمولاً با رقم تجارتي كاونديش همراه مي‌باشد. شكي نيست كه در طول مدت افزايش كشت، جايگزين بيماري پژمردگي آوندي فوزاريومي (بيماري پاناما) شده است.

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار دیگه میزارم ... بلکه نشون بده پستمو!

نماتد حفار (نقب‌زن) موز با نام علمي Radopholussimilis اولين بار در سال 1893 توسط كوب در في‌جي گزارش گرديد. اين نماتد از خانواده Pratylenchidae پارازيت داخلي، مولد زخم ريشه و يكي از مهمترين انگل‌هاي ريشه‌هاي موز و مركبات در جهان است كه معمولاً با رقم تجارتي كاونديش همراه مي‌باشد. شكي نيست كه در طول مدت افزايش كشت، جايگزين بيماري پژمردگي آوندي فوزاريومي (بيماري پاناما) شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
میگم اگه سوالا بیشتر از مواردی باشه که باهاش سر و کار داریم یا اقلا تو ایران رایج باشه بهتر نیست؟ ... چرا بهتر هست!

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
میگم اگه سوالا بیشتر از مواردی باشه که باهاش سر و کار داریم یا اقلا تو ایران رایج باشه بهتر نیست؟ ... چرا بهتر هست!
خوبه اینطوریا .......چون خودتون سوال میپرسین خودتونم جواب میدین

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره منم موافقم!

خوبه اینطوریا .......چون خودتون سوال میپرسین خودتونم جواب میدین

آره منم موافقم!

اما یه علت داره!
من خودم هر وقت میخوام سوال بزارم چون میترسم که امکان داره سوال تکراری باشه! میرم دنبال سوالای غریب تر!!!
یکی از علتاش این میتونه باشه!
علت دیگش هم اینه که من نوعی دوست دارم مطالب تنوع داشته باشه! مثلا همشون سفیدک نباشه!

اما پیشنهاد!:

میگم بیایم یه پیشنهادی بکنیم که تاپیک داغ تر بشه و کاربردی تر ! ! ! ! :surprised::surprised::surprised:

نظرتون چیه!؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره منم موافقم!

آره منم موافقم!

اما یه علت داره!
من خودم هر وقت میخوام سوال بزارم چون میترسم که امکان داره سوال تکراری باشه! میرم دنبال سوالای غریب تر!!!
یکی از علتاش این میتونه باشه!
علت دیگش هم اینه که من نوعی دوست دارم مطالب تنوع داشته باشه! مثلا همشون سفیدک نباشه!

اما پیشنهاد!:

میگم بیایم یه پیشنهادی بکنیم که تاپیک داغ تر بشه و کاربردی تر ! ! ! ! :surprised::surprised::surprised:

نظرتون چیه!؟
موافقم
من این تایپک رو خیلی دوست دارم

گلابتون

مدیر بازنشسته
با همه موارد بالا موافقم.....فقط توروخدا تعارف تيكه پاره نكنيد...زود تصميم بگيريد...

پيشنهاد من اينه كه از مواردي كه براتون پيش اومده عكس بگيريد..هرچند هم تكراري باشه..مواردي هست كه وجود داره و پيش مياد...و بهتر ميتونه در روند دستيابي به مسائلي كه برامون پيش مياد كمك كنه...البته هركس در محدوده جغرافيايي خودش...هان؟؟؟

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
آره منم موافقم!

اما پیشنهاد!:

نظرتون چیه!؟

خسته نباشی!

موافقم

این تاپیکم تو رو خیلی دوست داره!

با همه موارد بالا موافقم.....فقط توروخدا تعارف تيكه پاره نكنيد...زود تصميم بگيريد...

پيشنهاد من اينه كه از مواردي كه براتون پيش اومده عكس بگيريد..هرچند هم تكراري باشه..مواردي هست كه وجود داره و پيش مياد...و بهتر ميتونه در روند دستيابي به مسائلي كه برامون پيش مياد كمك كنه...البته هركس در محدوده جغرافيايي خودش...هان؟؟؟

هان! اینم خوبه... جلسه وارد شور میشود!!

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

عالیه

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم

موافقم!

چشم. حتما اجرا میشه!
کار فوق العاده خوبیه!

خسته نباشی!

سلامت باشی!

هان! اینم خوبه... جلسه وارد شور میشود!!

حله! حرکت میکنیم!

Hamid Ghobadi

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا چه خبره؟؟

چرا همه فقط موافقن!!؟؟؟؟

حالا نوبت کیه سوال بعدی را بذاره؟

موافقم!

آقا سوال بزارید دیگه

زهرا جان چون تازگیا حضور فعال داری اینورا !
یه دونه از اون سوالای بوشهری مشتی خودتو اینجا بزار رو سر ما!