من با شک و تردید گفتم... جواب حمید قطعی و کامل بود.
اگه اجازه بدید حمید سوال بذاره...
خوب این بیچاره یکی از همین سوسکا یا کرماشون ریشه اشو جویدن بع اینم بارش سنگین بوده ( محصول میوه ) نتونسته تحمل کنه افتادهدوستان میتونید تشخیص بدید که این عکس میتونه کدوم خسارت رو نشون بده یا نه؟
![]()
ما وقتي درس موز رو ميخونديم...استادمون ميگفت كه پايه مادري بعد از ايجاد يك گياه جديد و بارور شدنش ..خودبخود از بين ميره و نابود ميشه...
اما فكرميكنم اين طفلي يه بلايي سرش اومده...با اين اوصاف...![]()
من فکر کنم گرازی کرگدنی چیزی بهش زده!!
مگه دستم به این صاحبانی نرسه...
خوب این بیچاره یکی از همین سوسکا یا کرماشون ریشه اشو جویدن بع اینم بارش سنگین بوده ( محصول میوه ) نتونسته تحمل کنه افتاده
درس موز؟؟؟!!!
جل الخالق!
[COLOR=magenta/B]LOR]
چيه حميد جان...كجاش عجيبه؟؟؟![]()
چيه حميد جان...كجاش عجيبه؟؟؟![]()
یه بار دیگه میزارم ... بلکه نشون بده پستمو!
![]()
خوبه اینطوریا .......چون خودتون سوال میپرسین خودتونم جواب میدینمیگم اگه سوالا بیشتر از مواردی باشه که باهاش سر و کار داریم یا اقلا تو ایران رایج باشه بهتر نیست؟ ... چرا بهتر هست!
میگم اگه سوالا بیشتر از مواردی باشه که باهاش سر و کار داریم یا اقلا تو ایران رایج باشه بهتر نیست؟ ... چرا بهتر هست!
خوبه اینطوریا .......چون خودتون سوال میپرسین خودتونم جواب میدین
موافقمآره منم موافقم!
آره منم موافقم!
اما یه علت داره!
من خودم هر وقت میخوام سوال بزارم چون میترسم که امکان داره سوال تکراری باشه! میرم دنبال سوالای غریب تر!!!
یکی از علتاش این میتونه باشه!
علت دیگش هم اینه که من نوعی دوست دارم مطالب تنوع داشته باشه! مثلا همشون سفیدک نباشه!
اما پیشنهاد!:
میگم بیایم یه پیشنهادی بکنیم که تاپیک داغ تر بشه و کاربردی تر ! ! ! !
نظرتون چیه!؟
آره منم موافقم!
اما پیشنهاد!:
میگم بیایم یه پیشنهادی بکنیم که تاپیک داغ تر بشه و کاربردی تر ! ! ! !
نظرتون چیه!؟
موافقم
من این تایپک رو خیلی دوست دارم
با همه موارد بالا موافقم.....فقط توروخدا تعارف تيكه پاره نكنيد...زود تصميم بگيريد...![]()
پيشنهاد من اينه كه از مواردي كه براتون پيش اومده عكس بگيريد..هرچند هم تكراري باشه..مواردي هست كه وجود داره و پيش مياد...و بهتر ميتونه در روند دستيابي به مسائلي كه برامون پيش مياد كمك كنه...البته هركس در محدوده جغرافيايي خودش...هان؟؟؟![]()
عالیهبا همه موارد بالا موافقم.....فقط توروخدا تعارف تيكه پاره نكنيد...زود تصميم بگيريد...![]()
پيشنهاد من اينه كه از مواردي كه براتون پيش اومده عكس بگيريد..هرچند هم تكراري باشه..مواردي هست كه وجود داره و پيش مياد...و بهتر ميتونه در روند دستيابي به مسائلي كه برامون پيش مياد كمك كنه...البته هركس در محدوده جغرافيايي خودش...هان؟؟؟![]()
موافقم
من این تایپک رو خیلی دوست دارم
با همه موارد بالا موافقم.....فقط توروخدا تعارف تيكه پاره نكنيد...زود تصميم بگيريد...![]()
خسته نباشی!
سلامت باشی!
هان! اینم خوبه... جلسه وارد شور میشود!!
اینجا چه خبره؟؟
چرا همه فقط موافقن!!؟؟؟؟
حالا نوبت کیه سوال بعدی را بذاره؟
آقا سوال بزارید دیگه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه ••• کی میتونه بهترین راه مبارزه بگه ؟!؟ | گیاه پزشکی | 146 | |
![]() |