مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام با اجازه اينم عكسايي كه من پيدا كردم بفرماييد.(چقد اينا خوشگلن من اولين بار كه ديدم خيلي خوشم اومد ولي از نزديك براي خريدنش كه رفتم زشت بود اصلا اين تيپي پيدا نكردم...!!!)

گلابتون

مدیر بازنشسته
برنده رو اعلام کنید دیگه......

اي به روي چشم...والا همه عكسها خيلي خيلي خوشگلن و انتخاب برنده خيلي خيلي مشكل...اما با اجازه همه دوستان عكسي رو كه دختر بابا گذاشته انتخاب ميكنم چون تيپ كاملي از اين گياه زيبا رو نمايش داده...ممنونم خانومي...

بفرماييد... :w16:

اي به روي چشم...والا همه عكسها خيلي خيلي خوشگلن و انتخاب برنده خيلي خيلي مشكل...اما با اجازه همه دوستان عكسي رو كه دختر بابا گذاشته انتخاب ميكنم چون تيپ كاملي از اين گياه زيبا رو نمايش داده...ممنونم خانومي...

بفرماييد... :w16:

سلاااااااااااااااااااااااااااااام.ممنونم گلابتون عزيز
دوستان لطف كنيد عكس از ژربرا بذاريد.ممنون

گلابتون

مدیر بازنشسته
پريچهر جان خيلي به جمع ما خوش اومدي گلم...
اما طيق قوانين مسابقه...براي هر گياه شما ميتوانيد دو عكس قراردهيد...اگر بيشتر باشه از دور مسابقه خارج ميشه گلم...ميتوني پستت رو مجددآ اصلاح كني و به انتخاب خودت دوتاشون رو بذاري بمونه بقيه رو حذف كني...
ممنونم.

سلااااااااااااااااااااااااااااااااام .وايييييييييييييييييييييييييييييي دوستان عكساي همگي فوق العاده است همتون خيلي خيلي باسليقه ايد.واقعا سخته انتخاب از بين اين همه عكسه خوشششگل
من همه ي دوستانو برنده اعلام ميكنم واقعا دست گلتون درد نكنه.

ولي به پزيچهر عزيز خوش آمد ميگم و از ايشون مي خوام كه عكس بعديو تعيين كنند.ممنونم

parichehr20

عضو جدید
سلام دوستاي عزيزو مهربونم.:w36:

ممنون از لطفت گلم.:w27:

خانوماي عزيز،آقايون گرامي مسابقه تا لحظاتي ديگر آغاز ميشود. همگي آماده ايد؟؟؟؟:w15:(دارم ميميرم از خنده.واي خاي من).:w33:سوال مسابقه:
1
2
3
گوشواره اي
Calceolaria herbeohybrida​
ساعت :11 روز سه شنبه

آخرین ویرایش:

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشواره ای یا کالسئولاریا calceolaria multiflora از تیره ی میمون Scrophulariaceae

گیاه گلخانه ای است ودر گلدان کشت وکار می شود.
گلهای آن زردرنگ ودر ارقام جدید به رنگ های مختلف است.

شکل گل شبیه به یک جیب کوچک ویا گوشواره مانند است.
از طریق بذر در گلخانه در بهار ویا پاییز تکثیر می شود.
برگهای آن متقابل وگلهای آن دسته ای وبه تعداد زیاد است.

ارقام مختلف علفی آن به عنوان گل یک ساله کشت وکار می شوند.درایران فقط نوع گلخانه ای وگلدانی آن دیده شده است.

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوشواره ای یا کالسئولاریا calceolaria multiflora از تیره ی میمون Scrophulariaceae

گیاه گلخانه ای است ودر گلدان کشت وکار می شود.
گلهای آن زردرنگ ودر ارقام جدید به رنگ های مختلف است.

شکل گل شبیه به یک جیب کوچک ویا گوشواره مانند است.
از طریق بذر در گلخانه در بهار ویا پاییز تکثیر می شود.
برگهای آن متقابل وگلهای آن دسته ای وبه تعداد زیاد است.

ارقام مختلف علفی آن به عنوان گل یک ساله کشت وکار می شوند.درایران فقط نوع گلخانه ای وگلدانی آن دیده شده است.
مسعوجان اسم علمی که نوشتید اشتباهه اولش حرف سی جا افتاده و بعد از حرف ال ،، حرف ای را حذف کنید ممنون میشم تصحیح کنید.
تو نقل قول با قرمز نوشتم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا اين دوتا اسم كه خوبه...من به اسم پاكتي يا جيبي هم شنيدم..
درست تو سایت ویگی پدیا که نگاه کنی انواع اسمهای عمومی اش رو نوشته که طیف وسیعی از اسامی به زبان فارسی رو در بر میگیره
اما همشون به یه نکته اشاره دارن اونم بخاطر گلشه که حالت یه شی ایی دابره که میشه چیزی توش گذاشت حالا یا کفش یا جیبی یا گوشواره ایی

آرزوها

عضو جدید
گل کیفی یا گوشتی یاکفشکی یا کفشک

گل کیفی یا گوشتی یاکفشکی یا کفشک

منم با هر 2 تا اسم توي گلفروشيا ديدم كفشك همون گوشواره اي هست

ddo80xeuzjfg81d02h2.jpgمشخصات: اسم علمی گل کیفی Calceolaria herbohybrida ، از خانواده scrophulariaceae می باشد.

این جنس دارای ۴۰۰ گونه مقاوم، نیمه مقاوم، نیمه مقاوم و حساس و همچنین یک ساله، دو ساله، چند ساله و درختچه مانند می باشد . گونه های این جنس به خاطر گلهای گوشواره مانند زیبایی که دارند پرورش داده می شودند اغلب گونه های این جنس بومی آفریقای جنوبی بوده و گلهای آن به رنگ های قرمز، زرد، نارنجی، ارغوانی و بنفش هستند. برگها معمولا تخم مرغی شکل و سبز روشن هستند. در گونه herbo-hybrida گلها به رنگ مخلوطی از زرد، نارنجی و قرمز دیده می شودند.

مراقبت: گیاه کفشک به نور متوسط هوای خنک خاک همیشه خیس، رطوبت هوای معمولی تا زیاد یعنی حدود ۵۰ تا ۹۰ درصد خاک کمی اسیدی احتیاج دارد.

کود: این گیاه به کود احتیاج ندارد زیرا معمولا پس از از بین رفتن گلها، گیاه را به دور می اندازند.

خاک: مخلوطی از دو قسمت خاک جنگلی و یک قسمت ماسه یا مخلوطی از خاک باغچه، ماسه، تورب و خاک برگ، خاک مطلوب گل کیفی است.

ازدیاد: این گیاه رابه دلیل داشتن گلهای رنگانگ، از طریق کاشت بذر، تکثیر می کنند. بذرها باید از اواخر بهار تا اواسط تابستان به صورت تنک، در سینی بذر یا ظروف کم عمق کاشته شوند و در دمای حدود ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری شوند. زمانی که بذر ها جوانه زدند، مراقبت باشید تا در نور کافی قرار بگیرند، در غیر این صورت گیاه به شکل پا بلند با طوقه سست رشد می کند. وقتی که نشاءها به انداه کافی رشد کردند، آنها را در گلدانی با قط دهانه ۹ سانتیمتر، حاوی کمپوست گلدانی با پایه پیت بکارید. این گیاه در طول زمستان نیز در دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد به رشد ادامه داده و در بهار سال بعد گل خواهد داد.:heart::gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 36925مشخصات: اسم علمی گل کیفی Calceolaria herbohybrida ، از خانواده scrophulariaceae می باشد.

این جنس دارای ۴۰۰ گونه مقاوم، نیمه مقاوم، نیمه مقاوم و حساس و همچنین یک ساله، دو ساله، چند ساله و درختچه مانند می باشد . گونه های این جنس به خاطر گلهای گوشواره مانند زیبایی که دارند پرورش داده می شودند اغلب گونه های این جنس بومی آفریقای جنوبی بوده و گلهای آن به رنگ های قرمز، زرد، نارنجی، ارغوانی و بنفش هستند. برگها معمولا تخم مرغی شکل و سبز روشن هستند. در گونه herbo-hybrida گلها به رنگ مخلوطی از زرد، نارنجی و قرمز دیده می شودند.

مراقبت: گیاه کفشک به نور متوسط هوای خنک خاک همیشه خیس، رطوبت هوای معمولی تا زیاد یعنی حدود ۵۰ تا ۹۰ درصد خاک کمی اسیدی احتیاج دارد.

کود: این گیاه به کود احتیاج ندارد زیرا معمولا پس از از بین رفتن گلها، گیاه را به دور می اندازند.

خاک: مخلوطی از دو قسمت خاک جنگلی و یک قسمت ماسه یا مخلوطی از خاک باغچه، ماسه، تورب و خاک برگ، خاک مطلوب گل کیفی است.

ازدیاد: این گیاه رابه دلیل داشتن گلهای رنگانگ، از طریق کاشت بذر، تکثیر می کنند. بذرها باید از اواخر بهار تا اواسط تابستان به صورت تنک، در سینی بذر یا ظروف کم عمق کاشته شوند و در دمای حدود ۱۸ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری شوند. زمانی که بذر ها جوانه زدند، مراقبت باشید تا در نور کافی قرار بگیرند، در غیر این صورت گیاه به شکل پا بلند با طوقه سست رشد می کند. وقتی که نشاءها به انداه کافی رشد کردند، آنها را در گلدانی با قط دهانه ۹ سانتیمتر، حاوی کمپوست گلدانی با پایه پیت بکارید. این گیاه در طول زمستان نیز در دمای حدود ۱۰ درجه سانتیگراد به رشد ادامه داده و در بهار سال بعد گل خواهد داد.:heart::gol:
ارزوی عزیزم
ممنون که این مطلب مفید رو گداشتی فقط یه خواهش دارم گلم سعی کن منبع رو تا اونجا که امکان داره قید کن و یا تجربه خودته حتما بگو... من خودمم اولا منبع رو معرفی نمیکردم حالا میبینم گاهی لازمه.

یه چیز دیگه اون قسمتی که قرمز کردم رو ببین بلاخره مقاوم و نیمه مقاوم به چی؟؟؟؟

بازم مرسی عزیزدلم