شوخی کردم، راستش من عاشق طبیعت بکر و وحشی ام، جایی که جونور دوپا دستکاریش نکرده باشهمرسی رضا جان...![]()
اما مگه اینجا هم پارتی بازی میشه... نگو تو رو خدا، واسه تالارمون حرف درمیارن![]()

شوخی کردم، راستش من عاشق طبیعت بکر و وحشی ام، جایی که جونور دوپا دستکاریش نکرده باشهمرسی رضا جان...![]()
اما مگه اینجا هم پارتی بازی میشه... نگو تو رو خدا، واسه تالارمون حرف درمیارن![]()
شوخی کردم، راستش من عاشق طبیعت بکر و وحشی ام، جایی که جونور دوپا دستکاریش نکرده باشهاون عکس یه همچین حسی رو القا میکنه... من شخصا از اون بیشتر خوشم اومد.
![]()
دوستان عزیز لطفا از اریکا (Erica) عکس بذارید... متشکرم
مرسی رضا جان...![]()
اما مگه اینجا هم پارتی بازی میشه... نگو تو رو خدا، واسه تالارمون حرف درمیارن
دوستان عزیز لطفا از اریکا (Erica) عکس بذارید... متشکرم
باشه گلم برنده رو امشب بگومرسی از دوستان به خاطر عکسای قشنگسون...![]()
زهرا منتأسفانه عکسی که گذاشتی برا منم باز نمیشه... بدو دوباره عکست رو بذار زری جونم
اگه اجازه بدید امشب جواب مسابقه رو اعلام خواهم کرد ... آخه احتمالا یه چند روزی نباشم![]()
ممنونم از همه سايه جان بخاطر عكس خوبش و رضاي عزيز و مريم خانوم و همچنين سمانه جان كه عكس منو برنده اعلام كردن
دوستان عزيزم لطف كنين از كوكب كوهي عكس بگذاريد اميدوارم عكساي زيبايي رو ببينيم
دوست عزیز این مربوط به کدام مسابقه است؟؟عزیزان
سلام. این هم کاملترین مجموعه
ممنونم از همه سايه جان بخاطر عكس خوبش و رضاي عزيز و مريم خانوم و همچنين سمانه جان كه عكس منو برنده اعلام كردن
دوستان عزيزم لطف كنين از كوكب كوهي عكس بگذاريد اميدوارم عكساي زيبايي رو ببينيم
محمدرضا جواب مسابقه را اعلام کن ...
آخخخخخ جونمي جووووون بالاخره منم با بدترين عكس برنده شدم....![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان لطفا عكس از لاله درختي بگذاريد
نه محمدرضا جان ماگنوليا ميخواستم كه ميگفتم ماگنوليا......
دقت كن گلم همون توليپ يا لاله درختي Liriodendrontulipifera![]()
شرمنده هم عجله و هم بي دقتي من در تفكيك اسمهاي عاميانه از اسامي معتبر باعث اين ااشتباهم شد چون ماگنوليا در اوايل بهار بدون برگ و داراي گلهايي شبيه توليپ يا لاله هست در بين مردم اينجا معروف به درخت لاله هست منم همين بيدقتي رو كردم كه عذرخواهي ميكنم اميدوارم سايه جان به بزرگواري مادرانه ببخشن منو![]()
سوال برام پیش اومد...شرمنده هم عجله و هم بي دقتي من در تفكيك اسمهاي عاميانه از اسامي معتبر باعث اين ااشتباهم شد چون ماگنوليا در اوايل بهار بدون برگ و داراي گلهايي شبيه توليپ يا لاله هست در بين مردم اينجا معروف به درخت لاله هست منم همين بيدقتي رو كردم كه عذرخواهي ميكنم اميدوارم سايه جان به بزرگواري مادرانه ببخشن منو
اين هم عكسهاي كه دوست داشتم دوستانم ببينن
![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |