مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
مرسی رضا جان...

اما مگه اینجا هم پارتی بازی میشه... نگو تو رو خدا، واسه تالارمون حرف درمیارن :D
شوخی کردم، راستش من عاشق طبیعت بکر و وحشی ام، جایی که جونور دوپا دستکاریش نکرده باشه :smile: اون عکس یه همچین حسی رو القا میکنه... من شخصا از اون بیشتر خوشم اومد. :D

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
شوخی کردم، راستش من عاشق طبیعت بکر و وحشی ام، جایی که جونور دوپا دستکاریش نکرده باشه :smile: اون عکس یه همچین حسی رو القا میکنه... من شخصا از اون بیشتر خوشم اومد. :D

منم شوخی کردم عزیز... :gol:
پس یاد بمونه هر وقت نوبت شما بود چه جور عکسایی بذارم :D

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از دوستان به خاطر عکسای قشنگسون...

زهرا منتأسفانه عکسی که گذاشتی برا منم باز نمیشه :(... بدو دوباره عکست رو بذار زری جونم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/biggrin.gif

اگه اجازه بدید امشب جواب مسابقه رو اعلام خواهم کرد ... آخه احتمالا یه چند روزی نباشم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از دوستان به خاطر عکسای قشنگسون...

زهرا منتأسفانه عکسی که گذاشتی برا منم باز نمیشه :(... بدو دوباره عکست رو بذار زری جونم :d

اگه اجازه بدید امشب جواب مسابقه رو اعلام خواهم کرد ... آخه احتمالا یه چند روزی نباشم :gol:
باشه گلم برنده رو امشب بگو
منم عکس خودمو نمبینم
الان بازم میزارم

پیوست ها

• Erica_capensis_flower.jpg
    Erica_capensis_flower.jpg
    56.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

sun_girl

عضو جدید
کاربر ممتاز
عکشا واقعا قشنگ بودن... انتخاب یه عکس واقعا سخته...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

با اجازه دوستای خوبم، عکس اول محمدرضا رو انتخاب میکنم...http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
مریم جان بایت لینکی که گذاشتی دستت درد نکنه، عکساش فوق العاده بودن http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
(درمورد سؤالت هم اونطور که من متوجه شدم هر کس میتونه یه پست با حداکثر 2 عکس بذاره)

درضمن من یه پیشنهاد داشتم، از اونجایی که خیلی از این گیاهان گونه های متعددی دارن، دوستانی که عکس میذارن اگه براشون مقدور باشه لطف کنن اسم گونه رو هم قید کنن، این طوری تاپیک علمی تر هم میشه.

متشکرم

محمدرضا منتطریم http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
ممنونم از همه سايه جان بخاطر عكس خوبش و رضاي عزيز و مريم خانوم و همچنين سمانه جان كه عكس منو برنده اعلام كردن

دوستان عزيزم لطف كنين از كوكب كوهي عكس بگذاريد اميدوارم عكساي زيبايي رو ببينيم

آخرین ویرایش:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم از همه سايه جان بخاطر عكس خوبش و رضاي عزيز و مريم خانوم و همچنين سمانه جان كه عكس منو برنده اعلام كردن

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان
سلام. این هم کاملترین مجموعه

پیوست ها

• 6a00d8341c0d5753ef00e5535d3bea8833-800wi.jpg
    6a00d8341c0d5753ef00e5535d3bea8833-800wi.jpg
    24.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • Sugar Hollow 1-1.jpg
    Sugar Hollow 1-1.jpg
    101.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز

محمدرضا جواب مسابقه را اعلام کن ... :gol: ممنونم:gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خوب با اينكه عكسا زيبا و دلچسب نبود با اين حال تشكر ميكنم لابد نبود بهتر از اين عكسها بنا بر اين من تو اينها عكسي كه گلابتون عزيز گذاشته رو برنده اعلام ميكنم

نام فارسی:کوکب کوهی نام علمی:Rudbeckia spp.
نام انگلیسی: Coneflower
خانواده: Asteraceae (Compositae)
طول دوره زندگی: یکساله ، دو ساله ، دائمی
ارتفاع بوته: تا 150 سانتی متر
فواصل کاشت : 40 تا 60 سانتی متر
شرایط خاک : ( از نظر رطوبت ) : با زهکشی خوب
نوع خاک :با حاصلخیزی متوسط ، ترجیحا" سنگین
شرایط نور:آفتاب – سایه – افتاب
مقاومت به سرما : دارد
زمان و روش تکثیر: از طریق کاشت بذر در اواخر اسفند ماه در خزانه و انتقال آن در بهار به زمین اصلی و یا اینکه کاشت بذر در فروردین ماه در هوای آزاد تکثیر می شود. همچنین تقسیم بوته در پاییز ( مهرماه ) و یا اواخر زمستان و اوایل بهار نیز متداول می باشد.
رنگ گل : قرمز مایل به ارغوانی ، زرد طلایی، بنفش که در مرکز مخروطی شکل و به رنگ قهوه ای ، سیاه و یا سبز می باشد.
زمان گلدهی:دوره طولانی از تابستان تا پاییز
کاربرد : جهت حاشیه ها ، گل شاخه بریده ، تپه های گل و جلوی درختچه های پا بلند و نیز باغهای جنگلی ، گونه های یکساله مناسب برای باغچه ها
مراقبت ها : پس از پژمردن گلها بایستی برای زیبایی بیشتر آنها را قطع نمود . استفاده از قیم در موارد لازم می باشد
مشخصات ویژه : در هر متر مربع 2 گیاه کافی است . این گیاه معمولا" دائمی است ولی برخی از آها همانند گیاهان یکساله کشت می شوند که معروفترین گونه آن ( کوکب کوهی R. hira است . این گیاه اخیر دارای گلهایی به رنگ زرد طلایی تا قرمز پر رنگ متمایل به می باشد.
سایر گون ها عبارتند از : (Black- eyed susan ) R. fulgida ( گونه دائمی )R. hira (Black- eyed susan )(Syn. R. گونه دوساله یا چند ساله با دوره زندگی که اغلب بصورت یکساله کشت می شود ) R. herbstsonne ( گونه دائمی) (Syn.Echinacea purpurea ) R. p ،( گونه دائمی ، دارای گلهای قرمز مایل به ارغوانی مخروطی شکل قهوه ای طلایی).

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نه محمدرضا جان ماگنوليا ميخواستم كه ميگفتم ماگنوليا......
دقت كن گلم همون توليپ يا لاله درختي
Liriodendrontulipifera

شرمنده هم عجله و هم بي دقتي من در تفكيك اسمهاي عاميانه از اسامي معتبر باعث اين ااشتباهم شد چون ماگنوليا در اوايل بهار بدون برگ و داراي گلهايي شبيه توليپ يا لاله هست در بين مردم اينجا معروف به درخت لاله هست منم همين بيدقتي رو كردم كه عذرخواهي ميكنم اميدوارم سايه جان به بزرگواري مادرانه ببخشن منو :(

اين هم عكسهاي كه دوست داشتم دوستانم ببينن

گلابتون

مدیر بازنشسته
شرمنده هم عجله و هم بي دقتي من در تفكيك اسمهاي عاميانه از اسامي معتبر باعث اين ااشتباهم شد چون ماگنوليا در اوايل بهار بدون برگ و داراي گلهايي شبيه توليپ يا لاله هست در بين مردم اينجا معروف به درخت لاله هست منم همين بيدقتي رو كردم كه عذرخواهي ميكنم اميدوارم سايه جان به بزرگواري مادرانه ببخشن منو :(

الهههههي عزيزجان ناراحت نباش گلم...طوري نيست كه هممون از اين اشتباهات زياد ميكنيم...من كه هميشه خودم اسامي علمي گياهان رو خيلي خيلي زود فراموش ميكنم..به ندرت اسامي تو ذهنم ميمونه ....ممنون از شركتت عزيزدل مادر:redface::gol::heart:

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز

اين هم عكسهاي كه دوست داشتم دوستانم ببينن

سوال برام پیش اومد...
بین مردم کجا به مگنولیا میگن درخت لاله؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
فكركنم فرصت اين مسابقه هم به اتمام رسيده
راستي راستي كه انتخاب خيلي سخته
:cry:

همه عكسها خوب و زيبا و كامل بودند....فكر ميكنم عكسي كه رضاي عزيز گذاشتن عكسي كامل و واضح باشه...ممنونم عزيز...سوال بعدي باشما
:w16:

از تمامي دوستان هم بخاطر همراهيشون تشكر ويژه دارم...