ممنون از حضور همه دوستان
من عکس دوم سمانه رو بهترین انتخاب میکنم
ممنونم![]()
![]()
![]()
![]()
زهرا جان چون سمانه جان ظاهرا تا عيد نمياد من سوال بعدي رو ميزارم كه تاپيك به اين باحالي نخوابه دوستان عزيز لطفا عكسهايي زيبا از گل شقايق نعماني بگذارين
ممنون از حضور همه دوستان
من عکس دوم سمانه رو بهترین انتخاب میکنم
ممنونم![]()
![]()
![]()
![]()
شقایق نعمانی یا آنمون درسته ؟زهرا جان چون سمانه جان ظاهرا تا عيد نمياد من سوال بعدي رو ميزارم كه تاپيك به اين باحالي نخوابه دوستان عزيز لطفا عكسهايي زيبا از گل شقايق نعماني بگذارين
محمدرضا تکلیف این مسابقه رو مشخص کن
ممنون
اگر شیراز بودم میرفتم باغ ارم خودم عکس میگرفتم میذاشتم اینجا .... اما خوب نیستم الان ...ضمن بروز تشکرآلات متعدد تقاضامندم تصاویر شعف انگیز خود از گیاه عشقه را به دنباله این تاپیک متصل بفرمائید...
.
ضمن بروز تشکرآلات متعدد تقاضامندم تصاویر شعف انگیز خود از گیاه عشقه را به دنباله این تاپیک متصل بفرمائید...
.
میتونی بیای که....اگر شیراز بودم میرفتم باغ ارم خودم عکس میگرفتم میذاشتم اینجا .... اما خوب نیستم الان ...
الان وقع این حرفاست؟؟؟میتونی بیای که....![]()
یسکککککککککککککالان وقع این حرفاست؟؟؟
عکست بزار
به هیچ عنوان...من خودمم میتونم عکس بذارم بعدش خودمو برنده اعلام کنم ؟!![]()
این فکرا رو از ذهنت بیرون کنمن خودمم میتونم عکس بذارم بعدش خودمو برنده اعلام کنم ؟!![]()
به هیچ عنوان...
این فکرا رو از ذهنت بیرون کن
خیلی عکس بامزه ای هست. ممنونیسککککککککککککک
چشم... اینم عکس من... اما چرا تو دوتا عکس گذاشتی؟ قوانین چی میشه؟ زود یکیشو پاک کن.... زود....
عکسای جالب زیادی بود... اینو به خاطر بامزگیش گذاشتم....
عکس مورد نظر من واسه مسابقه....
![]()
دوستانضمن بروز تشکرآلات متعدد تقاضامندم تصاویر شعف انگیز خود از گیاه عشقه را به دنباله این تاپیک متصل بفرمائید...
.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟ | باغبانی | 6214 |