مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

solaris

عضو جدید
سلام
TEفکر کنم مخفف ترافلکس باشه
ترافلکس يک نوع کودکامل (NPK) محلول در آب بوده که به همراه آب آبياري قابل استفاده است. درترکيبات ترافلکس تمام مواد غذايي مطابق نياز واقعي گياه بهينه شده است. محدوده ترافلکس مرکب از چندين فرمول مخصوص گياهان مختلف(سبزي ها، ميوه ها و گلها) است.

مــزايـا:

درجه خلوص: داراي درجه خلوص بالا و فاقد عناصرسنگين وترکيبات کلرو سديم مي باشد.

حلاليت : کاملاً محلول در آب و هيچ گونه نمک نامحلول توليد نمي کند.

کامل: يک کود جامد محلول در آب شامل عناصرغذايي ميکرو و ماکرو در مناسبترين نسبت

جذب: اين کود به دليل تعادل بالاي نيترات نسبت به آمونيوم باعث افزايش جذب ساير کاتيونها مي شود و

از فساد ريشه جلوگيري مي کند.

کلات: اکثر عناصر کم مصرف کلات شده با EDTAوآهن کلات باEDDHAمي باشد.

کارايي: اين کود را ميتوان همراه آب آبياري استفاده نمود.
کودکامل ترافلکس
گوجه، فلفل
Terraflex T NPK 15-8-25+3.5MgO+TE

خيار، بادمجان، هندوانه و خربزه
Terraflex C NPK 17-7-21+3MgO+TE

گل رز، فرزيا، ژربرا، ميخک داوودي
Terraflex F NPK 18-6-19+3MgO+TE

توت فرنگي
Terraflex S NPK 14-6-25+3.2MgO+TE

اگه اشتباه گفتم به بزرگی خودتون ببخشید.

گلابتون

مدیر بازنشسته
هادي جان من فقط در اين حد شنيده ام كه اين كود رو هنگام كاشت گياه ... يا در آب حل ميكنن و در چاله كاشت گياه ميرزن و يا ريشه گياه رو به اون آغشته ميكنن و گياه رو ميكارن ... ظاهرا براي جذب بهتر آب توسط ريشه در مناطق خشك بكار ميره ...:w01:

ببخشيد اطلاعات خيلي كمه
شايد هم اصلا اشتباهه:wallbash:

گلاب خاتون :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب دوستاني كه عكس قرار داده بودن امشب مهلتشون به پايان ميرسه ... نسيم جان و بابك عزيز بايد گياه خودشون رو معرفي كنن و توضيحات تكميلي رو ارائه بدن ... متشكرم

گلاب خانم ناظم:gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام ایشالا که همگی حالشون خوب باشه
خدایش کیف کردم همگی خیلی اطلاعاتتون خوبه ها
گیاهی که من براتون گذاشتم طبق گفته دوستان مخصوصا آقا هادی یک گیاه دارویی است بنام لاواندر که به معنی شستشو است و با نام اسطو خودوس که گلهعای این گیاه جاذب زنبور عسل میباشد و عسل مرغوبی از آن تولید میشوددارای برگهای متقابل و باریکی میباش و فواید درمانی زیادی داره که عبارتند از :
مقوی معده ، مدر ،نیرو دهنده ، درمان سرماخوردگی ، بادشکن و ...
بوعلی نام این گیاه را جاروی دماغ نامید . این گیاه در درمان بیماریهای عصبی ،استرسها ، خستگی های روحی و سردرد ها مفید است . بعنوان بخور و درمان زکام و سرماخوردگی و بیماریهای ریوی ، درمان سینوزیت به همراه گیاه مرزنجوش یا بو مادران به عنوان بخور استفاده میشود یک مشت از هر کدام با 2 لیوان آب جوش بخور داده شود . برای رفع بیخوابی در قدیم یک مشت از برگ این گیاه را زیر بالش قرار میدادند
قسمت مورد استفاده این گیاه سر شاخه های گلدار آن است
متشکرم
1-

vahid mahdavi

مدیر بازنشسته
عرض سلام خدمت دوستان
با توجه به اينكه گلاب خانم كار داشتن امروز و فردا من به جاي ايشون در خدمتتون هستم
اونطوري كه گلاب گفتن امشب آقا بابك بايد جواب تصوير شونو بگن و برنده رو اعلام كنن
و آقا هادي هم بايد جوابه اصطلاحشونو بزارن و برنده رو اعلام كنن.

کاکتوس

کاربر بیش فعال
جوابTE

جوابTE

مخفف trace element

یعنی عناصر ناچیز یا به عبارتی میکروالمنت یا عناصر ریز مغذی مثل آهن.روی ومنگنز.مس.مولیبدن .

این علامت در انتهای فرمول کود های مکمل مثلARJAN 20-20-20+TE

گلرخ خانم نزدیک شده بودن:gol:

golbaghbabak

عضو جدید
سلام دوستان.گیاه مورد نظر اسپیره سفید (spiraea japonica L.)از خانواده گل سرخ rosaceae.خزان کننده،نیاز ابی بالا،خاک معمولی باغچه یا لومی،به 3 روش تکثیر میشود ،پاجوش،تقسیم بوته،قلمه زدن،مکان آفتابی،مقاوم به سرما و در طراحی فضای سبز جز گیاهان حاشیه ای یا پرچینی به شمار میرود.این گیاه در حدود 2 ماه دوره گلدهی دارد تقریبا از اواسط فروردین تا خرداد ماه است .نیز اسپیره قرمز نیز وجود دارد.آقای هادی برنده عکس هستند.

golbaghbabak

عضو جدید
با سلام ایشالا که همگی حالشون خوب باشه
خدایش کیف کردم همگی خیلی اطلاعاتتون خوبه ها
گیاهی که من براتون گذاشتم طبق گفته دوستان مخصوصا آقا هادی یک گیاه دارویی است بنام لاواندر که به معنی شستشو است و با نام اسطو خودوس که گلهعای این گیاه جاذب زنبور عسل میباشد و عسل مرغوبی از آن تولید میشوددارای برگهای متقابل و باریکی میباش و فواید درمانی زیادی داره که عبارتند از :
مقوی معده ، مدر ،نیرو دهنده ، درمان سرماخوردگی ، بادشکن و ...
بوعلی نام این گیاه را جاروی دماغ نامید . این گیاه در درمان بیماریهای عصبی ،استرسها ، خستگی های روحی و سردرد ها مفید است . بعنوان بخور و درمان زکام و سرماخوردگی و بیماریهای ریوی ، درمان سینوزیت به همراه گیاه مرزنجوش یا بو مادران به عنوان بخور استفاده میشود یک مشت از هر کدام با 2 لیوان آب جوش بخور داده شود . برای رفع بیخوابی در قدیم یک مشت از برگ این گیاه را زیر بالش قرار میدادند
قسمت مورد استفاده این گیاه سر شاخه های گلدار آن است.
(((((((لاوان از واریته های؛lavandula angosfifolaکه برگهای باریک و نازکوخاکستری دارد،گلهای آن ارغوانی رنگ است.مکان مرطوب و خیلی خیس را نمیپسندد.ممکن است سرمای شدید به آن اسیب برساند.واریته دیگر lavandula x intermediaکه برگهای سبز نقره ای و گلهای خاکستری دارد.قابلیت هرس فرم را دارد،واریته دیگر stoechasکه به فرانسوی معروف است که گلهای ارغوانی داردو در یک جمع کلی لاوان بوته زینتی برای ایجاد پرچین یا راهروهای بارک در باغچه های ایرانی به کار میرود .بیشترین کاربرد آن در استانهای جنوبی کشور است))))))))

vahid mahdavi

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها خسته نباشين
طبق گفته دوستان برنده عكس نسيم خانم آقا هادي هستن
برنده عكس آقا بابك هم آقا هادي هستن
و برنده اصطلاح آقا هادي گلرخ هستن

طبق برنامه اي گلابتون به من دادن
الان نوبت اينه كه گلرخ خانم عكسونو بزارن و براي اصطلاح هم نوبت افسون جان هستن .

وحيد جانشين موقت گلاب

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ممنون آقا وحید
مگه اصطلاح گیر میاد؟
قربونه رشته خودمون.:redface:
حالا یه چیزی گیر آوردم نمی دونم خوبه یا نه
دیگه میزارم.

اصطلاح کرو یعنی چی؟

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب بگین این چه گیاهیه؟

فرزام

عضو جدید
اصطلاح کرو یعنی چی؟
[/quote]

سلام خدمت تمامی دوستان !
ببخشید که این چند روز نتونستم در بحث ها شرکت کنم ... سرم خیلی شلوغ بود .. :redface:
ولی بطور نامحسوس داشتم تاپیک رو کنترل میکردم ... فعالیت خیلی خوبی داشتید ... مخصوصاً تشریف فرمایی دوستان جدید رو به فال نیک میگیرم ..... دارم به تاپیک امیدوار میشم . :)

از الان در خدمتگذاری حاضرم ...;)

افسون جان اگر این اصطلاح انگلیسیه میشه تلفظ و اسپلش رو بگی یا نه ؟؟

فرزام
مبصر غائب کلاس :smile:

vahid mahdavi

مدیر بازنشسته
چرا كسي اينجا نمياد
گلاب بياد اينجارو اينطوري ببينه ناراحت ميشه . گفته باشم

وحيد منتظر :cool:

گلابتون

مدیر بازنشسته
به به به چه برو بيايي... چقدر شلووووووووووغ :wallbash:

دوستان دست خوش ....نداشتيماااااااااااا.... بازم گلي به جمال هادي خان و فرزام جان .... فرزام جان كجا بودي گلم ... بي خبر ميزاري مارو عزيز.... :w01:

كسي نميدونه درخت گلرخ خانم چيه ... ؟؟؟:gol:
از اصطلاح كرو چي ... كسي چيزي نميدونه ...؟؟؟:gol:
بابك خان ...امين جان... سميه خاله ... افسون خانم... اين بچه بوشهريها كجان ؟سرمد . جوجو؟ دوستهاي جديدمون چي ؟؟؟ به به به...!!!:eek::w20:

دست شما درد نكنه جناب مهدوي زحمت كشيديد ... خيلي ممنون جاي خالي من رو پر نگه داشتيد... ايشالا جبران كنيم . قربان .:sweatdrop:
حدستون هم درسته ... جدا كه ...يك روز نبودم هااااااااااا .:wallbash:

خوبه همتون رو جريمه كنم ؟؟؟!!!:w06:

گلاب خاتون شاكي:w06:

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلرخ خانم حدس منم از درخت شما ... توت است .. توت سفيد از خانواده موراسه .. درختي تنومند با ميوه هاي كوچك و آبدار و شيرين ...

گلاب :gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مامان نکوب سرتو به دیوار
من ناراحت میشم

الان تاپیکو فعال میکنم
ببخش مامانی، نبودم این چن وقته
چن ساعت پیش هم پیش سرمد بودم، با هم حرفیدیم از نزدیک دیدمش

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم واقعن توته یا نه
ولی جوونه‌هاش خیلی شبیه توته، ساقه‌هاش و برگاش، حتی مدل برگاش هم خودشه
راستی این جوونه ها رو هم میشه خورد. بامزست :w12:

گلابتون

مدیر بازنشسته
آي قربون گل پسرم ... بدو ببينم چه ميكني هااااااااا ... :w17:هم درخت رو حدس بزن .. هم اصطلاح رو ....من كه از اصطلاح افسون جان چيزي نميدونم....:sweatdrop:

افسون جان اگه تايپ لاتينش رو هم بنويسي گلم ممنون ميشيم . :heart:

مامان گلاب :gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه ی دوستان
گلرخ جونم تو شهر ما از یان درختا فراونه منم مثل بقیه ی دوستان فکر میکنم توت باشه البته مثل بقیه اطلاعات گیاه شناسیشو بلد نیستم فقط چون میوه اونو خوردم میشناسمش

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سایه جون من که اومدم اصطلاحمو گذاشتم:crying2:
به خدا من کارمو انجام دادم.:cry:
در مورد عکس گلرخ هم خوب نمیشناختم.:cry:

دوستان در مورد اصطلاح:
کرو ، کرا ، کلدار(اسامی دیگه کرو)
راهنمایی: از ابزار باغبانیه
هیچی دیگه جوابو دادم.
فرزام خان من اصطلاح انگلیسیشو پیدا نکردم.ولی چشم بازم میگردم، بود براتون میذارم.

گلابتون

مدیر بازنشسته
قربون افسوني خودم ... ممنون گلم... زحمت كشيدي ... باشه ميدونم درختها رو نميشناسي عزيزدلم ...اما همين كه حضور داشته باشي قوت قلبيه ...:heart:

سميه جون دست گلت درد نكنه ... بيشتر ببينيمت خانومي.:gol:

سينا خان شما چي ؟؟؟ عزيز منتظرتيم .:w01:

جوجو بدوووووووووووو كجايي پسركم .... به سرمد هم بگو بياد ببينم كجاست اين پسر جنوبي .:w11:

گلابتون ناظم خانم :gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کرو + اعتراض

کرو + اعتراض

من رو این اسم اعتراض دارم :w06:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با نسیم موافقم
ولی اعتراض شدیدی رو اسم " کرو " دارم