مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
جوجو اسپم نكن ... حرفتو بزن پسركم... يالا زودباش منتظرم هاااااااا

ممنون سميه جون ... من هنوز اين وسيله رو نديدم...ميتوني تو اينترنت عكسي ازش گير بياري گلم... ببينيمش بد نيست خانومي ؟

گلاب خاتون :gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشین
نمیدونستم این اسپمه :cry:

خوب حالا متن زیر رو بخونین !

میدونم ربطی به باغبانی نداره، ولی به رشته شما ربط داره

عفونت هاي ويروسي کند :
عفونت ويروسي کند فرايند بيماري است که طي مدت طولاني به تدريج پديد مي آيد ( اين مفهوم بدان معني نيست که تکثير ويروسي به طور غيرعادي کند صورت مي گيرد ) . عفونت هاي ويروسي کند معمولا مرگ آور است . يکي از اين بيماري ها کرو Kuru مي باشد که اولين بار در سال1957 در قبيله ي آدم خواري در گينه ي نو مشاهده شده است . کرو بيماري تحليل برنده ي مغز است که يک يا دو سال بعد از شروع اولين علائم بيماري منجر به مرگ بيمار مي شود . مثال هاي ديگر در مورد عفونت هاي ويروسي کند در ادامه آورده خواهد شد .به طوري که گفته خواهد شد عوامل مولد کرو و بيماري هاي ويروسي کند شناخته نشده است ولي ، شواهدي در دسترس است که اين عوامل ، ويروس مانند ها Viroids باشند . ناگفته نماند که در سالهاي اخير اين عوامل را پريون ناميده اند و جز پروتئين در ساختار آنها چيزي نيافته اند . ويروئيد ها قطعات بسيار کوتاه RNA برهنه با 300 تا 400 نوکلئوتيد مي باشند که فاقد غلاف پروتئيني هستند . پيوند هاي بازي متعددي در نوکلئوتيدها به وجود آمده و مولکول را به صورت ساختار بسته تا خورده ي سه بعدي در مي آورد و به نظر مي رسد که در اين حالت اين مولکول از گزند آنزيم هاي سلولي محافظت مي شود . تا کنون اين نوع ذرات را منحصرا به عنوان عوامل بيماري زايي گياهي شناخته اند . يکي از ويروئيد هاي کاملا شناخته شده ويروئيد مولد غده ي دوکي سيب زميني است . اين ويروئيد قادر است ويروس را آلوده کرده و بدون دارا بودن کپسيد تکثيرپيدا کند . اين ويروئيد در سيب زميني و گوجه فرنگي بيماري ايجاد مي کند . ويروس هاي معمولي گاهي منبع عفونت هاي ويروسي کند مي باشند . به عنوان مثال ويروس سرخک چندين سال بعد از ايجاد بيماري سرخک ممکن است عامل شکل نادري از آنسفاليت به نام پان آنسفاليت ، اسکلروز دهنده ي نيمه حاد باشد . مکانيسمي که يک ويروس معمولي مي تواند عفونت ويروسي ايجاد کند شناخته نشده است .

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه راهنمایی:
جنبه های زیباییش : برگ و فرم درخته .کاربریش هم : سایبان،خیابان، سطوح چمن، تکدرخت.ویژگی غیر عادی این درخت، نوع تشکیل میوه و گلها از قسمت میانی چند برگ نوار مانند است که ویژه این کار بوجود امده است.
نمیتونم خانوادش رو بگم چون دیگه اسمش رو گفتم اونوقت!!!!!!:D

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
جوجو اسپم نكن ... حرفتو بزن پسركم... يالا زودباش منتظرم هاااااااا

ممنون سميه جون ... من هنوز اين وسيله رو نديدم...ميتوني تو اينترنت عكسي ازش گير بياري گلم... ببينيمش بد نيست خانومي ؟

گلاب جونم من خودم وسیله رو دیدم اما عکسی پیدا نکردم برات بفرستم اگه دیدم برات میفرستم

گلابتون

مدیر بازنشسته

خب بگین این چه گیاهیه؟

به به فرزام خان گل ... چشم ما روشن ... كجايي عزيز دلمون تنگ شده بود.:w40:

فرزام جان با فندق موافق نيستم به خاطر اينكه برگهاي فندق رگبرگهاي عميقتري داره و اينكه كنگره هاي اطراف برگ بيشتره ...در ضمن گردتر هست اما اين برگش قلبي شكلتره... موافقي ؟:w01:

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلرخ خانم يك درختي هست به اسم ممرز كه تقريبا مشخصات ميوه ايي رو كه شما فرموديد داره...اما مشخصات گل توي عكسي كه گذاشتيد شبيه ارجنگ هست... بازم بايد بگردم ببينم چيه....!!!:w20:اما هنوزم روي توت نظرم ثابته:gol:

گلاب خاتون

فرزام

عضو جدید
گلرخ خانم يك درختي هست به اسم ممرز كه تقريبا مشخصات ميوه ايي رو كه شما فرموديد داره...اما مشخصات گل توي عكسي كه گذاشتيد شبيه ارجنگ هست... بازم بايد بگردم ببينم چيه....!!!:w20:اما هنوزم روي توت نظرم ثابته:gol:

گلاب خاتون

قضیه پیچوندنه مبصره دیگه

گلاب جان!
خوب من منظورم همین بود دیگه ! خوب ممرز از خانواده فندقه دیگه !:)

منم دیدم شباهتش زیاده .... گفتم یک نوع فندقه ..... البته طبق گفته شما اختلافاتی هم داره که نمیشه مطمئن جواب داد ...

با این حال فکر کنم درخت گلرخ باید از خانواده فندق باشه ...

مبصر پیچیده کلاس :confused:

گلابتون

مدیر بازنشسته
الهي فرزام جان شما به بيسوادي من ببخش گلم...باوركن نميدونستم ممرز ازخانواده فندقه.... شرمنده اخلاق ورزشكاريت ...:w15:

گلاب ناظم بي سوات:w15:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با اجازه

من میگم یه نوع انجیر وحشیه !!!!

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب گلرخ خانم بايد امشب گياهشون رو برامون معرفي كنن ...البته تا شب هنوز مهلت پاسخگويي هست.

گلابتون ناظم:gol:

khoshhal

عضو جدید
سلام کارت محشره :D
من فکر کنم این یه بوته ی هندوانه بوده که با آناناس پیوند زدن و قبل از این که میوه بده با خربزه پیوندیدنش:D

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام کارت محشره :D
من فکر کنم این یه بوته ی هندوانه بوده که با آناناس پیوند زدن و قبل از این که میوه بده با خربزه پیوندیدنش:D
سلام
این جریان خربزه و آناناسو هندونه..... هر از چندی تکرار میشه و خودش شده یه زنگ تفریح!

مع الوصف من هم با فندقی ها موافق ترم!

گلابتون

مدیر بازنشسته
سلام
این جریان خربزه و آناناسو هندونه..... هر از چندی تکرار میشه و خودش شده یه زنگ تفریح!

مع الوصف من هم با فندقی ها موافق ترم!

راست ميگي امين جان من ديگه سعي در رفع و رجوعش نميكنم جالبه :w15:زنگ تفريح رو خوب اومدي عزيز:w15:

امين جان اگه فرصت داريد ميشه بيشتر توضيح بدين.:w27:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب منتظر گلرخ خانم هستيم كه گياهشون رو معرفي كنن...

بله هادي خان ايشالا فردا شب شما بايد عكس بزاريد... ممنون هستم.

افسون جان شما هم هنوز اصطلاحتون رو براي دوستان توضيح بديد. متشكرم گلم

گلابتون ناظم خانم:gol:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب بگین این چه گیاهیه؟​

خب انگار این بار کسی نتونست جواب رو بگه . خیلی سعی کردم ظهر بیام و براتون یه راهنمایی دیگه بزارم اما نتونستم کانکت شم.

جواب : نمدار tillia americana از خانواده ی : tilliaceae

با گرما و سرما سازگاره . خاک لومی مرطوب بارور را ترجیح میده. تابش مستقیم افتاب و تا حدی سایه را تحمل میکنه. تغذیه خاصی احتیاج نداره . رطوبت زیادی میخواد .

سیستم ریشه اش عمیق و سرعت رشدش سریعه .

همونجور هم که گفتم :

جنبه های زیباییش : برگ و فرم درخته .کاربریش هم : سایبان،خیابان، سطوح چمن، تکدرخت.ویژگی غیر عادی این درخت، نوع تشکیل میوه و گلها از قسمت میانی چند برگ نوار مانند است که ویژه این کار بوجود امده است.:gol:

کاکتوس

کاربر بیش فعال
[/right]
خب انگار این بار کسی نتونست جواب رو بگه . خیلی سعی کردم ظهر بیام و براتون یه راهنمایی دیگه بزارم اما نتونستم کانکت شم.

جواب : نمدار tillia americana از خانواده ی : tilliaceae

با گرما و سرما سازگاره . خاک لومی مرطوب بارور را ترجیح میده. تابش مستقیم افتاب و تا حدی سایه را تحمل میکنه. تغذیه خاصی احتیاج نداره . رطوبت زیادی میخواد .

سیستم ریشه اش عمیق و سرعت رشدش سریعه .

همونجور هم که گفتم :

جنبه های زیباییش : برگ و فرم درخته .کاربریش هم : سایبان،خیابان، سطوح چمن، تکدرخت.ویژگی غیر عادی این درخت، نوع تشکیل میوه و گلها از قسمت میانی چند برگ نوار مانند است که ویژه این کار بوجود امده است.:gol:
میشه مرجع اونو معرفی کننین:gol:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ممنون سایه جون
شرمنده دیشب اینترنتم مشکل داشت نشد بیام
ببخشین یکم دیر شد.

و اما اصطلاح:کرو،کلدار،کرا

از این وسیله برای مرزبندی کرتها در مزرعه استفاده میشود و از یک صفحه آهنی بزرگ دسته دار ساخته شده که این صفحه از دو سر به زنجیر وصل است.در مرزبندی یک نفر این صفحه آهنی را در خاک فرو میبرد و نفر دوم با دسته هایی که به زنجیر متصل است آن را میکشد.بدین ترتیب مقدار به نسبت زیادی خاک به جلو کشیده می شود.

سایه جون فکر کنم سمیه جان(نسیم)درست اشاره کرده باشن.
حالا خودت دیگه می دونی.:w16:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب خداروشكر كه سيستم نوبت گذاري كمي تعادل پيدا كرده ... و تقريبا به روال قبل برگشته فقط يه تفاوت داريم اونم نوبتهاي گلرخ خانم و خودم هست كه گلرخ خانم سه نوبت ذخيره و خودم هم چهار نوبت ذخيره داريم ... كه سعي ميكنم با توافق دوستان نوبتها پي در پي برگزار بشه ...:gol:
گلرخ خانم شما كه اعتراضي نداريد .؟ اگه پيشنهادي داريد بفرماييد دوست عزيز... خوشحال ميشم .:gol:

خوب امشب نوبت هادي خان هست كه عكسشون رو قرار بدن ...
و سميه خاله كه واژه برامون بزارن

دوستان منتظريم .

گلابتون ناظم خانم :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
با نظر دوست خوبمون امين جان موافق هستم

نام علمي :Impatiens hybrid
خانواده : BALSAMINACEAE
نام فارسي: حنا

گياه آپارتماني و يكساله است كه گلهاي آن به رنگ قرمز و نارنجي و صورتي و سفيد ظاهر ميشود.

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خداروشكر كه سيستم نوبت گذاري كمي تعادل پيدا كرده ... و تقريبا به روال قبل برگشته فقط يه تفاوت داريم اونم نوبتهاي گلرخ خانم و خودم هست كه گلرخ خانم سه نوبت ذخيره و خودم هم چهار نوبت ذخيره داريم ... كه سعي ميكنم با توافق دوستان نوبتها پي در پي برگزار بشه ...:gol:
گلرخ خانم شما كه اعتراضي نداريد .؟ اگه پيشنهادي داريد بفرماييد دوست عزيز... خوشحال ميشم .:gol:

خوب امشب نوبت هادي خان هست كه عكسشون رو قرار بدن ...
و سميه خاله كه واژه برامون بزارن

دوستان منتظريم .

گلابتون ناظم خانم :gol:

گلاب جون اگه راضی باشید من از 3 تا نوبتم میگذرم که روند تاپیک برگرده به روال عادی . :gol:

گلابتون

مدیر بازنشسته
گلرخ جان من كه خودم خيلي وقته از سهميه ام گذشتم ... اما براي شما هرجور مايليد عمل ميكنيم ... ميخواين يكي به درميون شما عكس بزاريد.... البته صحبت خنده داريه ... چون خودتون به نوبت همه رو جواب ميدين و هميشه نوبتتون هست...:w17:

گلابتون:gol:

آخرین ویرایش:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنم اگه نوبت های من رو بی خیال شیم نظم بهتری بگیره تالار . دوستهای خوبی پیدا کردیم با افقهای فکری برتر .دوست دارم بیشتر اونا برامون پاسخگو باشن و عکس بزارن.:gol:

nasimkhordad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااام به دوستان گل:gol: :love:

scarification واژه ایه که براتون گذاشتم :que: