گلاب جونم من خودم وسیله رو دیدم اما عکسی پیدا نکردم برات بفرستم اگه دیدم برات میفرستمجوجو اسپم نكن ... حرفتو بزن پسركم... يالا زودباش منتظرم هاااااااا
ممنون سميه جون ... من هنوز اين وسيله رو نديدم...ميتوني تو اينترنت عكسي ازش گير بياري گلم... ببينيمش بد نيست خانومي ؟
گلاب خاتون![]()
![]()
خب بگین این چه گیاهیه؟
گلرخ خانم يك درختي هست به اسم ممرز كه تقريبا مشخصات ميوه ايي رو كه شما فرموديد داره...اما مشخصات گل توي عكسي كه گذاشتيد شبيه ارجنگ هست... بازم بايد بگردم ببينم چيه....!!!اما هنوزم روي توت نظرم ثابته
گلاب خاتون
سلامسلام کارت محشره
من فکر کنم این یه بوته ی هندوانه بوده که با آناناس پیوند زدن و قبل از این که میوه بده با خربزه پیوندیدنش![]()
سلام
این جریان خربزه و آناناسو هندونه..... هر از چندی تکرار میشه و خودش شده یه زنگ تفریح!
مع الوصف من هم با فندقی ها موافق ترم!
![]()
خب بگین این چه گیاهیه؟
میشه مرجع اونو معرفی کننین[/right]
خب انگار این بار کسی نتونست جواب رو بگه . خیلی سعی کردم ظهر بیام و براتون یه راهنمایی دیگه بزارم اما نتونستم کانکت شم.
جواب : نمدار tillia americana از خانواده ی : tilliaceae
با گرما و سرما سازگاره . خاک لومی مرطوب بارور را ترجیح میده. تابش مستقیم افتاب و تا حدی سایه را تحمل میکنه. تغذیه خاصی احتیاج نداره . رطوبت زیادی میخواد .
سیستم ریشه اش عمیق و سرعت رشدش سریعه .
همونجور هم که گفتم :
جنبه های زیباییش : برگ و فرم درخته .کاربریش هم : سایبان،خیابان، سطوح چمن، تکدرخت.ویژگی غیر عادی این درخت، نوع تشکیل میوه و گلها از قسمت میانی چند برگ نوار مانند است که ویژه این کار بوجود امده است.![]()
سلامسلام دوستان
این چه گیاهیه
خوب خداروشكر كه سيستم نوبت گذاري كمي تعادل پيدا كرده ... و تقريبا به روال قبل برگشته فقط يه تفاوت داريم اونم نوبتهاي گلرخ خانم و خودم هست كه گلرخ خانم سه نوبت ذخيره و خودم هم چهار نوبت ذخيره داريم ... كه سعي ميكنم با توافق دوستان نوبتها پي در پي برگزار بشه ...
گلرخ خانم شما كه اعتراضي نداريد .؟ اگه پيشنهادي داريد بفرماييد دوست عزيز... خوشحال ميشم .
خوب امشب نوبت هادي خان هست كه عكسشون رو قرار بدن ...
و سميه خاله كه واژه برامون بزارن
دوستان منتظريم .
گلابتون ناظم خانم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |