سـعید
مدیر بازنشسته
به جان تو نه.....من اعتراض دارم
سعید تقلب کرده
رفته به سایتش و در آورده
من حواسم نبود اون آدرس رو پاک کنم
من اعتراض دارم
قبئل نیست این جواب![]()
سایت کدومه...
آخه قبلا یکی از اینارو ما تو حیاط خونمون داشتیم....

به جان تو نه.....من اعتراض دارم
سعید تقلب کرده
رفته به سایتش و در آورده
من اعتراض دارم
قبئل نیست این جواب![]()
جون جوجو خیلی معلوم بود که گزه. گفتم نگم شاید ضایع شم.البته الان هم نمیدونم ضایع میشم یا نه ولی فکر کنم سعید درست گفت.من اعتراض دارم
سعید تقلب کرده
رفته به سایتش و در آورده
من اعتراض دارم
قبئل نیست این جواب![]()
جوجو جان اگه ناراحت نميشي بايد بهت اعتراض كنم گلم ... يكي از قوانين اين تاپيك اينه كه جواب رو چه دوستان صحيح و يا غلط داده بودند شما ملزم به حفظ پاسخ تا 48 ساعت هستيد ... كه شما متاسفانه رعايت نفرموديد. و نقض ديگر قانوني كه كردين اين بوده كه مهلت كاستين جان و عكسشون هنوز تموم نشده . ما پاسخ صحيح ايشون رو هم بايد امشب ميشنيديم كه ظاهرا هنوز تشريف نياوردن ... ايشالا تا فردا صبح هم براي ايشون صبر ميكنيم . اگر نيومدن نوبت بعدي رو اعلام ميكنم ( احتمالا بايد گلرخ جان باشن كه نوبتشون رو محفوظ نگه داشته بوديم ) .
خوب هم به دوست عزيزمون سعيد جان خوش آمد ميگيم و از حضور گرمشون استقبال ميكنيم و هم آفرين ميگيم به خاطر جواب صحيحي كه فرمودن . سعيد جان شما هم توي نوبت قرار ميگيرين و اگه مايل به ادامه همكاري بودين اعلام بفرماييد تا نوبتتون رو خدمتتون عرض كنم .
درخصوص واژه علمي هم دوست خوبمون 878 ظاهرا تشريف نياوردن . اگه اشكالي نداشته باشه براي ادامه كارمون از امين جان درخواست ميكنيم كه براي قراردادن واژه علمي اعلام آمادگي كنن . چون ظاهرا كاملترين پاسخ اگه اشتباه نكنم براي ايشون بود.البته به غير از فرزام جان ( ايشون چندين بار از اين امتياز استفاده نموده اند) باشه نوبتوشون براي بعد. ( ناراحت كه نشدي فرزام جان )
دوست شما گلاب![]()
من اعتراض دارم
سعید تقلب کرده
رفته به سایتش و در آورده
من اعتراض دارم
قبئل نیست این جواب![]()
سلام
من چون واژه های فارسی رو خیلی بلد نیستم یه اصطلاح کاربردی رو خدمتتون میگم که قبلا هم راجع بهش توی صحبت ها گفته شده.بنظر شماundrcuttingچی هست.چه انواعی داره؟
فعلا.
به نظر من یا درخت غان است یا توسکا ؟؟
من تقلب نکردم![]()
براتون گزینه بزارم؟
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]White Ash [/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Austrian Pine [/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Red Maple [/FONT]
- [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Red Oak [/FONT]
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |