مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

سـعید

مدیر بازنشسته
من اعتراض دارم
سعید تقلب کرده :w06:

رفته به سایتش و در آورده
من حواسم نبود اون آدرس رو پاک کنم
من اعتراض دارم :w06:

قبئل نیست این جواب :w06:
به جان تو نه.....
سایت کدومه...
آخه قبلا یکی از اینارو ما تو حیاط خونمون داشتیم....:D

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
من اعتراض دارم
سعید تقلب کرده :w06:

رفته به سایتش و در آورده
من حواسم نبود اون آدرس رو پاک کنم
من اعتراض دارم :w06:

قبئل نیست این جواب :w06:
جون جوجو خیلی معلوم بود که گزه. گفتم نگم شاید ضایع شم.البته الان هم نمیدونم ضایع میشم یا نه ولی فکر کنم سعید درست گفت.

گلابتون

مدیر بازنشسته
جوجو جان اگه ناراحت نميشي بايد بهت اعتراض كنم گلم ... يكي از قوانين اين تاپيك اينه كه جواب رو چه دوستان صحيح و يا غلط داده بودند شما ملزم به حفظ پاسخ تا 48 ساعت هستيد ... كه شما متاسفانه رعايت نفرموديد. و نقض ديگر قانوني كه كردين اين بوده كه مهلت كاستين جان و عكسشون هنوز تموم نشده . ما پاسخ صحيح ايشون رو هم بايد امشب ميشنيديم كه ظاهرا هنوز تشريف نياوردن ... ايشالا تا فردا صبح هم براي ايشون صبر ميكنيم . اگر نيومدن نوبت بعدي رو اعلام ميكنم ( احتمالا بايد گلرخ جان باشن كه نوبتشون رو محفوظ نگه داشته بوديم ) .;)

خوب هم به دوست عزيزمون سعيد جان خوش آمد ميگيم و از حضور گرمشون استقبال ميكنيم و هم آفرين ميگيم به خاطر جواب صحيحي كه فرمودن . سعيد جان شما هم توي نوبت قرار ميگيرين و اگه مايل به ادامه همكاري بودين اعلام بفرماييد تا نوبتتون رو خدمتتون عرض كنم .

درخصوص واژه علمي هم دوست خوبمون 878 ظاهرا تشريف نياوردن . اگه اشكالي نداشته باشه براي ادامه كارمون از امين جان درخواست ميكنيم كه براي قراردادن واژه علمي اعلام آمادگي كنن . چون ظاهرا كاملترين پاسخ اگه اشتباه نكنم براي ايشون بود.البته به غير از فرزام جان ( ايشون چندين بار از اين امتياز استفاده نموده اند) باشه نوبتوشون براي بعد. ( ناراحت كه نشدي فرزام جان )

دوست شما گلاب :smile:

آخرین ویرایش:

*878*

عضو جدید
با سلام و شب به خیر و تبریک عید

دوستان شرمنده من نبودم..تا اینجا جواب دوستان درست بود جنابان (amin_rogh و فرزام)
جواب فرزام کاملتر بود
ببخشین من خودم سرم شلوغ بود نشد جزومو بیارم از روش بگم ما دقیقا چی خوندیم اما پاسخ فرزام عزیز رو تائید میکنم + ما چیزی که یاد گرفتیم و یادمه (البته ناقص یادمه :دی ) این بود که راتون رو در واقع برداشت دوم برنج میگن
بازم شرمنده از دوستان که الان به جزوه هام دسترسی ندارم تا جواب کاملو بذارم..پس همونطور که گفتم جواب فرزام عزیز ..جواب کامل

بازم عیدتون مبارک
موفق باشید

گلابتون

مدیر بازنشسته
به به به 878 عزيز مشرف فرمودين جناب
اشكالي نداره گلم ... همين كه تشريف آوردن و قوانين رو رعايت ميفرماييد ما ممنون هستيم ... متشكرم
پس نفر برنده از نظر شما فرزام جان هستند درسته ؟

اما با اجازه شما و فرزام جان چون ايشون چندبار از فرصت واژه علمي استفاده كردن و براي اينكه همه دوستان در اين برنامه شريك باشن ... من از امين رخ عزيز درخواست ميكنم واژه علمي رو قرار بدن .

اگر هم اعتراضي داريد بفرماييد تا تجديد نظر كنيم . خوبه ؟

گلابتون ... ناظم خانم:smile:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جوجو جان اگه ناراحت نميشي بايد بهت اعتراض كنم گلم ... يكي از قوانين اين تاپيك اينه كه جواب رو چه دوستان صحيح و يا غلط داده بودند شما ملزم به حفظ پاسخ تا 48 ساعت هستيد ... كه شما متاسفانه رعايت نفرموديد. و نقض ديگر قانوني كه كردين اين بوده كه مهلت كاستين جان و عكسشون هنوز تموم نشده . ما پاسخ صحيح ايشون رو هم بايد امشب ميشنيديم كه ظاهرا هنوز تشريف نياوردن ... ايشالا تا فردا صبح هم براي ايشون صبر ميكنيم . اگر نيومدن نوبت بعدي رو اعلام ميكنم ( احتمالا بايد گلرخ جان باشن كه نوبتشون رو محفوظ نگه داشته بوديم ) .;)

خوب هم به دوست عزيزمون سعيد جان خوش آمد ميگيم و از حضور گرمشون استقبال ميكنيم و هم آفرين ميگيم به خاطر جواب صحيحي كه فرمودن . سعيد جان شما هم توي نوبت قرار ميگيرين و اگه مايل به ادامه همكاري بودين اعلام بفرماييد تا نوبتتون رو خدمتتون عرض كنم .

درخصوص واژه علمي هم دوست خوبمون 878 ظاهرا تشريف نياوردن . اگه اشكالي نداشته باشه براي ادامه كارمون از امين جان درخواست ميكنيم كه براي قراردادن واژه علمي اعلام آمادگي كنن . چون ظاهرا كاملترين پاسخ اگه اشتباه نكنم براي ايشون بود.البته به غير از فرزام جان ( ايشون چندين بار از اين امتياز استفاده نموده اند) باشه نوبتوشون براي بعد. ( ناراحت كه نشدي فرزام جان )

دوست شما گلاب :smile:

چشم
سعی میکنم از این به بعد رعایت کنم و این هم به علت نخواند قوانین بود
شرمنده مامانی

:w30:

hamid_a

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جاوید جان سلام
دستت درد نکنه جالب بود
البته درخت های گزی که من دیده بودم به این بزرگی نبودن گفته بودی یه گیاه سخت پیدا می کنی گفتم الان چی هست :biggrin:
ولی ممنونم
ببخشید نتونستم زودتر بیام
خیلی گلی :gol:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
خوب كاستين جان الان ساعت از 14 بعدازظهر گذشته و شما متاسفانه تشريف نياورديدبراي معرفي گياهتون ... عزيزم .... ما در فرصت مناسب بعدي منتظر پاسخگويي شما ميمونيم .

الان نوبت به گلرخ جان ميرسه كه جهت طرح عكس گياه مورد نظرشون اقدام كنند .منتظريم عزيزم .

واژه علمي رو هم كه امين رخ جان بايد زحمتشو بكشن ... منتظر شما هم هستيم قربان .

گلابتون دوست شما :smile:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
من چون واژه های فارسی رو خیلی بلد نیستم یه اصطلاح کاربردی رو خدمتتون میگم که قبلا هم راجع بهش توی صحبت ها گفته شده.بنظر شماundercuttingچی هست.چه انواعی داره؟
فعلا.

آخرین ویرایش:

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
سلام
من چون واژه های فارسی رو خیلی بلد نیستم یه اصطلاح کاربردی رو خدمتتون میگم که قبلا هم راجع بهش توی صحبت ها گفته شده.بنظر شماundrcuttingچی هست.چه انواعی داره؟
فعلا.

فکر کنم به برشهای اریب میگن که برای جلوگیری از افتادن درخت میدن یه چیزی مثل هرس کردن

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب این تصاویر سوال منه . خواهش میکنم به سایتش مراجعه نکنین . بزارین واقعاً خودمون رو محک کنیم . این عکس یک کوییز از بچه های دبیرستانی بوده . اگه تونستین با نگاه اول بفهمین که خیلی عالیه ، اما اگه نشد بهترین کار اینه که بیایم ظواهر درخت رو بررسی کنیم و کم کم به نتیجه برسیم . یاد اوری بیشتری میشه . مثلا ً اینکه از شکل برگها بگیم شبیه به چه خانواده ایه یا میوه هاش در کدوم تیره این مدل میشن و.....اگه نتونستیم من به عنوان راهنمایی 4 گزینه بهتون پیشنهاد میکنم . از دانسته هاتون لذت ببرین...:gol:

هر کس یه مدل دوست داره اداره امور رو داشته باشه و من هم دوست دارم با هم اسم یک گیاه رو کشف کنیم و گرنه با اینترنت میشه کمتر از 3 ثانیه اسمش رو پیدا کرد ...:gol:

آخرین ویرایش:

گلابتون

مدیر بازنشسته
به نظر من تنه و گلهاش شبيه درخت نمدار است كه مختص جنگلهاي شمال ايران هستش اما ميوه هاش شبيه درخت زبان گنجشك يا ون هستش ...

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره عزیزم . گاهی اوقات برای شناسایی یک درخت باید نوع پوست تنه . برگ درخت در حالت خزان و سبز رو دونست . نوع گل اذین . میوه . برگ .... تاج درخت . ارتفاع درخت . منظر گیاه رو دید تا به اصل موضوع رسید . البته اینا واسه من آماتوره وگرنه که یک باغبون با یه نگاه میفهمه ....

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
من هنوز موندم که اینا همشون ماله یه درختن
آخه خیلی چیزاشون شبیه هم نیست.

فرزام

عضو جدید
افسون جان! این تفاوت ها را که می بینی به خاطر اینه که عکس ها از دوره های مختلف رشد گیاه گرفته شده ... ( فصل بهار تا خزان ) :smile:
مثل اینکه خودم باید استارت کار رو بزنم ...
به نظر من یا درخت غان است یا توسکا ؟؟
چون مشخصاتش شبیه مشخصات این درختان است ..!!
آیا به نظر شما گل هاش پریگون داره یا نه :que:
شایدم من اشتباه می کنم. :(

هیچکی نظری نداری ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار
فرزام جان می دونم که تو مراحل مختلف اجزا گیاهان فرق داره
ولی توی عکس اندازه تنه درختان از دور و نزدیک و مدل برگها یکم عجیب میاد.
ممنون که گفتی

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من یا درخت غان است یا توسکا ؟؟

من تقلب نکردم :w01::w15:

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. خوشحالم که دارین اطلاعاتتون رو برای شناسایی به کار میگیرید . گیاه آسونیه چون هر روز تو خیابون با یکی از واریته هاش برخورد میکنی. کاربرد فضای سبز داره . یک گونه ازش بومی شمال ایرانه . تاج کروی داره . در جوانی فرم باز و در بلوغ متراکم میشه تاجش .پوست تنه خاکستری ، قرمز با شیارهای عمیق.توجه کنید میبینید میوه هاش سامار هستش( فندقه بالدار واژه تخم مرغی )قبل از خزان هم زرد میشه برگها .دقت کنید چه گیاهی توی معابر خیابونها میبینید که میوه هاش این مدله؟تو همه ی شهر ها هم هست تا جایی که من دیدم :gol:اگه نتونستید من 4 گزینه براتون میزارم:gol: .

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
براتون گزینه بزارم؟

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

1. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] White Ash [/FONT]
  2. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Austrian Pine [/FONT]
  3. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Red Maple [/FONT]
  4. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Red Oak [/FONT]

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
براتون گزینه بزارم؟

1. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]White Ash [/FONT]
  2. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Austrian Pine [/FONT]
  3. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Red Maple [/FONT]
  4. [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Red Oak [/FONT]

من گزینه 3 رو انتخاب میکنم !!! :w21:

نارون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم برگاش و میوه اش شبیه زبان گنجشکه.
گزینه سوم برگاش پنجه ای هست.گزینه چهارم برگاش شبیه بلوط هست.من گزینه 3 و 4 رد میکنم.گزینه 2 هم بذرگاش سوزنی هست. پس فقط یه گزینه میمونه اونم گزینه 1 هست من میگم گزینه 1 جواب هست

afsoon6282

مدیر تالار
من اسامی لاتینو درست بلد نیستم
ولی همون جوری که سایه جون گفت درخته زبان گنجشکه
از میوه هاش معلومه

آخرین ویرایش: