reyhaneh919
کاربر بیش فعال
تو سایت های فارسی هیچ توضیحی در مورد این گیاه نیست فقط یکی هست که اونم اجازه ی کپی کردن ندادن و نمی شه ازش اینجا استفاده کرد کار درستی نیست.
آخرین ویرایش:
باريكلا ريحانه جان...اسم علميش رو درست گفتي اما اسم فارسي كه گفتي نشنيده بودم.کوتوله ی سفید
Sagittaria latifolia
دقيقا/ گلابتون عزيز حدس زدم منتهي شك داشتم/باريكلا ريحانه جان...اسم علميش رو درست گفتي اما اسم فارسي كه گفتي نشنيده بودم.
اسم فارسيش نوك پيكان هست و از خانواده رنگين كمان آبي و به قول مصوم جان و محمدرضاي گلم...جزو علفهاي هرز ...و البته باتلاقي محسوب ميشه.
ساژيتريا پاكوتاه گونه اي از گياه گلدار جنس ساژيتارآ و از خانواده رنگين كمان آبي يا آليس ماتاسه هست و بومي شمال و جنوب و شرق آمريكا است و از نوع گياهان آبزي هست كه همونطور كه محمدرضا جان اشاره كردند در كناره هاي زمينهاي شاليكاري گيلان و عموما در آبهاي كم عمق رشد ميكنه و جزو علفهاي هرز هست...
تكثير اين گياه به صورت ريزومي هست و توسط گياه مادر و از راه ريشه رونده كه داخل آب هست رشد و تكثير ميشود.رشد سريعي دارد و مناسب براي آكواريوم هست.
اوووم ديگه اينكه دماي بين 22 تا 28 درجه رو تحمل ميكنه و ph اون بين 5 تا 7.5 هست.
و اما از اونجايي كه اين گياه بدون co2 هم رشد خوبي داره براي اينكه بستر خوبي براي رشدش آماده كنيم بهتره كه از خاك غني شده براي تكثيرش استفاده كنيم و در ضمن اين گياه به كمبود آهن هم واكنش شديد نشون ميده و زود برگهاش زرد ميشه.پس بهتره كه كود محتوي آهن براي رشد بهتر اون بكار ببريم.
بازم اگه سوالي بود بفرماييد حتي المقدور پاسخگو هستم.
قبل از اینکه پاسخی به این تصویر داده باشم از شما تشکر می کنم بخاطر حسن سلیقه ای که در انتخاب عکس و گیاه داشتید . واقعا زیباست...مرسی.
گیاه "سه کوله خیز " Trapa natans L هستش .
خب اینم از سوال بعدی ...بفرمایید این چه گیاهیه .
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=73201&d=1322247334
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=73202&d=1322247567
مشاهده پیوست 73201مشاهده پیوست 73202
خواهش ميكنم/ سپاسگزارم/بسیار عالی خانوم مهندس .کاملا صحیح فرمودید . لطف کنید و سوال تصویری بعد رو بگذارید . ممنونم![]()
خير عزيزم نادرسته/واسه منم خیلی آشناست
پیچکه ؟
خیلی شبیه گل اطلسیه!
افرين اقا رضا درست گفتيد/ هم شما هم اقا مهدي/خیلی شبیه گل اطلسیه!