گلابتون
مدیر بازنشسته
ممنونم خانومی.بله شما هم به یکی از اهداف و البته خطرات این کار اشاره کردید.
جواب رو میشه بازم ادامه داد...
منتظرم...
ياسي جون نميخواي جواب سوالت رو بدي گلم...؟؟ منتظريما...

ممنونم خانومی.بله شما هم به یکی از اهداف و البته خطرات این کار اشاره کردید.
جواب رو میشه بازم ادامه داد...
منتظرم...
ياسي جون نميخواي جواب سوالت رو بدي گلم...؟؟ منتظريما...![]()
با سلام،سلام
ببخشید که دیر شد،وقت نکردم این مدت بیام پای کامی
از sayyad84در خواست می کنم که سوال واژه بعدی رو مطرح کنند.
این رو هم در تکمیل پاسخ دوستان اضافه میکنم:
یکی از مهمترین اهداف در پیوند زدن کاکتوس ها تسریع در گلدهی پیوندک است.
یه جایی هم شنیدم که اگه کاکتوسی داشتید که به سن گلدهی رسیده ولی گل نداده و از گونه هایی هم است که میشه برای پیوند استفاده کرد ،برای گلدهی اون پیوندش بزنید!
سلام عزيزم...سلام
ببخشید که دیر شد،وقت نکردم این مدت بیام پای کامی
از sayyad84در خواست می کنم که سوال واژه بعدی رو مطرح کنند.
این رو هم در تکمیل پاسخ دوستان اضافه میکنم:
یکی از مهمترین اهداف در پیوند زدن کاکتوس ها تسریع در گلدهی پیوندک است.
یه جایی هم شنیدم که اگه کاکتوسی داشتید که به سن گلدهی رسیده ولی گل نداده و از گونه هایی هم است که میشه برای پیوند استفاده کرد ،برای گلدهی اون پیوندش بزنید!
سلام صياد جان ...تبريك ميگم عزيزجانبا سلام،
و خیلی خیلی ممنون!!
بفرمایید که چه عاملی در تغییر رنگ گیاه Hydrangea (Hortensia تأثیر داره و چه می شه این کار رو انجام داد؟
با سلام،سلام عزيزم...
ممنونم خانومي لطف كردي...مرسي از اطلاعات مفيدت .
زحمت كشيدي گلم.![]()
سلام صياد جان ...تبريك ميگم عزيزجان![]()
فكرميكنم عاملش بستگي به مقدار ph محيط داره....بيشتر توضيح بدم؟
با سلام،
جواب تون درسته ولی اطلاعات بیشتری بدید که چه جوری این کار رو می شه کرد و تأثیرش روی رنگ ها چه جوریه!
با سلام،
جواب تون درسته ولی اطلاعات بیشتری بدید که چه جوری این کار رو می شه کرد و تأثیرش روی رنگ ها چه جوریه!
با سلام،ادریسی یا هورتانسیا Hydrangea از جمله گلهاییه که عامل pH روی رنگ گلها اثر گذاره . در pH های اسیدی(5.5) رنگ آبی و در pH(5.8ارغوانی رنگ و در pH حدود 6 تا 6.2 رنگ گلها صورتیه.در مراحل رشد گیاه هر pH قابل قبوله اما در مرحله پیش رس کردن بنا به انتظاری که از رنگ گل داریم باید pH رو تعیین کرد . عناصر آلومینیوم ، مولیبیدن و پتاسیم در پدید آوردن این اختلاف رنگ موثر هستند . بطوریکه پتتاسیم کم رنگ صورتی رو تحریک می کنه و پتاسیم بیشتر رنگ آبی رو
برای اسیدی کردن و بدست آوردن رنگ ابی میشه اب آبیاری رو اسیدی کرد با کمک کودهای با بنیان اسیدی .کودهای سولفاته . همینطور گوگرد. و برای قلیایی کردن و به دست آوردن رنگ آبی از آب آهک استفاده کرد .
کلاً گیاهیه که خیلی با احتیاط باید کود دهی بشه .
با سلام،
ممنون بابت توضیحات کامل و عالی تون !
پس سؤال بعدی با شما!
از اون جایی که تشکر ها غیرفعاله از دیگر دوستان هم یه این وسیله تشکر می کنم!
ممنونم صيادجان زحمت كشيدي عزيز...
كلروفيل جان تبريك ميگم خانومي...منتظر سوالتون هستيم.![]()
سنجش بيولوژيكي/سنجش حياتيbioassay:تعيين قدرت موثر نسبي يك ماده مثل ويتامين /هورمون يا دارو توسط مقايسه اثر ان روي يك موجود زنده آزمايشي با يك ماده استاندارد.ممنون از لطف دو تاییتوناین قسمت سوال گذاشتن سخته! گذاشتم دومین نفر بیام بنویسم که سوال به من نیفته! اما انگار نمیشه در رفت!
خب سوال...
زیست سنجی Bioassay به چه معناست؟
[URL="http://up98.org/"][IMG]http://up98.org/upload/server1/01/v/yd29u2agxgybq8bl9s14.jpg[/URL][/IMG]
ممنونم سايه جان حقم نبود ولي مرسي
در مورد سيلن اين گل رنگهاي متنوعي از صورتي بنفش سفيد و ابي داره برا حاشيه كاري استفاده ميشه اتفاقا پارسال صورتيشو داشتم برا سبد اويز فوقالعاده هست
در مورد عكس بالا ا ين گل رو من بذرشو از يه جا گير اوردم و كاشتم نميدونستم چه گياهيه الان دو ماهه كه اين گلها رو داده برام جالب بود شيره سفيدرنگي داره دقيقا شبيه شير سگ
لطفا دوستان اگه اسمشو پيدا كردن بگن چون خودمم نميدونم
اقا محمد رضا اسم فارسیش استبرق آفریقایی اسم علمیشGomphocarpus fruticosus هستش . اسم های دیگه اش : milkweed, wild cotton (Eng.); gansie, melkbos (Afr.); Lebegane (Sotho); Umsinga-lwesalukazi (Zulu) و Swan Plant هست. این دو تا لینک تصویرایی هست که از گوگل سرچ زدم .
swan plant
Gomphocarpus fruticosus
مخلوط كن بچatch mixer چيست؟
ببخشيد دير شد/
همونطور كه گفتيد يه چيزي باشه كه به كشاورزي مربوط بشه منم از فرهنگ كشاورزي پيدا كردم و نوشتم/ ديگه نميدونم/اگه ميدونيد اشتباه هست خودتون يه سوال مطرح كنيد/ تو سوال طرح كردن تو اين زمينه من ضعيفم /ممنون ميشم/خانومي مطمئني اين سوال به كشاورزي و بخصوص باغباني مربوط ميشه؟؟؟!!!
همونطور كه گفتيد يه چيزي باشه كه به كشاورزي مربوط بشه منم از فرهنگ كشاورزي پيدا كردم و نوشتم/ ديگه نميدونم/اگه ميدونيد اشتباه هست خودتون يه سوال مطرح كنيد/ تو سوال طرح كردن تو اين زمينه من ضعيفم /ممنون ميشم/![]()
پيت ماسpeat mossچيه؟ به چند رنگ مي باشد/؟يه توضيح مختصر كافيه بفرماييد اينم سوال واژه ها///
آفرين گلابتون عزيزم/دوروزه دارم به اين سوال نگاه ميكنم ...وهيچ كس جواب نميده...يعني واقعا اينقدر سخته؟؟؟ يا ....؟؟؟![]()
پيت ماس...
به ماده ای جامد شبیه خاک اطلاق می گردد که در مصارف عمومی باغبانی، گلخانه ای، پرورش گل و... کاربرد دارد. در حال حاضر اکثر تولید کنند گان این ماده، درکنار مواد تشکیل دهنده پایه و اصلی peat moss ازمقادیری نیترات ( ازت )، پتاسیم و کلسیم به منظور غنای بیشتر و تبدیل آن به نوعی کود بهره می گیرند. از نشانه های کیفت این ماده یکی کیفیت و کمیت عناصر تشکیل دهنده آن و مقادیر نسبی آنها و دیگری ریز تر بودن دانه های آن می باشد. در ایران رنگ سیاه و تیره این ماده بیشتر مقبولیت دارد. موارد زیر به عنوان اطلاعات عمومی peat moss قابل ذکر است.
پیتماسها در رنگها و جنسها و بافتهای مختلفی ردهبندی میشوند. اغلب پیتماسها دارای وزن کمی هستند و تا ۲۰ برابر وزن خود آب جذب میکنند ولی سرعت از دست دادن آب نیز در آنها زیاد است. ولی ظرفیت نگهداشت آب و مواد غذایی قابل قبولی دارند.
در اصطلاح دو نوع پیت معروف هستند. پیت سفید (که واقع رنگ آن قهوهای روشن است) و پیت سیاه. باغبانها در نوع و روش مصرف آنها معتقدند که هرکدام ممکن است برای یکسری از گیاهان مناسب و برای دیگری مناسب نباشند.
pH در پیتماسها متفاوت ولی در محدود خنثی و کمی پایینتر از خنثی به سمت اسیدی است.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |