؟؟Leucadendron salignum 'Blush
؟؟Leucadendron salignum 'Blush
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=66792&d=1317804484
اين شايد فرفيون باشه اما نوع فرفيوني كه من ديدم گل اذينش اينطوري نبود البته يك گياه جنگلي هست كه اينشكليه و من نميدونم اسمش چيه متاسفانه ساقه و برگ شبيه فرفيونه اما گلاذين نه
بله سايه جان اين دقيقا فرفيونه
خب محمدرضا جان منم از اول حدسم فرفيون بود اما به قول تو همون گل آذينش به شكم انداخت...اما ديگه چيزي به ذهنم نرسيد گفتم فرفيون ....حالا شايد اينم يه مدلشه...نميدونم.
فرفيوني كه من ميشناسم اين شكليه...
![]()
زيباجون خودت بهتر ميدوني كه شيرسگ يا فرفيون گونه هاي خيلي زيادي داره...حدود 4500 تادوستان برای گونه دنبال اسم فارسی نباشین ظاهرا نداره ( یعنی من جایی ندیدم )
سایه جان این شیر سگ که میگی تو منابع فارسی به دو تا گونه ی کاملا متفاوت اشاره شده می دونی کدومش درسته؟
زيباجون خودت بهتر ميدوني كه شيرسگ يا فرفيون گونه هاي خيلي زيادي داره...حدود 4500 تا
كه عمده بخش اونا در جنس فرفيون و كروتون و فيلانتوس هست.
دو نوعشون هم هستند كه تو كشور ما زيادتر ديده ميشه و بيشتر به شكل بوته هاي درختچه ايي هستند...كه شامل افوربيا لاريكا...و ...آندركنه لوشيكا...هست
حتي خيلي از كاكتاسه ها هم جزو اين گروه هستند...جالبه كه بدونيد حتي آكاليف هم جزو اين دسته محسوب ميشود.
با سلام،http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=66477&d=1317548986
خانومي يه راهنمايي ميكني عزيزم؟ احتمال ميدم از خانواده كراسولاسه باشه...![]()
با سلام،
فکر می کنم نام گیاه تون euphorbia efanthia باشه!
euphrobia halena ميتونه باشه
بچه ها كسي جواب واژه رو نميدونه؟؟؟؟؟جوابش توي تالار هستاااااا....
خب جونم واستون بگه ...براي سوال...ميخوام چندتا واژه رو اسم ببرم و شما زحمت بكشيد و حداكثر در يك خط پاسخ بديد.
دوستان بفرماييد.:
خواب
خواب بذر
سكون
پس رسي
خواب اوليه
خواب ثانويه
زياد شد؟؟ ببخشيد...اما همش به هم مربوطه..![]()
Michele Tenore . 1811
![]()
[h=3][/h]botanical name: Euphorbia baselicis ![]() © Deeproot/GL common name: Spurge family: Euphorbiaceae characteristics: perennial, evergreen height: 0.40m width: 0.75m growth rate: fast growth habit: clump leaf colour: grey-green flower colour: yellow main period of interest: All Year ![]() growing conditions: full sun, dry soil, moist soil, sandy soil prefered soil pH: any minimum temperature: -15°C USDA zone: 7 to 9 description: Unusual perennial, forms a clump of radiating stems with whorls of pointed, grey-green leaves, becoming red tinted at the edges. Conspicuous terminal yellow-green flowers, opening in midsummer. cultivation: Light, well drained soil in full sun. Thrives in dry conditions and best grown on a hot sunny bank. other notes: Fairly new to cultivation. |
خانومي عكسهات كمي گمراه كننده است هاااا...![]()
ميشناسمش ...بگم يا ميگيد؟؟![]()
خانومي عكسهات كمي گمراه كننده است هاااا...![]()
ميشناسمش ...بگم يا ميگيد؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |