سوال واژه: عارضه پوکی در پسته به چه دلایلی به وجود میاد؟
درسته مهدي جان...منم فكرميكنم نظر داداش رضا روي پايه هاي جداي نر و ماده پسته باشه...چون نسبت درختان نر و ماده در باغ پسته اصولا بايد يك به پانزده باشد ...يعني يك نر و پانزده ماده درغيراينصورت باد يا حشرات به اندازه كافي نميتونن گرده افشاني كنن و مقدار پوكي ميوه هاي پسته در باغات بالا ميره اما اينم باز بستگي به نوع واريته پسته داره...
بله دقيقا حق با شماست...ميبينيد كه معصومه جون هم توضيحات تكميلي رو ارائه كردند.آره تراکم دور آبیاری نوع واریته میزان کوددهی شرایط محیطی اینها در تمام گیاهان صادقه.
خیلی باسوادیا آفرین مرسی
رشته تونو بهم میگید؟![]()
بله دقيقا حق با شماست...ميبينيد كه معصومه جون هم توضيحات تكميلي رو ارائه كردند.
اختيار داري عزيز...من بين شماها بي سوادترينم.دارم درس پس ميدم.![]()
تازه ادبيات هم خوندم.![]()
با سلام،بالاخره جواب من درست بود یا غلط ؟مسئولش کیه ؟
بالاخره جواب من درست بود یا غلط ؟مسئولش کیه ؟
ممنونم صياد جان از توضيحتون...اما 48 ساعت عزيزبا سلام،
معمولاً زمان پاسخگویی به هر سؤال 72 ساعته! پس فعلاً باید صبر کنید!
فکر کنم منظور اصلیت تناسب نر و ماده باشه
چون پسته کیوی زیتون خرما دو پایه هستن
و نر و ماده جدان
گرده افشانی و لقاح گل های ماده تو دو پایه ها خیلی مهمه
باز نمیدونم منظورت این بوده یا نه.
درسته مهدي جان...منم فكرميكنم نظر داداش رضا روي پايه هاي جداي نر و ماده پسته باشه...چون نسبت درختان نر و ماده در باغ پسته اصولا بايد يك به پانزده باشد ...يعني يك نر و پانزده ماده درغيراينصورت باد يا حشرات به اندازه كافي نميتونن گرده افشاني كنن و مقدار پوكي ميوه هاي پسته در باغات بالا ميره اما اينم باز بستگي به نوع واريته پسته داره...
آره تراکم دور آبیاری نوع واریته میزان کوددهی شرایط محیطی اینها در تمام گیاهان صادقه.
پديده پوكي زماني انجام ميشه /كه ميوه تشكيل ميشود و تخمدان رشد نمي كند/اما رشد جنين با اختلال روبرو ميشه/
هنگامي كه گرده افشاني انجام ميگيره اما تلقيح چون عدم رشد لوله گرده تا رسيدن به تخمك از بين رفتن تخمك در زمان نزديك شدن لوله گرده با مشكل روبرو ميشه /كه تشكيل ميوه بدون لقاح پارتنوكارپي نام دارد كه باعث پوكي ميوه پسته ميشود/
ميتونه عاملهاي ديگه هم باشه تغذيه اي(كوددهي مناسب و به موقع)
عوامل هورموني و تنظيم كننده اي رشد( عدم تعادل بين اين تنظيم كننده ها)
عوامل ژنتيكي
تنش هاي مختلف محيطي
همه اينها از عواملي هست كه ميوه پسته پوك ميشه/
اشكال نداره رضا جان....بسكه اين دختر طاقتش كمه...چيكارش كنيم ديگه...حالا اينبارو ناديده ميگيريم..انگار ziba jun صبرشون کمه .حالا من قانونن شکنی کنم یا نه؟گلاب جون دعوام نکنید لطفا.
خب قانون شکنی می کنم ziba jun جوابتون درسته. شما برنده شدید.منتظر سوالتون هستیم.
تشکرات ویژه داریم از دوستان عزیزتر از جان...
همگی به خوبی توضیح دادین. از آقا مهدی میخوام سوال بعد رو مطرح کنه
اشكال نداره رضا جان....بسكه اين دختر طاقتش كمه...چيكارش كنيم ديگه...حالا اينبارو ناديده ميگيريم..![]()
مرسي بخاطرزحمتي كه كشيدي عزيز.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اي دختره كم طاقت.....نذاشتي بهت تبريك بگم....![]()
مرسي خانومي...![]()
مرسي مهدي جان
وقتي پسرخاله ام داشت براي ارشد زراعت ميخوند اين مطلب رو برام گفت...و واسم خيلي جالب بود![]()
موضوع اينه كه وقتي گياهاني از قبيل كاهو و تربچه رو ميخوايم بكاريم بهتره كه در نيمه دوم ماه قمري بكاريم..حالا دليل:
چون وقتي گياه رو در اول ماه بكاريم و مدت زمان جوانه زني و رشد اوليه اش رو در طي نيمه اول ماه بگذرونه و واسه رشد برگهاش كه اكثرآ دوست دارند برگهاي اين گياهان ظريف و ترد باشه به نيمه دوم ماه قمري ميرسه كه تابش نور ماه در اين دوره بيشتر ميشه و طيف نور ماوراءبنفش مهتاب زيادتره ...و به همين دليل برگها حالت زمخت تر و خشبي تري به خودشون ميگيرن كه اصلا عامه پسند نيست...
حالا نميدونم ممكن دليل ديگه ايي هم داشته باشه يا نه؟
خواهش ميكنم ...منم ممنونممنم ممنونم
بذار ببینیم بچه ها نظرشون چیه حالا؟
بنظرتون فتوپریودیسمو دخالت ندیم توش؟یا بی ربطه؟
تربچه برگهاش مهمه یعنی؟خوب ضمخت شه؟حالا کاهو باید ترد شه
بعدش اگه روی بسترش مالچ پلاستیکی بذاریم نمیشه اثرشو خنثی کرد؟
اگه کشاورز بخواد هدفش بدست آوردن بذر باشه چی؟
کشاورزه شاید نخواد 15 روز رو الکی از دست بده، اونوقت چی؟
پیشنهادتون بهش چیه؟
خدانكنه عسلمفدات بشم جیگر شرمنده![]()
من یه هویی پریدم وسط این تاپیک نمی دونستم دقیقا چه خبره
ظاهرا دو مدل مسابقه روی هم منطبق شدن درسته ؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=66477&d=1317548986
مهدي جان...منتظر جواب صحيح واژه هستيم عزيز؟![]()
خواهش ميكنم ...منم ممنونم
باشه.
خب دقيقا همين تناوب نوري هست كه اين مشكل رو ايجاد ميكنه...وقتي در روز نور خورشيد كامل باشه و شب رو هم از نور مهتاب بهره بگيره...درواقع تمام شبانه روز رو دريافت نوري داره اما خودتون بهتر از بنده ميدونيد كه تاثير رنگ نور هم روي رشد رويشي گياه تاثير داره....
شايد واسه تربچه مهم نباشه اما واسه كاهو خيلي مهمه.اما اگه تربچه هم برگهاش زمخت بشه و زود به گل بره بازار پسند نيست.
فكرميكني واسه يه مزرعه چندهكتاري مالچ پلاستيكي جواب بده؟هزينه و كارگرو...و..؟؟؟
اينجارو خوب گفتي ...اگه هدف كشاورز برداشت بذر باشه اتفاقا همون اول ماه بكاره بهتره..واسه اينكه اينطوري زودتر گياه به گل ميره و ميتونه به بذردهي برسه.
پيشنهادم بهش اينه كه بكار جونم...خداقوت.
مرسي مهدي جان
وقتي پسرخاله ام داشت براي ارشد زراعت ميخوند اين مطلب رو برام گفت...و واسم خيلي جالب بود![]()
موضوع اينه كه وقتي گياهاني از قبيل كاهو و تربچه رو ميخوايم بكاريم بهتره كه در نيمه دوم ماه قمري بكاريم..حالا دليل:
چون وقتي گياه رو در اول ماه بكاريم و مدت زمان جوانه زني و رشد اوليه اش رو در طي نيمه اول ماه بگذرونه و واسه رشد برگهاش كه اكثرآ دوست دارند برگهاي اين گياهان ظريف و ترد باشه به نيمه دوم ماه قمري ميرسه كه تابش نور ماه در اين دوره بيشتر ميشه و طيف نور ماوراءبنفش مهتاب زيادتره ...و به همين دليل برگها حالت زمخت تر و خشبي تري به خودشون ميگيرن كه اصلا عامه پسند نيست...
حالا نميدونم ممكن دليل ديگه ايي هم داشته باشه يا نه؟
زمینی را در اختیار داریم و میخواهیم زیر کشت سبزیجاتی نظیر کاهو و تربچه ببریم.تمام شرایط ایده آل لحاظ شده است.
فقط این کشاورز در ابهام است که کشتش را در اول ماه قمری انجام دهد یا یا در نیمه دوم ماه قمری؟
استدلال خود را حداکثر در یک خط بیان فرمایید.
دقیقا درست اشاره کردید سایه جان
تبریک میگم واقعا [SIZE=-1][/SIZE]![]()
خوشمان آمد از سوادتون
بفرمایید سئوال جدید را[SIZE=-1][/SIZE]
قربانت مهدي جان...ممنونم از محبتت![]()
اختيار داري عزيز من فقط اينجا درس پس ميدم.![]()
خب جونم واستون بگه ...براي سوال...ميخوام چندتا واژه رو اسم ببرم و شما زحمت بكشيد و حداكثر در يك خط پاسخ بديد.
دوستان بفرماييد.:
خواب
خواب بذر
سكون
پس رسي
خواب اوليه
خواب ثانويه
زياد شد؟؟ ببخشيد...اما همش به هم مربوطه..![]()
جدي مهدي جان؟؟!!!خواهش میکنم
فقط به دوستان بگیم که پاسخش تو تاپیکهامون هست
منتظر پاسخ های گرمتان هستیم![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=66477&d=1317548986
خانومي يه راهنمايي ميكني عزيزم؟ احتمال ميدم از خانواده كراسولاسه باشه...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |