مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟

گلابتون

مدیر بازنشسته
چشم عزيزم بفرماييد اسم اين گل چيه؟

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين خيلي شبيه بنفشه هستش ولي گلبرگهاش متفاوته برگهاش هم همينطور..
از خانواده اونا نيس؟

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
گل.PNGهن !! چشم ها من سحری اشتب میبینه !!! یا کلا شما ها را روزه برده ؟!؟!؟ :surprised:

گلابتون

مدیر بازنشسته
مشاهده پیوست 108019هن !! چشم ها من سحری اشتب میبینه !!! یا کلا شما ها را روزه برده ؟!؟!؟ :surprised:

شرمندددددددددددددده عزيزم...مثل اينكه ديروز منو روزه برده بود....از اثرات روزه بي سحريه ديگه خواهر....عذر ميخوام...سوالم رو عوض ميكنم...

بفرماييد اين برگ چيه....خيلللللللللللي آسونه ...

گلابتون

مدیر بازنشسته
آفريييييييييين به همگي....دست خوش...

سهيلا جون بفرماييد سوال بعدي باشماست...البته توضيحات فراموشتون نشه...ممنونم.

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
كرفس رو كه همه ميشناسم همون خورشت كرفس خودمونه منم عاشقشم ولي با سالاد كرفس اصلا حال نميكنم لاغر هستم لاغرتر ميشم
نام علمی Apium graveolens از تيره چتريان از دولپه اي ها هم هست.ارتفاع آن تا یک متر هم ميرسه همچنین دارای مقدار زیادی ویتامینهاي ک. و سی است که آنتی اکسیدان بوده، موجب کاهش تورم یاخته‌های بدن، سم‌زدایی و مبارزه با روماتیسم و بیماری‌های سرطانی ميشود کرفس از معدود گیاهاني است که می‌توان آن را همزمان با میوه‌ا و گیاهان دیگر مصرف کرد و باعث دشواری در گوارش نمی‌گردد. برای نمونه با آب انگور و سیب (برای مبارزه با روماتیسم)، با زنجبیل (برای مبارزه با میگرن و سردرد) و با لیموترش (برای مبارزه با سرماخوردگی و قند بالای خون).
کرفس مقدار کمی کالری ولی مقدار زیادی الیاف غذایی دارد که اگرچه گواردن کامل آنرا سخت می‌کند، اما آن را از معدود غذاهایی می‌کند که کالری منفی دارند و باعث کمبود اشتها و کاهش وزن می‌شوند.
کرفس و یا تخم کرفس هم ماهیچه‌ها را منبسط می‌کنند (مانند ماهیچه‌های جداره رگ‌ها) و هم ادرارآور می‌باشند و به این واسطه کارشناسان تغذیه بر این عقیده‌اند که کرفس بهترین ماده غذایی برای مبارزه با مشکلات کلیه و مثانه، هم‌چون عفونت مجاری ادرار، نقرس (اسید اوریک بالا)، سنگ کلیه و همچنین فشار خون بالا می‌باشد. کرفس در کاهش چربی خون بسیار سودمند است.

آخرین ویرایش:

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسي گلاب جووونم

ولي از كرفس سخت تر نبود؟ اصلا به خودم افتخار نميكنم كه دانشجو كشاورزي ام ولي بايد فقط كرفس رو بشناسم و هرسوالي اينجا مطرح ميشه فقط بيننده باشم يا الكي يه چيزي بپرونم
اين يه واقعيته كه من توي گياهشناسي بسيار ضعيفم
بچه ها چه كتابي بخرم خوبه لااقل بتونم اسم دوتا گياه رو بلد باشم؟ نميخوام زياد حرفه اي باشه

فعلا بفرمائيد اين برگ چيه؟

آخرین ویرایش:

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
مرسي گلاب جووونم

ولي از كرفس سخت تر نبود؟ اصلا به خودم افتخار نميكنم كه دانشجو كشاورزي ام ولي بايد فقط كرفس رو بشناسم و هرسوالي اينجا مطرح ميشه فقط بيننده باشم يا الكي يه چيزي بپرونم
اين يه واقعيته كه من توي گياهشناسي بسيار ضعيفم
بچه ها چه كتابي بخرم خوبه لااقل بتونم اسم دوتا گياه رو بلد باشم؟ نميخوام زياد حرفه اي باشه

فعلا بفرمائيد اين برگ چيه؟

منم همین طور !!! گیاه شناسیم داغون !!! به منم 1 کتاب معرفی کنین !!!!

به نظر میاد مرکبات باشه یک چیزی مث پرتقال ؟!؟!؟

سایه سار

عضو جدید
سلام به مهندسای عزیز

توسکاي ييلاقي Alnus subcordata

اين درخت بومي اروپا وخاورميانه است ودراغلب جنگل هاي شمال ايران وجنگل هاي خزر درنقاط مرطوب وقعر دره ها وجود دارد وازقسمت هاي ساحلي وجلگه تا ارتفاع 2000 متر بالا مي رود. بيشتر درحاشيه دره ها ورودخانه ها، کنار چشمه هاي دائمي آب ، برکه هاي طبيعي وجنگل هاي مه گير راش در غالب جنگل هاي شمال ايران وچالوس ديده مي شود.

ريشه توسکا داراي برجستگي هاي صورتي رنگي است که محل تجمع واتصال قارچ Frankia alni ازآتينومايست ها با ريشه است که اين همزيستي دراصلاح وافزايش ذخيره مواد غذائي وتثبيت ازت خاک بسيار موثراست.

سایه سار

عضو جدید
[FONT='times new roman', times, serif][FONT=arial, helvetica, sans-serif]ببخشید که خیلی طولانی شد......
بفرمایید این برگ های چه گیاهیه؟؟[/FONT][/FONT] [FONT='times new roman', times, serif] [/FONT]

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز بعد از تلاشهای بسیار اینجانب و گردن درد.......
و بررسی های این تصویر به این تیجه میرسیم که این سوال سایه سار عزیز تکراری میباشد به گفته زیبا جون چرا چون در همین تاچیک توسط زیبا جون طراحی شده است.....
ادرس این سوال هم این است البته این جوابشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...بقه-***-كي-ميتونه-اين-برگ-هارو-بشناسه؟/page40

اینم عکس گیاهه:
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...بقه-***-كي-ميتونه-اين-برگ-هارو-بشناسه؟/page38
شماره 380

اینم اسمشه...که من کپی کردم خودمم نمیدونستم چیه....

استویا (Stevia rebaudiana Bertoni) گیاهی بوته ای از تیره Asteraceae است که ارتفاع آن به یک متر نیز می رسد. برگهای گیاه استویا دارای دی­ترپن گلیکوزید هایی از جمله stevioside و (A, B, C, D,E) rebaudioside و dudosideاست که بیش از 300 بار از سوکروز شیرین ترندبا توجه به مصرف سرانه بالای شکر در کشور، می توان با استخراج استویوزای
د و استفاده از آن در کارخانه های تولید کننده نوشابه، کمپوت، شیرینی و دارویی تا حد قابل توجهی عوارض و خسارت جبران ناپذیر مصرف شکر را کاهش داد. استویا فاقد

سیکلامات کلسیم، ساخارین و آسپارتام است و کالری تولید نمی کند

. این گیاه برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست زیرا اثری بر میزان قند خون ندارد. به علاوه، بر خلاف برخی از شیرین کننده های مصنوعی فاقد عوارض کلیوی و عصبی است

صفحه 40 رو مشاهده کنید شماره سمت چپ400توسط زیبا جون و توسط حمید88جواب داده شده......

:D

آخرین ویرایش:

سایه سار

عضو جدید
دیگه ببخشید من توجه به سوال های قبلی و صفحات قبلش نکردم....حداقل برای خالی نبودن عریضه خوب بود که
ممنونم زیبا جون
خوبه حداقل این تاپیک مثل تاپیک های دیگه به حالت سکون نیافته
پس سوال بعدی رو زحمتشو بکش زیبا جون

* ziba *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه ببخشید من توجه به سوال های قبلی و صفحات قبلش نکردم....حداقل برای خالی نبودن عریضه خوب بود که
ممنونم زیبا جون
خوبه حداقل این تاپیک مثل تاپیک های دیگه به حالت سکون نیافته
پس سوال بعدی رو زحمتشو بکش زیبا جون

مرسی عزیزم اشکالی نداره پیش میاد دیگه

اگه دوستانی که وقت آزاد دارن مثل مسابقه علف هرز یه زحمتی بکشن لیست تهیه کنن مشکل حل میشه

سؤالتو عوض کن گلم