حتما فرق ميكنه/دوست عزيز/با سلام،
البته می بخشید می پرم وسط مسابقه و پیام اسپم گونه می دم، ولی این تاپیک چه فرقی با تاپیک معروف و مشهور خودمون داره! مثلاً این عکس آخری رو نمی شد اون جا ارسال کرد؟؟؟
مرسسسي عزيزم....لطف داري خانومي ...اما اگه اجازه بدي ميخوام اين امتياز رو به يكي ديگه از دوستان بدم...تا از مشاركت دوستان هم استفاده ببريم.
با اجازه ات ميخوام كه فائزه جون سوال بعدي رو مطرح كنن...
فائزه جون افتخار ميدي خانومم؟؟
عزيزم شما درست ميگيد/ منتهي ما خود برگ رو ميزاريم نه گلشو /نه ساقشو دقت كن رو عكس ها/ من اولشم گفتم عكس يه برگ در 24 ساعت بعدي خود گياه رو قرار ميديم/ منتهي بچه ها خوب تشخيص ميدن/ من براي شروع كار برگ هايي رو ميزارم كه دوستان بتونن تشخيص بدن/ وگرنه سخت تر ميشه گذاشت/ در اون يكي تاپيك كل گياه گذاشته ميشه نه برگ/ اگر برگ گياه اكالابيا رو ميزاشتن شما تشخيص ميداديد/ نه نميشد سخت بود تشخيصش /پس فرق ميكنه گلابتون عزيز/ ما برگ رو قرار داديم تا بچه ها در موقعي كه به فصل نيست گياه مثلا زمستون گل نداده گياه بتونن تشخيص بدن كه اين چه گياهيه چه گياهي ميشه/ متاسفانه بچه ها تشخيص ميدن كل گياه رو قرار نميدن بعدش/ و توضيحشون بسيار كامل تره/ حتي ما بماريهاي برگ ها رو هم ميگيم البته پيشنهاد يكي از دوستانه/جسارتا...
مصوم جون فكرميكنم نظر صيادجان تاپيك اين چه گياهيه هست..
بعد هم اگه بخواهيم دقت كنيم روند تاپيك وقتي شروع شد خيلي بهتر بود...فكرميكنم داريم از مسيرمون دور ميشيم...الان منظورم رو ميگم.
ببين اولش فقط عكسي از پهنك برگ ميذاشتيم و اينجوري خيلي تشخيص سخت و دشوار بود و كمي سعي و تلاش رو ميطلبيد...و خيلي خوب بود.
اما الان از كل گياه عكس ميذاريم و خب اينجا حق با صيادجان هست...كه اينجا چه فرقي با اين چه گياهيه يا اين چه گياه دارويي هست ...دارد.؟؟!!
اگه اضافه گويي نكرده باشم بايد تلاش كنيم كه عكسها دقيقا از خود برگ باشه نه از ساقه و يا كل گياه....
نظرت چيه خانومم؟؟؟
عزيزم شما درست ميگيد/ منتهي ما خود برگ رو ميزاريم نه گلشو /نه ساقشو دقت كن رو عكس ها/ من اولشم گفتم عكس يه برگ در 24 ساعت بعدي خود گياه رو قرار ميديم/ منتهي بچه ها خوب تشخيص ميدن/ من براي شروع كار برگ هايي رو ميزارم كه دوستان بتونن تشخيص بدن/ وگرنه سخت تر ميشه گذاشت/ در اون يكي تاپيك كل گياه گذاشته ميشه نه برگ/ اگر برگ گياه اكالابيا رو ميزاشتن شما تشخيص ميداديد/ نه نميشد سخت بود تشخيصش /پس فرق ميكنه گلابتون عزيز/ ما برگ رو قرار داديم تا بچه ها در موقعي كه به فصل نيست گياه مثلا زمستون گل نداده گياه بتونن تشخيص بدن كه اين چه گياهيه چه گياهي ميشه/ متاسفانه بچه ها تشخيص ميدن كل گياه رو قرار نميدن بعدش/ و توضيحشون بسيار كامل تره/ حتي ما بماريهاي برگ ها رو هم ميگيم البته پيشنهاد يكي از دوستانه/
نميدونم دوست نداريد شركت نكنيد/ اجباري نيست/
نميدونم چي ديگه بگم/
فداي تو خانومي....وااااای ممنون عزیز دلم !!! چشم حتماً . خیلی لطف کردی خانومی
بفرمایین این برگ چه گیاهیه:
![]()
فداي تو خانومي....
اقاقياست فائزه جون؟
فکر می کنم باید شب خسب باشه خیلی شبیهشه تو حیاط دانشکده هست ازش
قربونت برم گلابتون عزيزم/ تو تاج سري عزيز دلم/ نباشي منم نيستم/ خيلي خيلي ممنونم از نظراتتون/شما هم درست ميفرماييد عزيزم...
من كه اولين شركت كننده تاپيكت بودم گلم...باعث افتخارمم هست كه با اين بي سوادي منو جزو خودتون ميدونيد...
منظورم اين بود...ببين.
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=73281&d=1322313337
اينجا كل گياه تشخيص داده ميشه و بخاطر همون مهارتي كه گفتي اكثر دوستان خداروشكر دارند...كمي كار آسون ميشه...
منظور من هم همينه كه به قول محمدرضا عكس فقط از برگ گياه باشه...دقيقا مثل همون عكس اولي كه خودت زحمتشو كشيده بودي خانومم...
البته ببخشيد اگه زياده گويي ميكنم....هدفم فقط بهبود روش و دور نشدن از هدف اصلي تاپيك هست.
به هرحال از اينكه به صحبتهام اهميت داديد سپاسگزارم.
بلوط (مازو)
راش...![]()
سلام
کاملا ً درسته. ممنون
سؤال بعدی رو بذارید
شبيه برگ درخت توت بايد باشهبفرماييد اين چه برگيه؟؟؟
![]()
خيلي آسونه...زود بگيد.
نه پسرم يه كوچولو بيشتر نگاش كن...شبيه برگ درخت توت بايد باشه
اين فكر بكر مال معصومه جان هست....خوش اومدي سعيد جان...اميدوارم فعال هم باشي..خيلي خوشحالم از حضورت عزيز.تاپیک خوبیه !!!
این رو نوشتم که عضوش بشم خبر بشم از به روز شدنش
باريكلا زيبا جون...مرسي ازدقتت...آره خیلی شبیه توته ولی دندانه های کنار برگا خیلی بی نظمه![]()
بفرماييد اين چه برگيه؟؟؟
![]()
خيلي آسونه...زود بگيد.
خیلی آشناس... فندق نیس؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
![]() |