اینم نیست.زرآوند درسته؟
اینم نیست.زرآوند درسته؟
نه متأسفانه تاج ریزی هم نیست.تاج ريزي؟![]()
آفرین گلاب خانم مثل همیشه عالی جواب دادید، پاسخ صحیح علف هرز کاتوس (Cynanchum acutum) از خانواده استبرق است. لازم به توضیح است که این علف هرز چند ساله و مهاجم چند سالی است که در ایران و به ویژه در باغات مشکل ساز شده است.با اجازه اساتيد...كاتوس...از تيره استبرق...![]()
دوست عزیز جواب سوال مسابقه داده شده، منتظر سوال جدید از گلابتون خانم باشید...اسمش برگ پای خر
نه برگ بو که اصلا این شکلی نیست !!برگ بو؟
حق با شماست الهام خانم برگ بو اصلا برگهاش این شکلی نیست و ساده است (بدون کنگره، ضخیم و صاف)، به نظرم گونه مورد نظر احتمالا گیاهی از تیره نارون باید باشه...نه برگ بو که اصلا این شکلی نیست !!
تقریبا صاف رگبرگ هاش اینقدرمشخص نیست بعد لبش دندونه دندونه ای نیست !! من با اقای اسماعیلی موافقم !! برگ نارون ulmus
حق با شماست الهام خانم برگ بو اصلا برگهاش این شکلی نیست و ساده است (بدون کنگره، ضخیم و صاف)، به نظرم گونه مورد نظر احتمالا گیاهی از تیره نارون باید باشه...
همونطور که همه ریختن سرت...نه عزیزم...برگ بو نیست...اما بی شباهت هم نیست.برگ بو؟
نه ابوذرجان..آزاد نیست...از تیره نارون هم نیست.برگ درخت آزاد (Zelkova carpinifolia) از تیره نارون ممکنه باشه.
نه خانومی ...همونطور که گفتم نارون نیست.نه برگ بو که اصلا این شکلی نیست !!
تقریبا صاف رگبرگ هاش اینقدرمشخص نیست بعد لبش دندونه دندونه ای نیست !! من با اقای اسماعیلی موافقم !! برگ نارون ulmus
ابوذرجان بی شباهتم به برگ بو نیست...اما خب قطعا برگ بو نیست و مشخصاتش همونطور که فرمودید فرق داره.حق با شماست الهام خانم برگ بو اصلا برگهاش این شکلی نیست و ساده است (بدون کنگره، ضخیم و صاف)، به نظرم گونه مورد نظر احتمالا گیاهی از تیره نارون باید باشه...
آفرین زیبا جون...خوب تشخیص دادی گلم..یه کمی بیشتر دقت کنی به جواب میرسی.بله خیلی شبیهشه ولی من الان با دقت گونه های مختلفش رو نگاه کردم هیچکدوم دندونه های فرعی مثل این نداره
ای جووووووونم...باریکلا عزیزم...مرسی که بازارو گرم نگه میداری....بابا همه ريختيد سر من بيچاره چرا خوب/
حالا يه نظر داديم ديگه/ شوخي بود منم موافقم منتهي گفتم به قول معروف بازار گرمي بشه/
حالا توسكا؟
![]()
مسلما برگ درخته عزیزم.برگ درخت نيست؟![]()
هورا/ جز گياهان داروييه؟مسلما برگ درخته عزیزم.
نه جونم...راش هم نیست..20 سوالی برگی شدهخوب من همچنان دوست دارم نارون بشه اما نیسه !!!! برگ راش ؟؟؟؟
نه عزیزمبرگ نو چي؟
ون هم نیست گلم.زبان گنجشك هم نيست؟
منم مثل الهام دوست دارم نارون باشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
![]() |
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | |
![]() |
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | |
![]() |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 | |