كمبود ازت؟علائم مربوط به کمبود یا ریادبود کدام عنصر است ؟ با تشکر از خانم دیوانعلی
![]()
نه کلا عکس هاتون کوچک چرا !!!!عکس تکمیلی![]()
عجب فکر میکردم این عکس هم همراش اومده
پس یه توضیح در مورد تصویر میدم حاشیه برگها دچار سوختگی است والبته بیشتر در برگهای مسن گیاهنه کلا عکس هاتون کوچک چرا !!!!
کمبود منگنز ؟؟!؟/1
ابوذر جان درست است سوال بعد با شماکمبود پتاسیم...
خوشم میاد همیشه با گوگرد شروع میکنی، اما نه گوگرد نیست... راستی دیگه خیال خودت را هم راحت کردی نمیگی کمبود یا بیش بود!گوگرد؟
خوشم میاد همیشه با گوگرد شروع میکنی، اما نه گوگرد نیست... راستی دیگه خیال خودت را هم راحت کردی نمیگی کمبود یا بیش بود!
نه بیش بود بر هم نیست...e!! خوب شد من نگفتم !! چون منم میخواستم بگم کمبود گوگرد !!!
حالا بیش بود بور چی ؟؟
خوشم میاد همیشه با گوگرد شروع میکنی، اما نه گوگرد نیست... راستی دیگه خیال خودت را هم راحت کردی نمیگی کمبود یا بیش بود!
نه منیزیوم نیست...ههههههههه![]()
خودم هم تازه فهميدم اول گوگرد رو ميگم نميدونم چه حس خوبي بهش دارم؟ من ميگم حالا اگه درست بود بعدا به كم و زياد بودنش فكر ميكنم
منيزيوم ؟
خیر، کمبود پتاس و ازت نیست.كمبود پتاس يا ازت؟
خیر هیچکدام نیست!يا روي هست يا كلر؟
آفرین الهام خانم کاملا درسته، سوال بعد را بفرمائید...من از عناصر کم مصرف مولیبدن دوس داشتم !!میشه بگم مولیبدن ؟؟؟
الان دارم در موردش تحقیق میکنم !! ببینم مولیبدن درسته یانه !!! هه
اهمیت مولیبدن در تغذیه گیاهان زراعی و باغی :
مولیبدن كه در پوسته زمین و خاكها به مقدار بسیار اندك وجود دارد به مقدار بسیار كمینیز مورد نیاز گیاه است. مقدار مولیبدن در كرة خاكی به طور متوسط 3/2 میلی گرم دركیلوگرم برآورده شده است كه تقریبا 10 درصد آن قابل استفاده گیاهی است. جذب سطحی مولیبدن به pH خاك بستگی دارد و در pH حدود 7 یا بالاتر كم است اما با پائین آمدن pH زیاد میشود. بعبارت دیگر كمبود مولیبدن بیشتر در خاكهای اسیدی دیده میشود و از این جهت با دیگر عناصر كم مصرف كه كمبود آنها بیشتر در خاكهای قلیائی دیده میشود، تفاوت دارد. بعبارت دیگر كمبود این عنصر در خاكهای خشك و نیمه خشك مشاهده نشده است. فسفات میتواند جانشین مولیبدن در سطح كلوئیدها گردد به همین دلیل كاربرد زیاد كودهای فسفری جذب مولیبدن بوسیله گیاه را افزایش میدهد. اما كاربرد زیاد سولفات ها اثر كاهش دهنده برجذب مولیبدن بوسیله گیاه دارد. در خاكهائی كه در مرز كمبود مولیبدن هستند كاربرد بیش از حد كودهای سولفات دار ممكن است موجب كمبود مولیبدن گردد. از گیاهانی كه به دادن كود مولیبدن واكنش نشان میدهند بقولات، خانواده كلم، گندمیان مرتعی و چند نوع سبزی هستند. مسمومیت گیاهی ناشی از مولیبدن زیاد مشاهده نشده است.
کمبود مولیبدن علائمی شبیه کمیود ازت و آهن تولید می کند و در بعضی گیاهان مانند خانواده چلیپاییان لکه های ابلقی زرد در حاشیه پیدا می شود که به تدریج به طرف رگبرگ میانی پیش می رود لکه های پیر معمولا" می خشکند. زیادی مولیبدن ممکن است باعث سمیت گیاه شود.
جدا !!! هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !!!!آفرین الهام خانم کاملا درسته، سوال بعد را بفرمائید...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
K | تشخيص علائم کمبود بُر در تعدادي از محصولات باغي و زراعي | شیمی و حاصلخیزی خاک | 0 | |
![]() |
شرح علائم کمبود عناصر در گیاهان | شیمی و حاصلخیزی خاک | 7 |