مسابقه *** این علائم مربوط به کمبود یا بیش بود (سمیت) کدام عنصر غذاییه؟

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
جدی؟؟ مشکوک بودم وگرنه به این سرعت جواب درست رو نمیدادم...
آخه مدتها پیش توی یه وبلاگی بودم که اسم با مزه ای داشت....دکترپسته...:Dاین سوختگی دور برگ رو اونجا دیدم...که از کمبود پتاسیم ایجاد شده بود...حالا نمیدونم گیاه تو هم همون پسته هست یا نه الهام جون؟
:redface:

چرا به سرعت جواب درست نمیدادی ؟؟؟به قول شهیدی فر : وا !!!!! من که چیزی بلد باشم ی ثانیه دریغ نمیکنم !!!
دی:
درسته پسته است !! نه این عکس یک همکلاسی هام تو ازمایشگاه بیماری گیاهی گرفت برای امتحان از که بخونیم !!!!

برگ گردو نباشه و رز ميشه برگ سيب؟
هووووم !!! گردو میشه رز بعد رز میشه سیب !!!! به نظرم سهیلا ؛ ما بچه ها گیاه پزشکی بهتر گیاه تشخیص ندیم چون واقعا گیاه شناسیمون ضعیف !!!

گلاب خانوم برنده شدن !!!! به افتخارشون همه دست !!!! گلاب جون بفر ما سوال بعد ...
ن

گلابتون

مدیر بازنشسته
چرا به سرعت جواب درست نمیدادی ؟؟؟به قول شهیدی فر : وا !!!!! من که چیزی بلد باشم ی ثانیه دریغ نمیکنم !!!
دی:
درسته پسته است !! نه این عکس یک همکلاسی هام تو ازمایشگاه بیماری گیاهی گرفت برای امتحان از که بخونیم !!!!

هووووم !!! گردو میشه رز بعد رز میشه سیب !!!! به نظرم سهیلا ؛ ما بچه ها گیاه پزشکی بهتر گیاه تشخیص ندیم چون واقعا گیاه شناسیمون ضعیف !!!

گلاب خانوم برنده شدن !!!! به افتخارشون همه دست !!!! گلاب جون بفر ما سوال بعد ...
ن

قربونت برم الهام جون...م:redface:وضوع دریغ کردن از دانسته هام که چندان هم نیست...نیست...موضوع فقط اینه که میخوام دیگر دوستان هم در دادن پاسخ و تلاش برای به دست آوردن جواب سهیم و فعال باشند......به هرحال از اینکه بتونم به دوستانم کمکی هرچند ناچیز داشته باشم خیلی خیلی باعث افتخار و خرسندیم خواهدبود.

حالا اگر فرصت داشتی یه نگاهی به این سایت ..دکتر پسته...بکن عزیزم خیلی جالب و خواندنیه...
:gol:

مرسی عزیزم به افتخار خودت که بهترینی ...

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقيقا منم به اين موضوع پي بردم كه گياهشناسي ما صفره و هيچي بارمون نيس
مخصوصا من كه اصلا حوصله گياهشناسي رو نداشتم
حالا اگه اجازه بدید میخوام از سهیلاجون خواهش کنم که طراح سوال بعدی باشند....ممنونم..

سهیلاجون بفرمایید...منتظریم.
ممنون گلاب جان ولي چرا من؟ قربونت برم لطف داري
منو شرمنده ميكني اخه
حالا كه اصرار داري باشه

Mamganese-deficiency.jpg

eliot -esf

کاربر ممتاز
دقيقا منم به اين موضوع پي بردم كه گياهشناسي ما صفره و هيچي بارمون نيس
مخصوصا من كه اصلا حوصله گياهشناسي رو نداشتم

ممنون گلاب جان ولي چرا من؟ قربونت برم لطف داري
منو شرمنده ميكني اخه
حالا كه اصرار داري باشه

مشاهده پیوست 87198

اوووم !! بگم نگم !!! وجدانم نمیگذاره که نگم !!!!

عکست خیلی مشخص نیست امدم سیوش کنم و زوووم ببینم چیه که چشمم خورد بهش !!! کمبود منگنز !!!! سوالت لو رفت سولی جون !!! یکی دیگه بذار ;)

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب غلطه الهام
منو دعوا ميكني؟ نميزاري بگم الهام جون؟ باهات غهلم

eliot -esf

کاربر ممتاز
کمبود منیزیم پس؟؟؟
اخه دووور یک عکس بهتر بگذار !!!!

Soheila.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته چون سهیلا خانم عاشق کمبود سولفوره (گوگرد) من میگم کمبود گوگرد.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منو ميگي؟
من فهمیدم !!! کمبود مولیبدن ؟؟؟!!! این دیگه درسته نگو نه میرم خود کشی میکنمااااااا
خيله خوب باشه هرچي تو بگي ..حالا چرا ميزني منو؟;)
آفرين به شما:D

eliot -esf

کاربر ممتاز
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منو ميگي؟

خيله خوب باشه هرچي تو بگي ..حالا چرا ميزني منو؟;)
آفرين به شما:D

دیگه چه فایده دیر گفتی :razz:من دارم فردا انشالله میرم مشهد یک هفته نیستم !!! سوال بگذارم تاپیک میخوابه !!! یکی دیگه را برنده اعلام کن !!!

eliot -esf

کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام !!! من دوباره امدم !! خوش امدم!!! کاشکی که زووودتر میومدم :D

تو این مدت فقط 2 تا سوال گذاشتین !!! چه کم !!

حالا کمبود روی در رز نیست ؟؟!!!؟؟

بالا