کمبود کلسیم روی کلم پیچ باید باشه.
آفرین، خودشه...

الهه پاشو بیا سوال طرح کن!

کمبود کلسیم روی کلم پیچ باید باشه.
فعلا که منتظرم رضام یه نظری بده...شایدم خود ابوذر تا اون موقع برگشت! ( حداقل بشه 4 نظر)الهه جان گلم صبر كن تعداد كمه فقط دونفر نظر داديم
حالا اينا درست بود يا نه؟![]()
بين كلريد و روي هم شك دارم!![]()
این یعنی چی ؟؟؟ یعنی جواب هیچکدوممون درست نیست ؟؟؟ یا منتظرین فرصت جواب دادن به مسابقه تموم بشه بعد بگین ؟؟؟........
نه الهه جون متاسفانه وقتی میخوام این تاپیک رو باز کنم فقط روی صفحه هفت میاد و نمیتونم صفحه هشت رو ببینم...واسه همین یه پست خالی فرستادم تا بتونم بیام صفحه هشت...
بعد اون پست رو ویرایش کردم...مثل الان...![]()
![]()
ولی خودمونیم تو هم چقدر تر و فرزی...قبل از اینکه من پستم رو ویرایش کنم ازش نقل قول گرفتی بلا....![]()
![]()
مامان گلاب دوباره که به من گفتی الهه !!! من الهااامم نه الهه !!! الهه خواهرمه !!!
اهان تازه فهمیدم !! خوب دیشب خوابم نمیبرد !!! سریع گرفتمش
کمبود ازت ؟؟؟
بله گیاهش که ذرت است مشخصه. ارغوانی شدن حاشیه برگ ممکنه است ناشی از کمبود فسفر باشه اما من بیشتر علائم سفیدی نواری مدنظرم است که ناشی از کمبود فسفر نیست...خوب گیاهش که یک گیاه تک لپه ای !! ذرت ؟؟
بعد انگار دو نوع کمبود وجود داره !! اخه یکیش حاشیه برگش ارغوانی شده که میشه کمبود فسفر و اون یکی زرد شدن بین رگ برگی .... !!!
نه کمبود نیتروژن نیست.http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=85163&d=1329046151
مطمئن نيستم ولي كمبود نيتروژن نيست؟
خیر کمبود منگنز نیست. توی این مسابقه با توجه به ماهیت مسابقه هر نفر فقط سه بار میتونه جواب بده. با این حساب الهام خانم فقط یک بار دیگه فرصت دارند...من لکه سفید نمیبینم !!! لکه زرد !!! کمبود منگنز ؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
K | تشخيص علائم کمبود بُر در تعدادي از محصولات باغي و زراعي | شیمی و حاصلخیزی خاک | 0 | |
![]() |
شرح علائم کمبود عناصر در گیاهان | شیمی و حاصلخیزی خاک | 7 |