[FONT="]راههای جلوگیری از تنش گرمایی در دام مخصوصا گاو شیری[/FONT]:
1- --[FONT="]دسترسی مدام و 24 ساعته به آب سرد (ترجیحا 24 درجه ساتیگراد[/FONT])
2- [FONT="]--تغذیه و خوراکدهی در ساعات خنک تر، در فواصل کمتر و با دوره های منظم وثابت[/FONT]
3- [FONT="] --خنک کردن و مرطوب کردن جیره (حداکثر10٪) [/FONT]
4- --[FONT="]حذف پروتئینهای با منشا حیوانی در جیره[/FONT]
5- [FONT="]کاهش نسبت علوفه به کنسانتره[/FONT]
6- ADF [FONT="]جیره باید بالاتر از 18 باشد[/FONT]
7- [FONT="]بکارگیری بیکربنات جهت جلوگیری از اسیدی شدن شکمبه و چربی با منشا گیاهی یا حیوانی جهت افزایش بازده در جیره[/FONT]
8- [FONT="]بالانس کردن مواد معدنی مخصوصا سدیم و کلسیم که توسط تعریق یا ادرار اضافی دفع میشود، در جیره[/FONT]
9- [FONT="]جیره ها را [/FONT][FONT="]([/FONT][FONT="]RUP[/FONT][FONT="]) (پروتئینهای عبوری) حداکثر [/FONT][FONT="]ا[/FONT][FONT="]40 ببندیم[/FONT]
10- [FONT="]استفاده از بهبودکنندگان انژی غذایی مثل نیاسین[/FONT]
11-مرطوب كردن خوراك
12-به منظور افزايش قابليت هضم فيبر،مي توان با افزايش قارچ آسپرژيلوس اوريزا هضم فيبر رابهبود بخشيد
13-كاهش كربوهيدرات و افزودن مكمل هاي چربي براي افزايش انرژي و كاهش حرارت
14-ويتامين هاي A,D,Eبه ترتيب500-500000-100000واحد بين المللي به جيره اضافه شود
15-از جيره هاي TMRاستفاده شود
عالي بود دست خوش