محمودح
عضو جدید
سلامخوب با توجه به اینکه چند روزه برنده اعلام نشده من با اجازه بزرگترا محمد رو برنده اعلام میکنم که جوابش کامل تر بود.. اقا محمد سوال رو بذار![]()
به گوسفند ماده ای که تا بحال فقط یه بره بدنیاآورده یا به اصطلاح شکم اوله چی میگن؟
سلامخوب با توجه به اینکه چند روزه برنده اعلام نشده من با اجازه بزرگترا محمد رو برنده اعلام میکنم که جوابش کامل تر بود.. اقا محمد سوال رو بذار![]()
محمد جان منظورت تو اصطلاح محلیه یا اصطلاح لاتین؟سلام
به گوسفند ماده ای که تا بحال فقط یه بره بدنیاآورده یا به اصطلاح شکم اوله چی میگن؟
محمد جان منظورت تو اصطلاح محلیه یا اصطلاح لاتین؟![]()
محمد جان منظورت تو اصطلاح محلیه یا اصطلاح لاتین؟![]()
سلام دوستانمن هنوز اول راهمو اطلاعات تخصصی در زمینه علوم دام ندارم
ولی سعی میکنم تو این تاپیک تا اونجا که میتونم فعالیت داشته باشم
![]()
محمد جان دیگ قرار نشد بری تو گویش و اصطلاحات محلیاصطلاح محلی بین دامداران
خوش اومدی دوست عزیزسلام دوستانمن هنوز اول راهمو اطلاعات تخصصی در زمینه علوم دام ندارم
ولی سعی میکنم تو این تاپیک تا اونجا که میتونم فعالیت داشته باشم
![]()
مصطفی جان شرمنده میکنی عزیزم.خودت که ماشالا خیلی قوی تر و فرش تری نسبت به من.خوش اومدید آرزو خانم.
من هم به نوبۀ خودم اول راهم ولی اینجا دوستان خوب و متخصصی مثل حمید رضا (جویای اندیشه) و زهرا خانم (باغبان 66) و سایر دوستان عزیز هستند که مطمئناً خیلی می شه از اطلاعاتشون استفاده کرد.
![]()
محمد جان دیگ قرار نشد بری تو گویش و اصطلاحات محلی
خودت بگو بی زحمت کسی نمیدونه.
لطف کن سوال بعدی رو هم خودت مطرح کن ولی علمی باشه![]()
بچه ها چرا جواب نمیدین پس به سوال؟2تا از علایم اصلی فحلی چیه؟
درسته مهبل و رحم پف میکنه و پر خون میشهبچه ها چرا جواب نمیدین پس به سوال؟
ترشحات مهبل . پرش روی ماده گاو های دیگر. عوض شدن حالت چشم .
ای بخش علوم دامی...
بخواب و اسوده باش که ما بیداریم...
ولی الان که بهار شده دیگه تورو به خدا از خواب بیدار شو بخش علوم دامی![]()
ایا در هنگام شیردوشی گاو در سالن. خوراک باید داده بشه؟ چه نوع خوراکی؟ و چه تاثیری داره روی کفیت اجزائ شیر؟درسته مهبل و رحم پف میکنه و پر خون میشه
دام خودشو لوس میکنه گوشاش تیز میشه
سوالو بزار جویای اندیشه
توصیه میکننبرای جلوگیری از استرس گاو درهنگام شیر دوشی بهترین خوراک در اختیار دام قرار بگیره. اغلب کنسانتره.با این کار دام خیلی راحتتر دوشیده میشهایا در هنگام شیردوشی گاو در سالن. خوراک باید داده بشه؟ چه نوع خوراکی؟ و چه تاثیری داره روی کفیت اجزائ شیر؟![]()
با اجازه بچه های علوم دام من سوال بعدی رو بذارم.... امیدوارم تکراری نباشه....
اگر در سالن دما بره بالا رو اشتهای جوجه ها چه تاثیری میذاره و برای برطرف کردن این مشکل چه کار باید کرد؟
اشتهاي جوجه ها كاهش پيدا مي كنه. در اين حالت مي توان ميزان خوراكدهي به جوجه ها را با اعمال خاموشي در ساعات گرم در سالن كاهش داد. و چون ميزان خوراكدهي محدود مي شه فكر ميكنم كه بايد جيرهء غليظتري از نظر سطح انرژي و پروتئين در اختيارشون گذاشت. و سعي شود همان مقدار جيره هم در ساعات خنكتر شبانه روز در اختيارشون گذاشت.
ضمناً مي توان از محلول 1 درصد جوش شيرين به صورت آشاميدني از 2 ساعت قبل از شروع ساعات گرم تا فروكش گرما استفاده كرد. و يا از محلول 1 در 1000 آبليمو به همراه خنك كردن آب مصرفي طيور.
در ضمن بهبود وضعيت تهويهء سالن مشروط بر اينكه در سالن كوران ايجاد نشود.
اي بابا! اينجا همه اينقدر سريع جواب مي دن؟؟؟ حالا خوبه چند روز از حميد رضا پيداش نيست ها!!!![]()
خواهش مي كنم مريم جان
و اما سوال بنده:
برگشتي شيردان در گاو شيري چيه و چطور بوجود مياد؟
برگشتي شيردان در گاو شيري همون جابجایی شیردانه که در اثراسترس بوجود میاد.
برگشتي شيردان در گاو شيري چيه و چطور بوجود مياد؟
من که فقط وقت میکنم بخش خودم سر بزنم تالار گفتگو هم کم میرمحميد رضا (جوياي انديشه) كجايي كه يادت بخير!بازم مث اينكه بايد خودم جواب بدم!
مث اينكه بچه هاي اينجا خوش دارن برخلاف بچه هاي ساير رشته ها فقط تو تاپيك " گفتگوي اعضاي تالار مهندسي كشاورزي"
پلاس باشن!!!