نقد و بررسی عکاسی سازه های بلند
ممنون عزیزم. راستش عکس هایی که توی نت پیدا کردم خیلی بهتر می تونه این بنا زیبا رو به تصویر بکشه. عکس هایی که ازش پیدا کردم به این نحوه!
اون موقع ها من بچه بودم کلی این طاووس رو دوست داشتم. همیشه دوست داشتم برم روش بشینم (فکر نمی کنم مقاومتی داشته باشه) امان از دست اون باغبونه که منتظر بود من نزدیک این طاووسه شم! خلاصه هیچ وقت به آرزومون نرسیدیم!
این همون زمانیه که اسکلتش رو می زدن
منم عکسم تقریبا از همین نما بود ولی اون طرف تر و خلاصه مردم تو پارک نشسته بودن و مجبور شدم عکس رو کات کنم.
و اینم تصاویر بعدی
این یک نما از پشت هتل هست که کشتی بودنش رو بهتر نشون داده

سلام قاصدک
ممنون از عکسی که به اشتراک گزاشتی و البته عکس کامل و گویا ، خوشحال شدم از دیدنش
نمی دونم دلیل استفاده از ایده کشتی در کنار کوه چه چیزی بوده شاید در گذشته اون منطقه دلیلی وجود داشته باشه و و شاید هم صرفا یک ایده بود
اما طرحش اصل اساسی طراحی در شیب رو (یعنی حل کردن طرح در شیب ، یا شیب در طرح) رو رعایت کرده .
ممنون از حضورت
![]()
ممنون عزیزم. راستش عکس هایی که توی نت پیدا کردم خیلی بهتر می تونه این بنا زیبا رو به تصویر بکشه. عکس هایی که ازش پیدا کردم به این نحوه!
اون موقع ها من بچه بودم کلی این طاووس رو دوست داشتم. همیشه دوست داشتم برم روش بشینم (فکر نمی کنم مقاومتی داشته باشه) امان از دست اون باغبونه که منتظر بود من نزدیک این طاووسه شم! خلاصه هیچ وقت به آرزومون نرسیدیم!

این همون زمانیه که اسکلتش رو می زدن

منم عکسم تقریبا از همین نما بود ولی اون طرف تر و خلاصه مردم تو پارک نشسته بودن و مجبور شدم عکس رو کات کنم.

و اینم تصاویر بعدی

این یک نما از پشت هتل هست که کشتی بودنش رو بهتر نشون داده