مرگ دختر دانشجو ایرانی در حین استحمام

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
اره مرگ ناگهانی خیلی بد و شوکه کننده است
من خودم داداشمو پارسال سر یه تصادف از دست دادیم همش 8.5 سالش بود:cry:
اخه خدا خیلی سخته اخه چرا
اون الان باید کلاس 4 دبستان میبود پیش دوستاش باور کنید دوستاشو میبینم اتیش میگیرم
اون خونواده هم همین طورن دانشجو جماعتو ببینه تا ابد داغ دلش تازه میشه.

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
فقط میتونم بگم خدا به شما و خانوادتون صبر بده چون مرگ عزیز خیلی سخته:cry:

yasna68

کاربر بیش فعال
اون الان باید کلاس 4 دبستان میبود پیش دوستاش باور کنید دوستاشو میبینم اتیش میگیرم

خدا صبرت بده حسین جان منم چندسال پیش خواهرمو از دست دادم
خواهرم از من بزرگتر بود منم مثل تو وقتی دوستاشو میبینم اتیشی میشم
مرگ جوون تلخ ترین اتفاق زندگیه........................................

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی مرگ بدیه بیهوده مردن.. خدا از باعث بانیش نگذره

لاله69

عضو جدید
خدا بیامرزدش خدا به خونوادش صبر بده واقعا سخته تو چه وضعیتی افتادیم حتی نمیتونیم دیگه با خیال راحت حتی درس بخونیم

Paydar91

کاربر ممتاز
ممنونم شما هم هین طور خدا به شما هم صبر بده
اره خداییش تا یه مدت از بچه دبستانی ها تنفر داشتم مخصوصا وقتی که مدرسه ها تعطیل میشد مخصوصا باز مدرسه ای که میرفت بچه هاش با اون لباس فرم میومدن تو خیابون وای دیوونه میشدم.
مرگ عزیزان سخته ولی واقعا اره جوون از همه دیگه بدتره:cry:

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
ای بابا. پکر بودیم پکر تر هم شدیم. خدا بیامرزتش.
اینا که جا ندارن واسه چی پذیرش می کنن؟
به هر حال روحش شاد...

tomas.edison

عضو جدید
واقعا تاسف باره ...

واقعا تاسف باره ...

خدا بیامرزه بیچاره رو
منم یادمه همچین مشکلی داشتیم ... دلیلش هم بیشعوری مسئولای دانشگاه بود
عوضی ها معلوم نیست این همه سال اونجا کار میکنند هیچ تجربه کسب نمیکنند ؟
خیلی گاگولن این مسئولای دانشگاه
تا یه هفته اول وضع خوابگاه هامون مشخص نبود .. البته این برای چهار سال پیشه ...!!!؟؟؟؟؟؟؟

mohandes soror

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا جای تاسف داره روحش شاد...
اهمیت ندادن به دانشجوها یه چیز کاملا عادیه باید به این مسئله همه ما عادت کرده باشیم

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

:crying::crying:
خدا صبر بده عزیزم، درک شرایط شما سخته، ولی خودمو جای تو میزارم میفهمم که چی میکشی!
:gol:

:cry::cry:

خدا رحمتشون کنه، ایشالا غم آخرتون باشه

sade_messi

عضو جدید
با تشكر از استاتر محترم و انسان دوست اين تاپيك و تشكر از دوستاني كه واسه خواهر گلمون(مرحومه) خدا بيامرزي دادن و ابراز همدردي كردن.
ميخواستم از دوستان درخواست كنم كه نذارن تا چند روز اين تاپيك بره پايين تا واسه شادي روحش افراد بيشتري بيان و پست بدن و ابراز همدردي كنن.
واقعا مظلومانه رفت چون به خاطر ضعف و كم كاري يه عده افراد ... جان باخت .
روحش شادممنون از همه

Paydar91

کاربر ممتاز
:crying::crying:
خدا صبر بده عزیزم، درک شرایط شما سخته، ولی خودمو جای تو میزارم میفهمم که چی میکشی!
:gol:

:cry::cry:

خدا رحمتشون کنه، ایشالا غم آخرتون باشه
ممنون خیلی لطف داری
از ابراز هم دردیت واقعا ممنونم ایشالله که همیشه زنده باشی.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه راحت افراد بیگناه میمیرند و هیچکس نه مسئولیتی قبول میکنه و نه مسئولی توبیخ میشه .

در این شب تیره به کجا آویزم !

alirezam

عضو جدید
علت مرگ دانشجوی دختر دانشگاه امیر کبیر در حمام خوابگاه​

پس از انتشار خبر مرگ یک دختر دانشجوی دانشگاه امیر کبیردر خوابگاه شهید مرادی، بالاخره علت مرگ او مشخص شد. به دلیل پذیرش بیش از ظرفیت دانشجو در دوره کارشناسی ارشد و پاسخگو نبودن امکانات دانشگاه برای اسکان دانشجویان ، او در نماز خانه اسکان داشته است . دانشجویانی که در نمازخانه اسکان داده شده‌اند حمامی ندارند و از حمام کارکنان دانشگاه استفاده می‌کنند که این حمام هم خراب بود زیرا پیش از این برروی در حمام اطلاعیه خرابی نصب شده بوده که پس از مدتی توسط خود دانشگاه اطلاعیه مذکور برداشته شد.دانشجوی مرحوم بی‌خبر از اینکه که مسئولان خوابگاه بدون اعلام عمومی برای بازشدن گرفتگی لوله‌ و چاهای فاضلاب‌ حمام‌ها، اسید به داخل لوله‌ها ریخته‌ بودند وارد حمام شد و وقتی که وقتی آب روی آن ریخته شده گاز تولید کرده و موجب بی‌هوشی و گازگرفتگی اش شده است.پس از چهار ساعت دیگر دانشجویان متوجه می شوند که کسی برای مدت طولانی در حمام است که اگر کمی زودتر متوجه می شدند شاید او زنده می ماند.​

مناسفانه چند سالیه که مسایل رفاهی دنشجویان خوایگاهی امیرکبیر ناجوره. از وقتی یادمون میاد مشکل دانشگاه اسکان داشت و وضعیت خوابگاه ها ناجور. این هم اولین حادثه نبوده. تو این مدت یه خوابگاه جدید ساخته نشده... اما ساختمان فارابی، مجموعه ورزشی، ساختمانهای دیگه، فضای سبز و کلی کارهای عمرانی دیگه انجام شده. دریغ از بودجه مناسبی برا خوابگاه. حالا هم متاسفانه از سوی مدیریت دانشگاه هیچ گونه پاسخ گویی دیده نمیشه... دانشجوها هم که چند روزیه که اعتراض میکنن و تحصن به اونها انگ سیاسی بودن حرکت میزنن و با این بهانه از پاسخ گویی طفره میرن. واقعا جای تاسف داره. گرچه که عده ای که مرض سیاسی دارن این وسط سوء استفاده خودشونو میکنن درسته ولی این نباید بهونه باشه برای فرار از قبول مسئولیت مسئولین دانشگاه و نباید باعث بشه دانشجویان از حقوق صنفیشون بگذرن. این که نمیشه تا بی بی سی دست گذاشت روجایی ما دیگه متوقف بشیم. چرا باید منفعل باشیم و خبرا و تحلیلای بی بی سی باعث تصمیم گیری ما بشه.

روح آمنه زنگنه شاد... اونطور که دوستاشون نقل کردن ابشون اهل نماز شب و عبادت بودن و دختری مومن. انشاالله که بهشت رضوان نصیبشون بشه و در کنار پدر شهیدشون باشن...

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا همه جونای از دست رفته این جمع رو رحمت کنه و به خانواده هاشون صبر بده

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا بوده همین بوده. ما الان تو خوابگاهمون کپسول آتش نشانی نداریم!!!!!!!! یه بار لوله گاز آشپزخونه آتیش گرفت... ما سیستمامونو از برق کشیدیم و فقط پریدیم ببینیم چه خبره... .بقیه چیزا هم به کنار.