کاپتا
اخراجی موقت
دیدیم داداش که میگم!!از خودم که در نیاوردم.یه سر بو سالمندان یه سر برو تو جمعشون قشنگ حالیت میشه چی گفتم.بابا بی خیال منظورت اینه همه دوست دختر دارن این چه حرفیه واسه پیرمردا درمیاری
دیدیم داداش که میگم!!از خودم که در نیاوردم.یه سر بو سالمندان یه سر برو تو جمعشون قشنگ حالیت میشه چی گفتم.بابا بی خیال منظورت اینه همه دوست دختر دارن این چه حرفیه واسه پیرمردا درمیاری
فکر نمی کنم در مورد خودم نظر دادن زیاد جالب باشه همونجور که دیدی تعریف ها از مردی زیاده هرکه عقاید خاص خودشو دارهاصلا حالا خودت بگو ولی خدایش...این همه نظرو خوندی...بگو ببینم خودت مردی!منظورم اصلا بی احترامی نیست فقط واسم سوال شده.
من کشته اون تفکرتم!!!!!!!!مرد اونه كه سفره دلشو پيش عهدي باز نكنه تا وقتي بذارنش سينه قبر.
آفرین خوشم اومد.راستی نوشته بودی عاشق نشدی تو یه تاپیک دیگه.واقعیت داره؟البته فضولی نیست هااااااافکر نمی کنم در مورد خودم نظر دادن زیاد جالب باشه همونجور که دیدی تعریف ها از مردی زیاده هرکه عقاید خاص خودشو داره
اگه مردی به سبیل و بر بازو بوی باروتباشه که نه نیستم ولی هر چی باشم مدونم که نامرد نیستم.
آفرین خوشم اومد.راستی نوشته بودی عاشق نشدی تو یه تاپیک دیگه.واقعیت داره؟البته فضولی نیست هااااااا
حالا چرا اینجوری!!!!!!!!به من چه عاشق شدی یا نه!!!!!!!!!!!!!حالا اینقد از این بحث ها با من کنید تا انجمن حمایت از حقوق زنان بیاد منو کت بسته ببرهتو یه تاپیک ما اومدیم از پسرا دفاع کنیم کلا خانوما ما رو متهم کردن که شما تحجر مغری تعصب الکی نسبت به پسرا داریو از این حرفا خلاصه الان همشون با من طرفن تا الان زنده ام
خدا کمک کرده
(پیدام نکردن)
بابا ما هم عاشقیم خوب شد ولی نه اون عشقی که شما فکر می کنید![]()
مرد اونه که وقتی زدی رو شونش بوی باروت بلند شه...
از نظر خانما ما همیشه متهمیم!!!!ولی کیه که گوش کنه؟؟؟؟؟؟؟اه بیا دیدی کاپتا یه چیزی می گم اینه
بابا کی من تعصب الکی داشتم
مرد ایرانی با غیرتش مشخص میشه خون کوروش داریوش تو رگ هامونه (این تیکه رو زیاد جو گرفتم)
اگه تعصب نداشته باشیم که ایرانی نیستیم.
حالا ما هزار بار بگیم باز این خانوما مارو متهم کنن![]()
از نظر خانما ما همیشه متهمیم!!!!ولی کیه که گوش کنه؟؟؟؟؟؟؟![]()
مرد اونه که خاکش مرد باشه..
نههههههههه!چطور مگه؟؟؟؟قیافم به خانم میاد؟؟؟؟مگه خودت خانم نیستی؟
نههههههههه!چطور مگه؟؟؟؟قیافم به خانم میاد؟؟؟؟
نمیدونم چه جوری شد که اینجوری شد!!!!!!اوه اوه مواظب خودت باش چی کردی فکر کردن خانمی نازی واسه کسی نکردی
![]()
فرارررررررررررررررررررررررررر![]()
مهم اینه که من باورت دارم.واسه چی فرار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟استقامت کنیم.که نگن مردا کم آوردن!!!!!!!عیب نداره من چی shahram1159 منفورترین فرد باشگاه
تا کتک رو نخوردیم بریم![]()
مهم اینه که من باورت دارم.واسه چی فرار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟استقامت کنیم.که نگن مردا کم آوردن!!!!!!!![]()
جججججان!!!!مگه چند سالته؟اون موقع هم مگه بودی؟؟؟؟بهتر بگیم مرد اونی بود که یه وقتی با یه تار سیبیلش یه زندانی محکوم به مرگ رو ضمانت میکرد ............
مرد آن است که با منطق رفتاری در خور آداب مرد بودنش به جامعه نشون بده
صد امتیازمرد اونه كه سفره دلشو پيش عهدي باز نكنه تا وقتي بذارنش سينه قبر.
لیاقت مردانگی رو داشته باشه.....![]()
این سوسول بازیا به مردا نیومدهمرد اون که وقتی میگه دوست دارم... میخامت تا ابد پای حرفش بمونه...
این مال مردای وزارت کارهمرد اونکه بیاد اشتغال درست کنه واسه این همه جوون بیکار
منفجر می شه کار دستت میدهمرد اونه که وقتی زدی رو شونش بوی باروت بلند شه...
فارسی بنویسی وسترن انرژیت کمتر مصرف می شه، ما هم می تونیم بخونیموای عجب جمله ای یاد فیلمای western افتادم
توو گلوت گیر می کنه http://www.www.www.iran-eng.ir/image/png;base64,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به خانم ها احترام بذاره
اومدیم جنسش سنگی بودمرد اونه که خاکش مرد باشه..
از کرامات شیخ ما اینست، شیره را خورد و گفت شیرین استمرد اونه که مرد باشه
بدک نیست ولی کفاف ضمانت ما رو نمی کنهجونم کی ضمانت می خواد.......؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظرتون یه مرد اینجوری لباس بپوشه خوبه یابد؟ | گفتگوی آزاد | 40 | |
![]() |
زنانی که 1350 مرد را راهی پزشکی قانونی کردند | گفتگوی آزاد | 10 | |
![]() |
10 مرد محبوب و زيباي جهان | گفتگوی آزاد | 127 | |
![]() |
چه زمانی مودت و رحمت خداوندی بین زن و مرد شکل میگیرد؟! | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
عاشقانه یک مرد برای همسرش | گفتگوی آزاد | 3 |