مردی که حلقه ازدواجش رو فروخت تا نام خلیج فارس جاودان بماند!!!!!

shayesteh-namvar

عضو جدید
درود بر شناگر حرفه ای آب های آزاد جهان و عند غیرت!!!(حاضر شده حلقه ازدواجش رو بفروشه!!!)
کجایند مسئولان نالایق ورزشی؟؟؟؟...به جای اینکه باد به قبقبه بندازن یه کم دور و برشون رو نگاه کنند دستشون رو از توجیبشون بیارند بیرون و:mad: .....بازم به مرام هلال احمر!!!!
البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که تو بوشهر و شهر دلوار از اون استقبال گرمی کردند و حتی امام جمعه دلوار بهش خونه (جا و مکان در دلوار) داده و کمکش هم کرده . استاندار بوشهر هم رسما ازش استقبال گرم و تشکر نموده است..من فقط از بوشهر خبر دارم شاید جاهای دیگه هم کمکش کرده باشن..چون جنوبی ها اساسا خونگرمند..دمشون گرمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif
شناگر تیم واکنش سریع هلال احمر شهرستان شمیرانات پاییز امسال، طول خلیج فارس را به مسافت 1300 کیلومتر به همراه تیم ثبت رکورد گینس و یک تیم تخصصی و فنی طی حدود 100 روز شنا خواهد کرد.

او پس از دو سال تمرین 28 آذر ماه امسال شنای خود را آغاز کرد تا هزار و 280 متر را در مدت 100 روز طی کند. اتفاقی که از ابعاد بسیاری قابل اهمیت است و علاوه‌بر اینکه با این رکورد‌شکنی‌، رکورد شنا در آبهای آزاد جهان شکسته می‌‌شود، نام جمهوری اسلامی ایران و کبادی در کتاب جهانی گینس نیز به ثبت خواهد رسید.

آخرین ویرایش:

shayesteh-namvar

عضو جدید

از اونایی که خودشون سایت دارند یا در سایت دیگری عضو هستند خواهشمندم برای جاودان ماندن نام خلیج فارس در تمام دنیا روی این موضوع در سایتشون مانور بدهند و نزاریم دیگران از این فرصت سوءاستفاده کنند
بیایید همه در این مورد نقش ایفا کنیم...ممنون:gol:

BaBak.Turk

اخراجی موقت
هفته قبل مقامات ایرانی سره اون سه جزیره با امارات مذاکرات بی سروصدایی کردند خبرگزاری الجزیره هم گفت مثل اینکه می خان یه کاری بکنند همون کاری که سر خزر آوردند دادند به روسها ..اینبار هم از این قضایا ست..
راستی قضیه انگشتر چی بود؟

shayesteh-namvar

عضو جدید
هفته قبل مقامات ایرانی سره اون سه جزیره با امارات مذاکرات بی سروصدایی کردند خبرگزاری الجزیره هم گفت مثل اینکه می خان یه کاری بکنند همون کاری که سر خزر آوردند دادند به روسها ..اینبار هم از این قضایا ست..
راستی قضیه انگشتر چی بود؟
خبرگزاری الجزیره که بدش نمیاد موش بدونه!!!!!
اما قضیه انگشتر....
آقای کبادی مجبور شده برای تآمین مخارج سفرش و ثبت رکوردش در گینس حلقه ازدواجش رو بفروشه..این رو از زبون خودش تو برنامه پارک ملت شنیدم..گفت تو این کار هیچ ارگانی حمایتش نکرده و هلال احمر یه تنه کمکش کرده...البته خودش زیاد از این جریان ابراز ناراحتی نکرد و با تمام غیرت گفت من حاضرم برای نام خلیج تا ابد فارس این هزینه ها رو بدم...
البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که تو بوشهر و شهر دلوار از اون استقبال گرمی کردند و حتی امام جمعه دلوار بهش خونه (جا و مکان در دلوار) داده و کمکش هم کرده . استاندار بوشهر هم رسما ازش استقبال گرم و تشکر نموده است..من فقط از بوشهر خبر دارم شاید جاهای دیگه هم کمکش کرده باشن..چون جنوبی ها اساسا خونگرمند..دمشون گرم:gol::gol:

آخرین ویرایش:

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آفرین
ولی اگه فکر میکنن که میتونن کار این مرد رو جبران کنن، سخت در اشتباهند
درود بر تو ای جوانمرد که به خاطره هدفت از خود گذشتگی کردی
آفرین

BaBak.Turk

اخراجی موقت
خبرگزاری الجزیره که بدش نمیاد موش بدونه!!!!!
اما قضیه انگشتر....
آقای کبادی مجبور شده برای تآمین مخارج سفرش و ثبت رکوردش در گینس حلقه ازدواجش رو بفروشه..این رو از زبون خودش تو برنامه پارک ملت شنیدم..گفت تو این کار هیچ ارگانی حمایتش نکرده و هلال احمر یه تنه کمکش کرده...البته خودش زیاد از این جریان ابراز ناراحتی نکرد و با تمام غیرت گفت من حاضرم برای نام خلیج تا ابد فارس این هزینه ها رو بدم...
البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که تو بوشهر و شهر دلوار از اون استقبال گرمی کردند و حتی امام جمعه دلوار بهش خونه (جا و مکان در دلوار) داده و کمکش هم کرده . استاندار بوشهر هم رسما ازش استقبال گرم و تشکر نموده است..من فقط از بوشهر خبر دارم شاید جاهای دیگه هم کمکش کرده باشن..چون جنوبی ها اساسا خونگرمند..دمشون گرم:gol::gol:
بلی جنوب یها اصولا خونگرمند خودم با چشمهای خودم دیدم...
دمش گرم که این کار رو کرده لاقل یه اون امام جمعه بوشهر می گفتین یه کمی بهش پول میداد اون که ماشالله......!!!

shayesteh-namvar

عضو جدید
آفرین
ولی اگه فکر میکنن که میتونن کار این مرد رو جبران کنن، سخت در اشتباهند
درود بر تو ای جوانمرد که به خاطره هدفت از خود گذشتگی کردی
آفرین
همین که به خودشون اومدن هم خوبه..جای امیدواری داره ... انصافا ماهم باید با انتشار جنبه های مثبت این خبر در فضای مجازی به این جوانمرد کمک کنیم...ما اگه غر میزنیم به سر خودمون میزنیم نباید بزاریم این اختلافات ونارضایتی ها به نامحرم برسه و از کاه کوه بسازه ( خود اقای کبادی هم راضی نیست زحماتش ضایع بشه)...پس اگر خواستید جای دیگه انتشار بدید تورو خدا حتی الامکان مثیت نگری کنید..

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همین که به خودشون اومدن هم خوبه..جای امیدواری داره ... انصافا ماهم باید با انتشار جنبه های مثبت این خبر در فضای مجازی به این جوانمرد کمک کنیم...ما اگه غر میزنیم به سر خودمون میزنیم نباید بزاریم این اختلافات ونارضایتی ها به نامحرم برسه و از کاه کوه بسازه ( خود اقای کبادی هم راضی نیست زحماتش ضایع بشه)...پس اگر خواستید جای دیگه انتشار بدید تورو خدا حتی الامکان مثیت نگری کنید..
چشم.......

shayesteh-namvar

عضو جدید
بلی جنوب یها اصولا خونگرمند خودم با چشمهای خودم دیدم...
دمش گرم که این کار رو کرده لاقل یه اون امام جمعه بوشهر می گفتین یه کمی بهش پول میداد اون که ماشالله......!!!
راستش از یه منبع مؤثق پرسیدم گفت امام جمعه دلوار آز اون آدماییه که دست بده داره(شاید پول هم داده بهش)...از جمله کارای خیرش هم کمک به جوانان برای ازدواجه..هر جمعه تو نماز جمعه مراسم عروسیه و چند تا جفت رو به هم میرسونن و کلی هم بهشون ملت کمک میکنند(سکه میدن و .....خلاصه باید از اون امام جمعه های راستکی باشه...خوش به حال دلواریها!!!
اینم آدرس مؤثق...http://www.delvar.ir/2021/ابتکار-جالب-امام-جمعه-دلوار-در-ترویج-ازدواج-آسان-در-منطقه-(تصویری)/

آخرین ویرایش: