چیز خاصی بر سرما نیاورده اند متاسفانه یه خورده جنبه ما پایینه. نه فقط اینجا بلکه در رانندگی هم ما مشکل داریم که ناشی از فرهنگ پایینه.چه بر سر ما آوردند...
چیز خاصی بر سرما نیاورده اند متاسفانه یه خورده جنبه ما پایینه. نه فقط اینجا بلکه در رانندگی هم ما مشکل داریم که ناشی از فرهنگ پایینه.
به گمانم قبل از از (همین یه دو قرن قبل) تو این مملکت دایناسور زندگی می کرده. به جان خودم که بعضیا نباشند گشنه های آفریقاییم اینجوری مثل قطحی زده ها حمله نمی کنند.
جنبه؟؟!!!
مردم از فقرو بدبختیه که اینجوری هجوم آوردند!!از گرونی!!فک میکنی اگه تو نعمت بودیم مردم اینجوری بهم حمله میکردن؟؟نه مگه حیووونیم؟؟؟!!!
مرغ کیلویی 7000تومان !!وقتی اینجا کیلویی 4400ت!!میدونم الان میخواین بگید خوب میتونستن خیلی خوب تو صف های منظم وایسن!!ولی وقتی جمعیت زیاد باشه و دولت رسیدگی نکنه تا به هرکس مرغ برسه طول میکشه پس آدما خسته میشن!!و ایجوری میشه ......
رانندگی هم به گشنگی ربط داره؟ تو کشورای دیگه هم اینجوریه؟ مگه بنده یا جنابعالی هم اینجوری رفتار می کنیم؟ از زمان جنگ که بدتر نیستش که نفت بشکه ای شد 7 دلار. شب می خوابیدی صبح بیدار می شدی قیمتا پرواز می کرد.
چیز خاصی بر سرما نیاورده اند متاسفانه یه خورده جنبه ما پایینه. نه فقط اینجا بلکه در رانندگی هم ما مشکل داریم که ناشی از فرهنگ پایینه.
به گمانم قبل از از (همین یه دو قرن قبل) تو این مملکت دایناسور زندگی می کرده. به جان خودم که بعضیا نباشند گشنه های آفریقاییم اینجوری مثل قطحی زده ها حمله نمی کنند.
من با مسوولین ترگل ورگل مشکل ندارم چونتورم نداریم و همه بالای خط فقرند.شما الان با کدوم مشکل دارید؟؟؟
با رفتار مردم یا با مسئولین؟؟
امضاتونم واس این تاپیک مفید بودبعضی وقتا فکر میکنم شاید لیاقتمون همینه.
وقتی میخوای بر عرب مسلط باشی شکمشو سیر کن
وقتی میخوای بر ایرانی مسطل باشی گشنه نگهش دار
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مردم این شهر، زیر یک صخره زندگی میکنند !!! | تالار عکس | 12 | |
![]() |
مردم بی دفاع غزه....فردا آنان را حمایت میکنیم | تالار عکس | 0 | |
![]() |
سبد کالا و مردم ...! | تالار عکس | 8 | |
![]() |
لحظه های تأسف بار از رفتار مردم در روز سینما! | تالار عکس | 33 | |