مردم به دنبال خودروی توزیع گوشت(تصاویر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه بر سر ما آوردند...
چیز خاصی بر سرما نیاورده اند متاسفانه یه خورده جنبه ما پایینه. نه فقط اینجا بلکه در رانندگی هم ما مشکل داریم که ناشی از فرهنگ پایینه.
به گمانم قبل از از (همین یه دو قرن قبل) تو این مملکت دایناسور زندگی می کرده. به جان خودم که بعضیا نباشند گشنه های آفریقاییم اینجوری مثل قطحی زده ها حمله نمی کنند.

nadia.jojo

عضو جدید
چیز خاصی بر سرما نیاورده اند متاسفانه یه خورده جنبه ما پایینه. نه فقط اینجا بلکه در رانندگی هم ما مشکل داریم که ناشی از فرهنگ پایینه.
به گمانم قبل از از (همین یه دو قرن قبل) تو این مملکت دایناسور زندگی می کرده. به جان خودم که بعضیا نباشند گشنه های آفریقاییم اینجوری مثل قطحی زده ها حمله نمی کنند.

جنبه؟؟!!!
مردم از فقرو بدبختیه که اینجوری هجوم آوردند!!از گرونی!!فک میکنی اگه تو نعمت بودیم مردم اینجوری بهم حمله میکردن؟؟نه مگه حیووونیم؟؟؟!!!
مرغ کیلویی 7000تومان !!وقتی اینجا کیلویی 4400ت!!میدونم الان میخواین بگید خوب میتونستن خیلی خوب تو صف های منظم وایسن!!ولی وقتی جمعیت زیاد باشه و دولت رسیدگی نکنه تا به هرکس مرغ برسه طول میکشه پس آدما خسته میشن!!و ایجوری میشه ......

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جنبه؟؟!!!
مردم از فقرو بدبختیه که اینجوری هجوم آوردند!!از گرونی!!فک میکنی اگه تو نعمت بودیم مردم اینجوری بهم حمله میکردن؟؟نه مگه حیووونیم؟؟؟!!!
مرغ کیلویی 7000تومان !!وقتی اینجا کیلویی 4400ت!!میدونم الان میخواین بگید خوب میتونستن خیلی خوب تو صف های منظم وایسن!!ولی وقتی جمعیت زیاد باشه و دولت رسیدگی نکنه تا به هرکس مرغ برسه طول میکشه پس آدما خسته میشن!!و ایجوری میشه ......

رانندگی هم به گشنگی ربط داره؟ تو کشورای دیگه هم اینجوریه؟ مگه بنده یا جنابعالی هم اینجوری رفتار می کنیم؟ از زمان جنگ که بدتر نیستش که نفت بشکه ای شد 7 دلار. شب می خوابیدی صبح بیدار می شدی قیمتا پرواز می کرد.

nadia.jojo

عضو جدید
رانندگی هم به گشنگی ربط داره؟ تو کشورای دیگه هم اینجوریه؟ مگه بنده یا جنابعالی هم اینجوری رفتار می کنیم؟ از زمان جنگ که بدتر نیستش که نفت بشکه ای شد 7 دلار. شب می خوابیدی صبح بیدار می شدی قیمتا پرواز می کرد.

شما الان با کدوم مشکل دارید؟؟؟
با رفتار مردم یا با مسئولین؟؟

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز

دیگه چیکار باید کنن؟؟
شما چیزایی رو با هم مقایسه میکنید که ربطی بهم نداره
بله ما هنوز فرهنگ استفاده از مترو و رانندگی صحیح رو نداریم ولی این مورد عکسهای بالا ربطی به این موارد نداره
یه مدت دیگه دنبال چیزهای دیگه هم هممون رو میدوونن

Amir M@hdi.A

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی
کاربر ممتاز
.

.

خود ما باعث این مشکلات شده ایم

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
واقعا افسوس میخورم واسه خودمون....
به چه روزی افتادیم...
به منه میگم از گشنگی بمیریم مرغ و گوشت نخوریم....شاید به یه عده برخورد.....

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما الان با کدوم مشکل دارید؟؟؟
با رفتار مردم یا با مسئولین؟؟
من با مسوولین ترگل ورگل مشکل ندارم چونتورم نداریم و همه بالای خط فقرند.
همه چی آرومه
من چقدر خوشحالم
گوشت داریم ما حالا
به بابام می بالم
مشکل من با مردمه!!؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.