مردان هم قلب دارند …

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با خواب هايم قهر كرده اي؟

آخرين بار كه ديدمت

چمدان خاطرَت را

با لبخندي تلخ

بستي و رفتي.

سهمم را از تو نخواستم،

اما

يادت باشد،

اميد هاي مرا

بدون آنكه از من بپرسي،

با خود بردي.

sahar-22

عضو جدید
پس همه موافقند که یه دفع ایرادی نداره ولی شرطش اینه که از ته دل باشه ;)

یه بار و چند بار نداره ابراز علاقه به کسی که دوستش داری میزان نداره مگه سیب زمینیه یعنی چی ؟! آقا شما خودت اگه کسی بهت ابراز علاقه کنه بهت بگه دوست داره پررو میشی؟ به نظر من وقتی کسی را دوست داری اصلا این چیزا برات مطرح نمیشه . البته نمیگم همه ی آدما مثل همن آدمای بی جنبه هم پیدا میشن این هم اختصاص به یه جنس خاص نداره تو هردو جنس آدمی که بخواد رو گرده ی آدم سوارشه پیدا میشه .آدم باید طرف شو بشناسه.

mosafere danesh

عضو جدید
مردان هم قلب دارن...

فقط صدایش، یواش تر از صدای قلب یک زن است!

مرد ها هم در خلوتشان برای عشقشان گریه میکنند!

شاید ندیده باشی؛

اما همیشه اشک هایشان را در آلبوم دلتنگیشان قاب میکنند!

هر وقت زن بودنت را میبینم؛

سینه ام را به جلو میدهم،صدایم را کلفت تر میکنم

تا مبادا…

لرزش دست هایم را ببینی !

مرد که باشی …

دوست داری … از نگاه یک زن مرد باشی ...!

نه بخاطر زورِ بازوها !

مثل تو دلتنگ میشوم …

ولی گریه نمیکنم!

بچه میشوم … بهانه میگیرم… تو این هارا خوب میدانی!

تمام آرزویم این است که سر روی پاهایت بگذارم،تا موهایم را نوازش کنی

دوست دارم بدنت را بو کنم…عاشق بویِ موهایت هستم!

من بیشتر از تو به آغوش نیاز دارم …

چون وقت تنهاهیم،خاطره ی تو مرا امیدوار میکند به همه ی دنیا!

تا برای خوشبختیت …

لبخندت …

آرامشت …

تلاش کنم!

من مرد بودنم را مدیون زن بودنت هستم!

فقط تو این هارو میفهمی …

با زن بودنت ....!

دروغ قشنگی بود...

sahar-22

عضو جدید
دروغ قشنگی بود...

به نظر من هرچی بدبین تر باشی از اونی که فکر میکنی بدتر میشه همه جا آدم خوب و بد پیدا میشه ناتو و نامرد بین خانونا هم پیدا میشه پس آقایون باید بگن همه ی زنها بدن زن خوب وجود نداره اینکه زنها خوبن دروغ قشنگیه من خودم ته بدبینهام ولی واقعا خودم دیگه از اینجوری فکر کردن خسته شدم باور نمیکنم که خدای به این بزرگی روی این کره ی زمین یه آدم خوب نیافریده باشه درسته که نامردی و بی تعخدی و بی وفایی بیشتر بین آقایون دیده میشه ولی خانوما قبول کنن که عامل بیشتر این اتفاقا ناشی از اهمال کاری خود خانوماست دیگه یه کم انصاف داشته باشیم من که تصمیم گرفتم زاویه ی دیدمو عوض کنم .پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنی یا حداقل به نامردیها فکر نکن چون ذهن آدم اونقدر داره که به هرچی فکر کنی همون میشه .آقایون پررو نشنا!

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه بار و چند بار نداره ابراز علاقه به کسی که دوستش داری میزان نداره مگه سیب زمینیه یعنی چی ؟! آقا شما خودت اگه کسی بهت ابراز علاقه کنه بهت بگه دوست داره پررو میشی؟ به نظر من وقتی کسی را دوست داری اصلا این چیزا برات مطرح نمیشه . البته نمیگم همه ی آدما مثل همن آدمای بی جنبه هم پیدا میشن این هم اختصاص به یه جنس خاص نداره تو هردو جنس آدمی که بخواد رو گرده ی آدم سوارشه پیدا میشه .آدم باید طرف شو بشناسه.
سلام من یه جا دیگه گفتم اگر کسی ، یکی دیگه رو دوست داشته باشه اگر بهش نگو دوست دارم ظلم کرده هم به خودش و هم به طرفه مقابل
بعدم لزوما دوست داشتن نمیشه همش به زبون باشه میتونی با کارا ها ، حرفا و دلجوییی که امروزه خیلی کمه شده ابراز کنه
بعدم من گفتم یه بار بگی ولی از ته دلت باشه
مثلا اون زوج هایی که جدا میشن بپرسی که یه چیز از طرفه مقابلت که هیچ وقت یادت نمیره میگه گفت بهم دوست دارم
خلاصه دوست داشتن خیلی با ارزشه که امروزه خیلی بی ارزش شده

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله همه قلب دارن ..بروزش متفاوته .حتی تو خانم ها .بعضیا تودارن .بعضیا نه ...ولی آقایون معمولا اون ته مهای دلاشون یه چیزایی میگذره که عنوان نمی کنند....همینه که زیباست ..همینه که تفاوت ایجاد می کنه..

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بله همه قلب دارن ..بروزش متفاوته .حتی تو خانم ها .بعضیا تودارن .بعضیا نه ...ولی آقایون معمولا اون ته مهای دلاشون یه چیزایی میگذره که عنوان نمی کنند....همینه که زیباست ..همینه که تفاوت ایجاد می کنه..

بله حق با شماست
مهم ابراز بعضی چیزایی که شاید غرورتو بشکنه که اصلا غرور شکستنم نیست بلکه عزته

K.T

عضو جدید
اول اینکه یه مرد هیچ زمان گریه نمیکنه دومم یه مرد باید اینقدر محکم باشه که جلو یه زن کم نیاره و قلبشم تو سینشه نه کف دستش

ENG-Matin

عضو جدید
خیلی قشنگ بود ولی فکر کنم مرد خیلی کم پیدا میشه
با مني؟!!!:whistle:
نه بابا، هستم...ولي خوب راست ميگي كم ميام...:w12:

قسمتي از كتاب مردان مريخي زنان ونوسي(حتما بخونيد بعد عاشق شيد):

مردها ميخواهند كه به انها اعتماد شود در صورتي كه زن ها ميخواهند كه از آنها مراقبت شود.
وقتي كه مردي با قيافه نگراني به همسرش مي گويد: چته عزيزم؟ زن احساس آرامش مي كند.
وقتي زني در شرايط مشابه به مرد ميگويد چته عزيزم؟ به او برميخورد.و احساس ميكند مورد ترحم واقع شده است
او احساس ميكند كه انگار زنش به او اطمينان ندارد كه از پس كارهايش بر بيايد.

خانما مردا فقط از شما تاييد ميخوان.تاييدشون كنيد!انتقاد نكنيد ازشون.نصيحتشون نكنيد
اونوقته كه كلمه "دوست دارم" رو با تمام وجود تقديمتون ميكنن...
elmozendegy.blogfa.com

sahar-22

عضو جدید
[/QUOUOTE=مهندس نفت;4910585]سلام من یه جا دیگه گفتم اگر کسی ، یکی دیگه رو دوست داشته باشه اگر بهش نگو دوست دارم ظلم کرده هم به خودش و هم به طرفه مقابل
بعدم لزوما دوست داشتن نمیشه همش به زبون باشه میتونی با کارا ها ، حرفا و دلجوییی که امروزه خیلی کمه شده ابراز کنه
مثلا اون زوج هایی که جدا میشن بپرسی که یه چیز از طرفه مقابلت که هیچ وقت یادت نمیره میگه گفت بهم دوست دارم
خلاصه دوست داشتن خیلی با ارزشه که امروزه خیلی بی ارزش شده[/QUOTE]

QUOTE]نگفتم نگفتید ولی واسه ی اینجور چیزا نباید حد قائل شد چون آدما باهم فرق میکنن یه خانم را میبینی اصلا خوشش نمیاد که همسرش زبانی بهش ابراز علاقه کنه دوست داره به قول شما در عمل نشون بده که چقدر بهش علاقه داره ولی بعضی ها هم دوست دارن که از زبان همسرشون بشنون و خیلی هم بشنون
تو کتابی از گری چچمن به نام کاش قبل از ازدواج میدانستم !؟ میخواندم که 5 زبان عشق وجود دارد و همسران باید زبان عشق یکدیگر را دریابند توصیه میکنم آقایان و خانمها این کتاب جالب و مفید را بخونند.:redface:
پیامبر هم میفرمایند :این گفته ی مرد به همسرش که تو را دوست دارم هیچگاه از قلب او بیرون نمیرود.[ [/QUOTE]

sahar-22

عضو جدید
سلام من یه جا دیگه گفتم اگر کسی ، یکی دیگه رو دوست داشته باشه اگر بهش نگو دوست دارم ظلم کرده هم به خودش و هم به طرفه مقابل
خلاصه دوست داشتن خیلی با ارزشه که امروزه خیلی بی ارزش شده

نگفتم نگفتید ولی واسه ی اینجور چیزا نباید حد قائل شد چون آدما باهم فرق میکنن یه خانم را میبینی اصلا خوشش نمیاد که همسرش زبانی بهش ابراز علاقه کنه دوست داره به قول شما در عمل نشون بده که چقدر بهش علاقه داره ولی بعضی ها هم دوست دارن که از زبان همسرشون بشنون و خیلی هم بشنون
تو کتابی از گری چچمن به نام کاش قبل از ازدواج میدانستم !؟ میخواندم که 5 زبان عشق وجود دارد و همسران باید زبان عشق یکدیگر را دریابند توصیه میکنم آقایان و خانمها این کتاب جالب و مفید را بخونند.

پیامبر هم میفرمایند :این گفته ی مرد به همسرش که تو را دوست دارم هیچگاه از قلب او بیرون نمیرود.