اتفاقاً اگه تأييد نكني اشكال داره....من الان این نوشته رو تایید کنم اشکال داره
آها الان خوب شد. چون همه گفتم نه اینجوری نیست داشتم به خودم شک میکردم نکنه من ...اتفاقاً اگه تأييد نكني اشكال داره....
همه مردا اینجوری نیستن اما خوب بعضیاشون این مدلین واقعا و منم خیلیا رو دیدم که این مدلی نیستن (چی گفتم)
حتما نبوده دیگه:دی!!!اسم لطيف تر از اين نبود برا خودت انتخاب كني؟؟
اره منم خيلي ها رو ديدم كه اينجوري نيستن
من اصولا وقتی دارم با همه اعم از مرد و زن حرف میزنم به چشم یا حرکت لبها نگاه میکنم ولی بیشتر وقتی با جنس مخالف حرف میزنم زاویه دید من کنار صورت هست اینجوری هم به طرفم بر نمیخوره که بگه به حرفش توجه نمیکنم هم اینکه گناهم نمیکنم
من اصولا وقتی دارم با همه اعم از مرد و زن حرف میزنم به چشم یا حرکت لبها نگاه میکنم ولی بیشتر وقتی با جنس مخالف حرف میزنم زاویه دید من کنار صورت هست اینجوری هم به طرفم بر نمیخوره که بگه به حرفش توجه نمیکنم هم اینکه گناهم نمیکنم
به نظرمن بایدمیپرسیدین مردا به کجای خانومانگاه نمیکنند؟چون به اکثرجاهاشون نگاه میکنند,[جاهایی هم که نمیبینند روسعی میکنن به هرزوریه تصور کنند.اما نظر من اینه که مردا به بالا یا پایین بودن زن خیلی نگاه میکنن ویکی از چیزایی که میشه فهمید طرف ادم بالایی هست یا پایینیه,کفشاشه
کجا ؟؟؟
چهره دیگه!!
شما با کسی صحبت میکنی جای دیگه رو مگه نگاه میکنی!!؟
اگر منظورت این بوده که چی در نظر آقایون زیبا جلوه میکنه در چهره خانمها...
بنظم من "زیبایی چهره" یه تناسبیه بین فاصله و اندازه بین اجزائ صورت(چشم، ابرو و بینی و..)
فکر میکنم این نسبت ها در وجود هر مردی نسبتهای کیفی مشخصی اند که هر چه چهره فرد مقابل با اون نسبتها نزدیکتر باشه میگن طرف "زیباتر" ه
مردان در هنگام ملاقات با زنان، به بدن آنها نگاه می کنند نه به صورتشان!
در این مطالعه ۳۷۵ مرد و زن مورد بررسی قرار گرفته و رفتارهای آنها در زمان ملاقات با جنس مخالف و قرار گذاشتن با آنها مورد مشاهده قرار گرفت.
دیلی تلگراف : چیزی که زنان را به وحشت می اندازد این است که مردان به جای توجه به حالات روحی آنان، به انحنای اندامشان خیره شوند.دانشمندان دریافته اند که مردان هنگامی که تصمیم به قرار گذاشتن با زنان می گیرند، منحصراً براساس انحنای اندام آنان تصمیم گیری می کنند نه براساس شکل ظاهری صورت یا افکار شان. مطالعه ای که توسط دانشمندان دانشگاه تگزاس آستین صورت پذیرفته است حاکی از آن است که بدگمانی به مردان به این دلیل که آنان در کوتاه مدت صرفاً به خاطر جسم زنان، اقدام به برقراری رابطه با آنان می کنند، بی دلیل نیست. در عوض، زنان در هنگام انتخاب طرف رابطه شان، به نظر بسیار روشن فکر می رسند. دانشمندان دریافته اند که مردان تنها زمانی به دقیق شدن در چهره زن علاقمند می شوند که قصد انتخاب وی به عنوان شریک زندگی دارند نه به عنوان یک رابطه کوتاه مدت.
در این مطالعه ۳۷۵ مرد و زن مورد بررسی قرار گرفته و رفتارهای آنها در زمان ملاقات با جنس مخالف و قرار گذاشتن با آنها مورد مشاهده قرار گرفت.