اره نظر خوبیه ولی حرف مردم چیییییییی؟؟مسافرت
خودتو زنت ميريد صفا و عشق و حال
ميخواي عروسي بگيري ، هزارتا حرف ازش در مياد مثال : غذاش شور بود ، خاك بر سرشون اون چه لباسي بود خريده بود ، خسيس ها يكم قشنگ تر جشن ميگرفتين
خشك مذهبا عروسي بود يا عزا ...............
هزارتا حرف ازش در ميارن
اما همون پول رو يك بخشيش رو ميدي دست كساي كه ميخوان ازدواج كنن اما پول ندارن
يك بخشش رو هم بر ميداري ميري مسافرت ، صفااااااااااااا
کاملا موافقم..مسافرت
خودتو زنت ميريد صفا و عشق و حال
ميخواي عروسي بگيري ، هزارتا حرف ازش در مياد مثال : غذاش شور بود ، خاك بر سرشون اون چه لباسي بود خريده بود ، خسيس ها يكم قشنگ تر جشن ميگرفتين
خشك مذهبا عروسي بود يا عزا ...............
هزارتا حرف ازش در ميارن
اما همون پول رو يك بخشيش رو ميدي دست كساي كه ميخوان ازدواج كنن اما پول ندارن
يك بخشش رو هم بر ميداري ميري مسافرت ، صفااااااااااااا
اره نظر خوبیه ولی حرف مردم چیییییییی؟؟
اره نظر خوبیه ولی حرف مردم چیییییییی؟؟
من که دوس دارم مجلل و شلوغ باشه ....آخه یه شبه ... ...
ولی خودم به شخصه اگه بخوام مراسم بگیرم یه مراسم توپ برگزار می کنم مختلط ( اصلا من عروسی نزدیکانم هم اگه مختلط نباشه نمیرم )
میشه یه سوال بپرسم؟
شما چرا حتما باید مختلط باشه عروسیتون و چرا عروسی که مختلط نباشه نمیرید؟؟؟؟؟؟؟
بله شما چند تا هم میتونی بپرسی
به نظر من میریم عروسی تا آغاز زندگی دو نفر رو جشن بگیریم و با این سوالتون احتمالا حدس میزنم تعریفتون از شادی با تعریف من فرق داره
میخوام اون شب شاد باشم و این شادی رو نشون بدم
ولی در اکثر مجالسی که جدا برگزار میشه به خصوص قسمت آقایون خیلی تفاوتی با مجلس ختم نداره و فقط همه در حال تناول و صحبت هستند و هر از گاهی یه موزیکی هم در حال پخش شدنه
تو این اسپانیا که گفتی انقدر فساد زیاده. یه میدون وجود داره توش که مجسمه لخت مادرزاد انسان رو توش گذاشتن! اینم از فرهنگشونپامیشی قشنک دست عیال محترم رو میگیری و یه سفر یه هفته ی میری اسپانیا و از زندگی لذت میبری وای شهر بندري بارسلون - ميدان كاتالونيا - شهر تاراگونا - شهر والنسیا که معروف به تبسم اسپانیا از بس قشنگه --قصر الحمراء -- اوه اونقدر جای دیدنی داره که اگه بخوام براتون تعریف کنم یه کتاب میشه اونجاست که آدم میفهمه زندگی یعنی چی حالا به قول دوستمون بیام عروسی بگیریم یکی بگه اوه خوب بود یکی بگه بد بود یکی بگه ضایع بود هر کی یه چیزی میگه ولی اینطوری دو نفری واقعا خوب و یا بدش خودتون لذت میبرید
تو این اسپانیا که گفتی انقدر فساد زیاده. یه میدون وجود داره توش که مجسمه لخت مادرزاد انسان رو توش گذاشتن! اینم از فرهنگشون
این که الان گفتی یعنی چه؟
سلام مسعود افندی!ازدواج چیه ............... ادم مجردی نفس میکشه...........
چرا جو سازی میکنی ببن فرهنگ اونا با ما خیلی فرق میکنه ما میریم که جاذبه ها رو ببینیم نه مجسمه ها روتو این اسپانیا که گفتی انقدر فساد زیاده. یه میدون وجود داره توش که مجسمه لخت مادرزاد انسان رو توش گذاشتن! اینم از فرهنگشون
پس خانوما شدن.............سلام مسعود افندی!
اقا منم باهات موافقم
ازدواج تو فرهنگ ما یعنی کنترل هوای نفسانی و بس