مراسم ازدواج

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نظرشون رو در مورد مراسم ازدواج بگن که کدوم از موارد زیر باشه و چرا(با دلیل)؟؟
مراسم تجملاتی باشه و مختلط
مراسم ساده باشه و مختلط
مراسم ساده باشه و مجزا
مراسم تجملاتی باشه و مجزا
مراسم نباشه(به جاش برن مسافرت)

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسافرت

خودتو زنت ميريد صفا و عشق و حال

ميخواي عروسي بگيري ، هزارتا حرف ازش در مياد مثال : غذاش شور بود ، خاك بر سرشون اون چه لباسي بود خريده بود ، خسيس ها يكم قشنگ تر جشن ميگرفتين

خشك مذهبا عروسي بود يا عزا ...............

هزارتا حرف ازش در ميارن

اما همون پول رو يك بخشيش رو ميدي دست كساي كه ميخوان ازدواج كنن اما پول ندارن

يك بخشش رو هم بر ميداري ميري مسافرت ، صفااااااااااااا

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
مسافرت

ميخواي عروسي بگيري ، هزارتا حرف ازش در مياد مثال : غذاش شور بود ، خاك بر سرشون اون چه لباسي بود خريده بود ، خسيس ها يكم قشنگ تر جشن ميگرفتين

هزارتا حرف ازش در ميارن

اره نظر خوبیه ولی حرف مردم چیییییییی؟؟

rahaaaaa

عضو جدید
مسافرت

هزارتا حرف ازش در ميارن

کاملا موافقم..

shad.d

عضو جدید
من خودم دوست دارم اگه یه روزی ازدواج کردم کسایی رو که دوسشون دارمو و اوناهم منو دوست دارن دعوت کنم چون اینطوری به همه خوش میگذره .دوست ندارم همه مث بت باشن.و گزینه 1و2 رو ترجیح میدم

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره نظر خوبیه ولی حرف مردم چیییییییی؟؟

خب تو عروسي هم كه بگيري باز مردم حذف ميزنن

همون چرندياتي كه ليست كردم

اگه عروسي نگيري باز هم چرت و پرت ميگن

اما تفاوتش اينه كه حداقل پولت رو هدر ندادي ، با يك بخشيش حال كردي و لذت بردي

يك بخشي هم دادي به مستضعف

alborz_3000

اخراجی موقت
در مورد مردمی ه زیاد حرف میزنن، یه راه داره، یه بار که فهمیدی زیادی حرف زده، حسابی حالشو میگیری (منظورم از حسابی، یعنی اون جوریه که دیگه لال شه، نمیتونم اینجا توضیح بدم) بعدش کار خودتو میکنی.
چندوقت پیش یه عروس خانوم و داماده ( توجه کنید که حتی اگه پیشنهادم از داماد بوده ، ولی موافقت نهایی با عروس بوده) یه بخشی از هزینه عروسی رو داده بودن، 3تا زندانی (از اینایی که واسه 300،400 هزار تومن تو زندانن، نه قاچاق فروشا) ازاد کرده بودن، خیلی حال کردم. اگه زنه منم قبول کنه، شاید اینکارو کنیم. اگرم قبول نکنه، بیخود کرده، خودم اینکارو میکنم

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی به توافق طرفین داره
ولی خودم به شخصه اگه بخوام مراسم بگیرم یه مراسم توپ برگزار می کنم مختلط ( اصلا من عروسی نزدیکانم هم اگه مختلط نباشه نمیرم )
اگه هم توافق کنیم هزینه اش صرف عکس و یه مسافرت خاطره انگیز میشه
از الان نمیشه قطعی گفت ولی در کل گور بابای حرف مردم

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستانی که میگن زن و شوهر برن مسافرت خدمتشون با توجه به تجربیاتی که دارم بگم که اصلا این اشتباه رو انجام ندید.
نه اینکه کسافرت نرید اما یه جشن عروسی رو (البته ساده)داشته باشید.
چرا که همه دخترها(استثناها رو کار ندارم)همه دخترها همیشه رویای شب عروسیشون رو دارن.رویای لباس عروس پوشیدن رو دارن و هرقدر هم بهشون بگید که به جای عروسی فلان کارو کنیم ته دلشون ناراحت هستن .شاید هم اون موقع به روی خودشون نیارن ولی مطمئن باشید حسرتش تا اخر عمر باهاشونه و ممکنه یه روزی این حسرت بروز پیدا کنه.

به جوگیر شدن زن موقعی که موافقت میکنه برید مسافرت یا زندانی ازاد کنید توجه نکنید.البته کار خوبی هستا.

پیشنهاد بنده اینه.یه عروسی ساده و مجزا و با خرج کم و بقیه خرج عروسی رو برای رضای خدا بدید یتیم یا مستمند یا باهاش زندانی ازاد کنید و اصلا اگه اصلا با کار خیر حال نمیکنید برید مسافرت.اما جشن رو بی خیال نشید.
اسلام هم به ولیمه دادن برای عروسی سفارش داشته.

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خودم به شخصه اگه بخوام مراسم بگیرم یه مراسم توپ برگزار می کنم مختلط ( اصلا من عروسی نزدیکانم هم اگه مختلط نباشه نمیرم )

میشه یه سوال بپرسم؟

شما چرا حتما باید مختلط باشه عروسیتون و چرا عروسی که مختلط نباشه نمیرید؟؟؟؟؟؟؟

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
پامیشی قشنک دست عیال محترم رو میگیری و یه سفر یه هفته ی میری اسپانیا و از زندگی لذت میبری وای شهر بندري بارسلون - ميدان كاتالونيا - شهر تاراگونا - شهر والنسیا که معروف به تبسم اسپانیا از بس قشنگه --قصر الحمراء -- اوه اونقدر جای دیدنی داره که اگه بخوام براتون تعریف کنم یه کتاب میشه اونجاست که آدم میفهمه زندگی یعنی چی حالا به قول دوستمون بیام عروسی بگیریم یکی بگه اوه خوب بود یکی بگه بد بود یکی بگه ضایع بود هر کی یه چیزی میگه ولی اینطوری دو نفری واقعا خوب و یا بدش خودتون لذت میبرید

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه یه سوال بپرسم؟

شما چرا حتما باید مختلط باشه عروسیتون و چرا عروسی که مختلط نباشه نمیرید؟؟؟؟؟؟؟

بله شما چند تا هم میتونی بپرسی

به نظر من میریم عروسی تا آغاز زندگی دو نفر رو جشن بگیریم و با این سوالتون احتمالا حدس میزنم تعریفتون از شادی با تعریف من فرق داره
میخوام اون شب شاد باشم و این شادی رو نشون بدم
ولی در اکثر مجالسی که جدا برگزار میشه به خصوص قسمت آقایون خیلی تفاوتی با مجلس ختم نداره و فقط همه در حال تناول و صحبت هستند و هر از گاهی یه موزیکی هم در حال پخش شدنه

*باران*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراسم نباشه

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ببین داداش اگه خبریه بگو اون از تاپیک دیروزت این از این تاپیک خدا بعدی رو بخیر کنه....:دی
اگه تو میخوای زن بگیری یا میخوای ی کاری کنی که دختره خوشش بیاد چرا نمیری از خودش بپرسی اینجوری خیلی بهتره تو هم تو درد سر نمیفتی...سلیقه ها باهم میفرقه...

آخرین ویرایش:

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله شما چند تا هم میتونی بپرسی

به نظر من میریم عروسی تا آغاز زندگی دو نفر رو جشن بگیریم و با این سوالتون احتمالا حدس میزنم تعریفتون از شادی با تعریف من فرق داره
میخوام اون شب شاد باشم و این شادی رو نشون بدم
ولی در اکثر مجالسی که جدا برگزار میشه به خصوص قسمت آقایون خیلی تفاوتی با مجلس ختم نداره و فقط همه در حال تناول و صحبت هستند و هر از گاهی یه موزیکی هم در حال پخش شدنه

الان که دیگه طرف مردها از طرف زنها چیزی تو بزن بکوب کم نداره.نمیدونم چطور این حرفو میزنید شما.

در ضمن میشه بگید منظور از مختلط یعنی چی؟؟؟یعنی هر دخت رو پسری تو یه مکان جمع بشه و لباس پوشیدن هم ازاد؟؟؟یعنی زنها با لباس مجلسی تو بین مردها باشن؟؟؟
یکی دوتا از دوستان دیگه هم نظر مختلط رو داشتن.اونها هم مورد سوال بنده هستند.ممنون میشم منظور از مختلط بودن رو بهتر توضیح بدید.

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ گونه جشنی. فقط شاید موقع عقد یه جشن خیلی خیلی کوچیک و فقط هم از اقوام و نزدیکان درجه یک دعوت بگیرم.
خوشبختانه نه من و نه نامزدم هیچ کدوم دوست نداریم که جشن عروسی بگیریم و ترجیح میدیم که با یک مقدارش بریم سفر و مابقیش رو هم خرج بهتر کردن زندگیمون بکنیم.
بدون اینکه من ازش بخوام یا اون ازم بخواد که جشن عروسی برگذار نکنیم. و هر کدوم از قبل این نظر رو داشتیم.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پامیشی قشنک دست عیال محترم رو میگیری و یه سفر یه هفته ی میری اسپانیا و از زندگی لذت میبری وای شهر بندري بارسلون - ميدان كاتالونيا - شهر تاراگونا - شهر والنسیا که معروف به تبسم اسپانیا از بس قشنگه --قصر الحمراء -- اوه اونقدر جای دیدنی داره که اگه بخوام براتون تعریف کنم یه کتاب میشه اونجاست که آدم میفهمه زندگی یعنی چی حالا به قول دوستمون بیام عروسی بگیریم یکی بگه اوه خوب بود یکی بگه بد بود یکی بگه ضایع بود هر کی یه چیزی میگه ولی اینطوری دو نفری واقعا خوب و یا بدش خودتون لذت میبرید
تو این اسپانیا که گفتی انقدر فساد زیاده. یه میدون وجود داره توش که مجسمه لخت مادرزاد انسان رو توش گذاشتن! اینم از فرهنگشون

**mahsa**

کاربر بیش فعال
منم مسافرتو ترجیح میدم
اما خب یه شبه دیگه یه مراسم کوچولو با اونایی که دوسشون داریمو....
فکنم بد نباشه

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خواست من نیست
تجملاتی خواهد بود ونصف مراسم مجزا نصف مختلط

paeeizan

اخراجی موقت
من عروسی به رسم نیما مسیحا رو دوس دارم ... که بعد عروسی برم زندان .... به علت بدهی !!!!! :دی!

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج چیه ............... ادم مجردی نفس میکشه...........

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این اسپانیا که گفتی انقدر فساد زیاده. یه میدون وجود داره توش که مجسمه لخت مادرزاد انسان رو توش گذاشتن! اینم از فرهنگشون
چرا جو سازی میکنی ببن فرهنگ اونا با ما خیلی فرق میکنه ما میریم که جاذبه ها رو ببینیم نه مجسمه ها رو

بالا