مراسم ازدواج

lo30

عضو جدید
کاربر ممتاز
مراسم تجملاتی باشه و مختلط

یه بار بیشتر که نیست

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا جو سازی میکنی ببن فرهنگ اونا با ما خیلی فرق میکنه ما میریم که جاذبه ها رو ببینیم نه مجسمه ها رو

نه کلا تو باید خجالت بکشی .....قباحت داره بخوای سفر کنی به کشورهایی که مجسمه لخت میزارن توی معابر عمومیشون!!!
دانشمندها و بزرگانی مثل دکتر حسابی و دکتر چمران و... نبودند که اونجا تحصیل کردن. کلا هر کس میره سفر توی این کشور ها به خاطر فسادشون میره !!
مثلا یک نفر که میره ایتالیا نمیره شهر منحصر به فرد ونیز رو ببینه یا یکی که میره یونان نمیخواد از جاهای تاریخی یونان دیدن کنه.
از نظر این آقای امیرضا پات برسه اونور یه دلیل داره.

(ببخش سکتور عزیز امیدوارم متوجه منظور من از این پست شده باشی)

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین داداش اگه خبریه بگو اون از تاپیک دیروزت این از این تاپیک خدا بعدی رو بخیر کنه....:دی
اگه تو میخوای زن بگیری یا میخوای ی کاری کنی که دختره خوشش بیاد چرا نمیری از خودش بپرسی اینجوری خیلی بهتره تو هم تو درد سر نمیفتی...سلیقه ها باهم میفرقه...
گیررررررررررررررررررررررررررررر دادیا!!!!!!!!!!

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

نه کلا تو باید خجالت بکشی .....قباحت داره بخوای سفر کنی به کشورهایی که مجسمه لخت میزارن توی معابر عمومیشون!!!
دانشمندها و بزرگانی مثل دکتر حسابی و دکتر چمران و... نبودند که اونجا تحصیل کردن. کلا هر کس میره سفر توی این کشور ها به خاطر فسادشون میره !!
مثلا یک نفر که میره ایتالیا نمیره شهر منحصر به فرد ونیز رو ببینه یا یکی که میره یونان نمیخواد از جاهای تاریخی یونان دیدن کنه.
از نظر این آقای امیرضا پات برسه اونور یه دلیل داره.

(ببخش سکتور عزیز امیدوارم متوجه منظور من از این پست شده باشی)
چجوری یه همچین نتیجه گیری رو راجع به من کردید؟

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پس نظر شما در مورد سفر به این کشور های فاسد چیه ؟
نظرم مثبته میگم باید بریم تا اون مدینه فاضله ای که برای بعضیها از اونور آبیا شکل گرفته از بین بره. بریم فرهنگ اونارم ببینیم. اما منی که مثلا میخوام با خونواده برم تو یه همچین کشوری با یه همچین فرهنگ ج...ن...س....ی که به حیوانات تعلق داره . واقعا نمیشه مگه اینکه تنها بری

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظرم مثبته میگم باید بریم تا اون مدینه فاضله ای که برای بعضیها از اونور آبیا شکل گرفته از بین بره. بریم فرهنگ اونارم ببینیم. اما منی که مثلا میخوام با خونواده برم تو یه همچین کشوری با یه همچین فرهنگ ج...ن...س....ی که به حیوانات تعلق داره . واقعا نمیشه مگه اینکه تنها بری

خب پس این شد همون حرفی که من زدم. شما اگه همینجا یه صحنه زشت ببینی کنار خیابون با خانواده هم باشی می ایستی و نگاه می کنی ؟
مسلمه که جوابت نه هست.
پس مجبور نیستی اونجا هم بری جاهایی که مشکل دارن از نظر اخلاقی.

amireza_2000

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب پس این شد همون حرفی که من زدم. شما اگه همینجا یه صحنه زشت ببینی کنار خیابون با خانواده هم باشی می ایستی و نگاه می کنی ؟
مسلمه که جوابت نه هست.
پس مجبور نیستی اونجا هم بری جاهایی که مشکل دارن از نظر اخلاقی.
بابا اسپانیا اکثر جاهاش همینجوریه

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اگه قرار شد روزی ازدواج کنم
البته با اجازه بزرگترا
و مشورت با آقامون
دوست دارم
حتما حنابندون داشته باشم
چون خیلی باحاله
مخصوصا که ما رسم داریم حنا ببندیم(مثل ساکنین خلیج فارس حنا بند نقش روی دستمون می کشه)
این مراسم هم که کاملا زنونه اس و مردا اصلا نمیآن
عروسی هم دوست ندارم بگیرم
یه مانتو یا لباس بدون پف و کاملا پوشیده شیری
مهمون ها رو هم دعوت می کنیم شام رستوران
اینجوری نه گناه کردیم و نه خرج اضافه
من که بشخصه اینجوری دوست دارم
آقای آینده مون رو نمی دونم

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان نظرشون رو در مورد مراسم ازدواج بگن که کدوم از موارد زیر باشه و چرا(با دلیل)؟؟
مراسم تجملاتی باشه و مختلط
مراسم ساده باشه و مختلط
مراسم ساده باشه و مجزا
مراسم تجملاتی باشه و مجزا
مراسم نباشه(به جاش برن مسافرت)
به نظر من 1 و 2 من دوس دارم تو عروسیم همه کسانی که دوس دارم پیشم باشن چه مذکر چه مونث.

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزینه 2...
ولی از اونجایی که مردم جنبه ندارن همون گزینه 3 دردسرش کمتره

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا جنبه ندارن؟
والا ما پارسال یه مهمونی شبانه مختلط گرفتیم 300 نفر عاشق هم شدن و 100 تا زوج از تو این مهمونی در اومد که هنوز دردسراشون ادامه داره! ما هم پشت دستمون رو داغ کردیم!

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا ما پارسال یه مهمونی شبانه مختلط گرفتیم 300 نفر عاشق هم شدن و 100 تا زوج از تو این مهمونی در اومد که هنوز دردسراشون ادامه داره! ما هم پشت دستمون رو داغ کردیم!
جالب بود.

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
بخ نظر من هر کسی در حال میتونه نظر بده ولی باید در اینده با همسرش مشورت کنه بعد به نتیجه گیری کلی برسن
ولی اگر نظر من باشه ..میگم یه شبه و باید یه خاطره خوب باشه ....
یه مراسم مجلل ولی نمیگم همش مختلط یا مجزا ( بعضی جاهاش مختلط ) ...

alborz_3000

اخراجی موقت
بخ نظر من هر کسی در حال میتونه نظر بده ولی باید در اینده با همسرش مشورت کنه بعد به نتیجه گیری کلی برسن
ولی اگر نظر من باشه ..میگم یه شبه و باید یه خاطره خوب باشه ....
یه مراسم مجلل ولی نمیگم همش مختلط یا مجزا ( بعضی جاهاش مختلط ) ...
یعنی چی با همسرش مشورت کنه؟ در اینجور موارد، خانوما تصمیم بگیرن بهتره، من خودم به شخسه اختیار تام میدم به همسرم، خودش تصمیم بگیره. من فقط مشورت میدم،

amir-

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی با همسرش مشورت کنه؟ در اینجور موارد، خانوما تصمیم بگیرن بهتره، من خودم به شخسه اختیار تام میدم به همسرم، خودش تصمیم بگیره. من فقط مشورت میدم،
همین اول کار اختیار و تصمیمگیری رو به خانم بدی بعد واست دردسرساز میشه،مواظب باش:D

nj_electronic88

عضو جدید
بايد بودجه ي طرفو بسنجم..شايد لازم باشه به خاطر بدست آوردن بهترينها از دوس داشتنيهام بگذرم..

بالا