با سلام خدمت همه كاربران عزيز تالار مهندسي برق
از امروز جناب آقاي/خانم sh85 جهت همكاري با مدير قبلي و نظم بخشيدن و سر و سامون دادن به وضعيت تالار برق معرفي ميشن.
اميدواريم با مديريت فعلي و با فعاليت و همكاري همه كاربران برق، اين تالار به وضعيت مطلوب و شايسته خودش برسه.
موفق باشيد.
sh85 جان انتخاب بجا و شایسته شما را تبریک میگم .......و از خداوند منان آرزوی توفیق روزافزون و شادکامی را دارم ......در پناه حق
انشالله که با کمک شما دوستان این تالار منظم بشهمنم به مدیریت جدید تبریک می گم و ان شااله موفق باشن اما تو رو خدا خواهش می کنم
وضعیت تالار رو بهبود کنین خیلی به هم ریخته است شتر با بارش گم می شه .
اخه حیفه ! سایت باشگاه مهندسان ایران سایت خیلی خوبیه و بازدید زیادی داره
موفق و موید یا علی .
من برای ایشون ارزوی موفقیت های بزرگتری رو دارم...!!!و تبریک میگم!!!
سلام من هم تبریک میگم . تلاش هام به ثمر نشست ولی انگار قسمت نیست ما اینجا بمونیم. علی رضا هم تصمیم گرفته و من هم تحت فشار هستم که اینجا بمونم یا نه... سعی می کنم دوستایی که می خوان از اینجا برن رو منصرف کنم ولی اگر نتونم خودم هم از اینجا خواهم رفت.
امید وارم اینجا پر بارترین سایت برق بشه.
سلام من هم تبریک میگم . تلاش هام به ثمر نشست ولی انگار قسمت نیست ما اینجا بمونیم. علی رضا هم تصمیم گرفته و من هم تحت فشار هستم که اینجا بمونم یا نه... سعی می کنم دوستایی که می خوان از اینجا برن رو منصرف کنم ولی اگر نتونم خودم هم از اینجا خواهم رفت.
امید وارم اینجا پر بارترین سایت برق بشه.
ایدین جان داداش تا پیامتو دیدم
و 5تا از بچه های دیگه هم اس ام اس دادند مجبور شدم باز کنم صفحمو
داداش هستم فعلا به خاطر خودت خودت خودت خودت
ولی ...
ممنون دوست عزیزبنده هم این مدیریت رو به شما دوست گرامی تبریک میگم...امیدوارم همواره موفق و پایدار باشید
تبریک میگم مهندس
موفق باشی
لطف کردی دوست عزیزمنم تبریک میگم....امیدوارم موفق باشی![]()
با کمک شما دوستان عزیز چرا که نهامیدوارم این تالار محلی بشه برای افزایش اطلاعت افراد نه برای تبلیغ و بچه بازی که چند وقته تو تالار داشت زیاد میشد
ممنون از لطفتونتبریک میگم موفق باشید
و باز هم سپاس گزاربنده واسه بار دوم هم به شما تبریک میگم..
می خواستم بگم چون تالار خیلی به هم ریختست واسه سرو سامان دادن هرچی سریع تر یک پیشنهاد به جناب مدیر داروم.
چون پست ها تاپیک های تکراری و نامرتبط و اسپم زیاد شده شما می تونید از یکی از کاربران فعال و قابل اعتماد خودتون یکی را به عنوان معاون انتخاب کنید تا زودتر به اوضاع تالار رسیدگی بشه و به یکی از بهتریت تالار ها تبدیل بشه.البته جسارت نباشه که نسبت به شایستگی و ارزش های شما..
پیشنهاد بنده بود.
بازم واستون ارزوی بهروزی و کامیابی را دارم
بنده نوازی کردین جناب لردچه انتخاب شایسته ای ...![]()
موفق باشی!
بنده نوازی کردین جناب لرد
ممنون از لطفتون
شرمنده که مدیر هم شدم ولی بازم تشکر ندارم
کلی مرسیییییییی![]()
![]()
حاجی باید کمک کنیم اینجا بهتر بشه از همه بیشتر به سود خود ماست . اگر خدا بخواد بزودی تاپیک ها رفع اشکال درسی بصورت تخصصی میزاریم با کمک هم.ایدین جان داداش تا پیامتو دیدم
و 5تا از بچه های دیگه هم اس ام اس دادند مجبور شدم باز کنم صفحمو
داداش هستم فعلا به خاطر خودت خودت خودت خودت
ولی ...
من ارادتمند شما هستم. هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم و از شما حمایت خواهم کرد برای موفقیت تالار برق.دوستان این قدر قدم من سنگین بود
این رسمشه ؟
مگه همه ما تا قبلش نمی خواستیم حتی اگر مدیر هم نیاد این جا را درست و راست کنیم !!
اینجا بدون شما چه فایده ای داره !!!!!!!!!
سپاسگزارموفق و موید باشید.
![]()
بازم تبریک میگم :دی
راستی امضاتون قشنگه![]()
ای به قربان شما!!
تازه مدیر که شدی میبینی خیلی چیزهای دیگه هم نداری!!![]()
sh85 ضمن عرض تبریک توفیق روزافزون شما آرزوی قلبی تمام مهندسین برق میباشد
امیدوارم با کمک شما وسایر دوستان محل خوبی برای ابراز نظرات مهندسین وحل مشکلات آنان درست بشه.
با تشکر![]()
حاجی باید کمک کنیم اینجا بهتر بشه از همه بیشتر به سود خود ماست . اگر خدا بخواد بزودی تاپیک ها رفع اشکال درسی بصورت تخصصی میزاریم با کمک هم.
آموزش قدم به قدم متلب
eplan
pspice
micro
programming
پردازش تصویر
.
.
.
خیلی کار های قشنگ و پر بار دیگه.
من ارادتمند شما هستم. هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم و از شما حمایت خواهم کرد برای موفقیت تالار برق.
موفق باشید
با سلامسلام
با تبریک و آرزوی موفقیت برای شما ...
امیدوارم در راه پر بارتر کردن اینجا با کمک دوستان موفق باشید ....![]()