علت بوی سیب حرم امام حسین(ع)چیست؟
علت بوی سیب حرم امام حسین(ع)چیست؟
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
به این روایت توجه کنید:[/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
در کتاب مناقب آمده است،« جبرئيل از آسمان سيب، به و اناري را از بهشت [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
مي آورد که پيامبر و حضرت فاطمه(س) و اميرمؤمنان(ع) و امام حسن و امام [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
حسين(ع) از آن مي خورند و آن ميوه ها به حالت اول خود باز مي گردد، تا وقتي [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
حضرت فاطمه زهرا(س) از دنيا مي روند ميوه انار از بين مي رود و پس از فوت [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
اميرمؤمنان(ع) ميوه به ناپديد مي شود و ميوه سيب موجود بوده است و امام [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
حسين(ع) مي فرمايد: «ميوه سيب نزد بردارم بود تا هنگامي که بر اثر سم از[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
دنيا رفت، پس از آن نزد من بود تا هنگامي که در کربلا آب بر روي ما بسته شد[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
و من هنگام عطش آن را مي بوئيدم و از شدت عطش من کاسته مي شد و[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
هنگامي که عطش بر من شديد شد آن را خوردم و يقين به شهادت کردم، امام [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
زين العابدين(ع) مي فرمايد من اين سخنان را ساعاتي قبل از شهادت آن حضرت [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
شنيدم و هنگامي که آن حضرت شهيد شد بوي آن سيب را در محل شهادت آن [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
حضرت استشمام نمودم. پس آن را جستجو نمودم و اثري از آن نيافتم و بوي آن [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
همچنان پس از شهادت آن حضرت باقي بود و من قبر آن حضرت را زيارت مي نمودم [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
و بوي آن را مي يافتم، پس هر کس از شيعيان ما که زائر آن قبر است و مي خواهد[/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
بوي آن را استشمام کند، پس وقت سحر آن را جستجو کند، پس اگر از مخلصان [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
باشد آن را وجدان خواهد نمود.(ابن شهرآشوب، المناقب، ج3، ص 391) [/FONT]
[FONT=arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif]
التماس دعا دارم.یا حسین(ع)[/FONT]