[ مجموعه چند عملکردی] ساختمون COR در میامی آمریکا

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
این بنا ساختمون COR در میامی آمریکاست که قراره تو سال 2010 ساخته بشه . که کاری است از شرکت معماری Oppenheim . که دارای سلول های خورشیدی برای تامین برق ساختمان مورد استفاده قرار میگیره . علاوه بر آن طراحی آن طوری انجام گرفته که در طول روز تمام روشنایی آن را تامین می کند . این ساختمان دارای بخش های تجاری و اداری و مسکونی است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

yalda.2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساختمان خوبيه خوب تو فضاي شهري خود نمايي ميكنه

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
به درخواست دوستان عزيز اينم اطلاعات بيشتر. اگه ترجمش خيلي خوب نبود به بزرگي خودتون ببخشيد.

اين ساختمان به عنوان يک ساختمان سبز و دوستدار محيط ساخته مي شود.معماري و طراحي اين ساختمان توسط شرکت oppenheim صورت گرفته است. تاسيسات مربوط به انرژي توسط شرکت buro happold و طراحي سازه اين ساختمان توسط شرکت ysreal seinuk انجام گرفته است. اين ساختمان 25 طبقه هزينه اي بالغ بر 40 ميليون دلار خواهد داشت.همونطور که قبلا هم گفته شد هم بخش مسکوني و هم بخش تجاري دارد.
در اين ساختمان تکنولوژي هاي سبز يا همان غير مضر براي طبيعت در نظر گرفته شده مانند توربين هاي بادي , پنل هاي استفاده از نور خورشيد , و همچنين سيستم گرمايش آب با استفاده از گرماي خورشيد.
پوشش خارجي ساختمان به عنوان نوعي عايق کاربرد دارد و همچنين به عنوان يک نورگير براي بخش مسکوني است و همچنين از نظر معماري نيز به عنوان عنصري مانند تراس و پوشش براي پشتيباني توربين هاست.
پیش بینی شده است هر یک از واحدهای مسکونی این ساختمان از 400000 دلار تا 2 میلیون دلار قیمت داشته باشد.هر یک از واحدهای مسکونی این ساختمان دارای وسایل مربوط به انرژی موسوم به انرژی استار خواهند بود.
در مجموع این ساختمان دارای 113 واحد مسکونی , 20100 پای مربع فضای تجاری و 5400 پای مربع فضای خرده فروشی مانند کافه و ... خواهد بود.
پیش بینی شده است که این ساختمان تا سال 2009 ساخته شود.

معمارباشی

عضو جدید
در عصر جدید در ساختمانهای جدید باید زندگی کرد
من فکر میکنم که معمار خواسته زمان رو در معماری نشون بده و این از طرق دایره هایی که کل ساختمان رو گرفته یاد آور ساعت است در ضمن گریز از زمان هم با اتصال دوتا از دایره ها به هم که گویا میخوان از همدیگه جدا بشن میشه درک کرد شاید هم معنی سیاسی در اون دخیل باشه مشابه اون انسانی هستش که زخم خورده ولی سرپا ایستاده یا شاید هم به برج دوقلو ربط داد
در این مورد بیشتر فکر میکنم و جواب میدم
مرسی به خاطر زحماتت خیلی جالب بود

ممنون بابت توصيفات زيبات ...
ولي يادمون نره معماري هر بنايي رو معمار خلق كرده و خط ها طبق احساس اون كشيده شدن ... و كاري كه من و شما در توصيف از بنا انجام مي ديم حالت فلسفه بافي داره ... البته اين هم يكي از جنبه هاي زيباي معماريه ... كه هر كس اونو با حس خودش توصيف مي كنه ... يكي اونو شخص ترور شده مي بينه ... يكي گذر زمان و برج دوقلو ... به اين مي گن شاهكار معماري ! ... در غير اين صورت بنا مي شه چيزي تو مايه هاي برج ميلاد كه هر چقدر هم خودتو خفه كني يه فلسفه براش ببافي ... همچين اجازه اي بهت نمي ده و فقط مي گه من همين هستم منو نگاه كن ! ... و همين باعث مي شه بعد از مدتي (يا همون لحظه اول) از ديدنش خسته بشي ...................

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع شماره 2

موضوع شماره 2

موضوع شماره 2 :
خوب دوستان موضوع بعدي رو که ساختمون زير هست رو اينجا قرار ميدم. توضيح زيادي نميدم . چون اول ميخوام دوستان عزيز نظراتشون رو فقط از روي عکس ها بدن و بعد توضيحات لازم رو ميدم.

mehraz-archi

عضو جدید
ببخشیدا ولی به ما تو دانشگاه یاد دادن که وقتی میخوایم یه ساختمون رو تحلیل کنیو فقط 2 تا عکس از نماش نذاریم بگیم چه خوشگله افرین !!!!!!!!!!
به ما یاد دادن که اولا کاربری رو با نما و پلانها چک کنیم . نوع ارتباطات فضایی ، دسترسی ها و...... .
اینطوری از روی دوتا پرسپکتیو چی میفهمیم و یاد میگیریم اینکار بیهوده اس !!!!!!!
برای تحلیل باید بدونیم :
داخلش چیه ؟
پلانش چیه ؟
ریز فضاهاش چیه ؟
سازه اش چیه ؟
ایا تونسته به خوبی پاسخ بده ؟

موضوع شماره 2 :
خوب دوستان موضوع بعدي رو که ساختمون زير هست رو اينجا قرار ميدم. توضيح زيادي نميدم . چون اول ميخوام دوستان عزيز نظراتشون رو فقط از روي عکس ها بدن و بعد توضيحات لازم رو ميدم.

الکی نگین چه خوب........بابا این اختمان یه مشکل اساسی داره .هر کی گفت چیه؟؟؟؟؟؟؟

zarnaz_a

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ببخشیدا ولی به ما تو دانشگاه یاد دادن که وقتی میخوایم یه ساختمون رو تحلیل کنیو فقط 2 تا عکس از نماش نذاریم بگیم چه خوشگله افرین !!!!!!!!!!
به ما یاد دادن که اولا کاربری رو با نما و پلانها چک کنیم . نوع ارتباطات فضایی ، دسترسی ها و...... .
اینطوری از روی دوتا پرسپکتیو چی میفهمیم و یاد میگیریم اینکار بیهوده اس !!!!!!!
برای تحلیل باید بدونیم :
داخلش چیه ؟
پلانش چیه ؟
ریز فضاهاش چیه ؟
سازه اش چیه ؟
ایا تونسته به خوبی پاسخ بده ؟
منم موافقم اما نه در این حد که هر تحلیلی نیاز به پلان و ریز فضاها داره . اما خب اینکه بدونیم کاربریش چیه و در چه محیطی قرار گرفته یا قراره ساخته بشه برای تحلیلش لازمه.
در صورتیکه اگه ما هم بخوایم بثل مردم عام فقط از روی قیافه یک معماری در موردش نظر بدیم با بقیه هیچ فرقی نداریم.
اقا فیاض اگه ممکنه در موردش توضیح بدید و کاربریشم بگید.
ممنون

بالا