دروود بر همه دوستان گل مجله تخصصی کامپیوتر
من دیروز رفتم نمایشگاه و یه گزارشی تهیه کردم با مدیر خیلی از قرفه ها صحبت کردم و مشکلاشونو پرسیدم ولی باید رو جمع بندی نهایی کار کنم، البته این گزارش حتما به مجلمون ربط پیدا خواهد کرد با توجه به گنجاندن مقایسه برگزاری نمایشگاه در کشور های مختلف و نقش IT در اون و ضعف کشور ما در این مورد...
شما چه خبر؟
من که چیزی نگفتم............
منظورم اینه که این مجله هست اون سایت فرق میکنه باید با مجله بسنجی نه با سایت.......
تو میای پیکان رو با کامیون میسنجی...............؟؟؟؟؟؟؟؟
منم که چیزی نگفتم!!!
اسم اسمه، پیکان کامیون نداره، در نظر بگیر اگه از همون اول اسم کامیون پیکان بود و پیکان کامیون هنوزم زندگی برقرار بود و هیچ اتفاقی نمیوفتاد
سلام...
آره.... مگه چیزی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه چیزی شده به ما هم بگید..........
ولی خیلی باحال هستش...
به هرحال...
بنده هم بخش ۳ رو یه سعی می کنم ...شروعش کنم...
حالا تا کی باید تحویل بدیمش؟؟؟
من هم حدودا .... ۸۰٪ شروع.... البته چون یکم هم کار دارم گفتم هشتاد درصدی...
باتشکر...
هیچی بابا شما بگو همه برادرات بیان ما هم خوشحال میشیم ، گفتم واقعا هفت سالشه؟
از این تعجب کردم!
ایشون هم حرف دل ما رو زد.......(توی پاراگراف آخرش)
بیان شروع کنیم ببینیم چقدر با هم مچ(هماهنگ) هستیم....بعد دوباره میایم و تکمیلش میکنیم.....
در ضمن دیگه داره زیادی بیخ پیدا میکنه
دیگه نوبت کارههههههههههههههههه......
شروع میکنیم
اول از خودم بخش های 1 و5و8و9
شروع
هرکی موافق هست یه شروع بذاره.............
منم با شما موافقم چون گرچه ممکنه ما مطالب کمی گردآوری کنیم ولی به موقع جمع شدنش خیلی مهمه
برای اینکه دلسردی ایجاد نشه بهتر با توان خودمون جلو بریم بعد واسه هم انگیزه ایجاد کنیم، چون به هر حال ما دانشجوییم و نمیتونیم خیلی برای این کار وقت بزاریم، درسا هم که خدان! دوستانی هم که اعلام آمادگی کردن زیاد نیستن!
به نظر من
نظم مهم تره، به جای اینکه بخواییم کار شاخ انجام بدیم بهتره از صفر شروع کنیم در حد توان خودمون وقت بزاریم کم کم به کارمون اوج بدیم، برای برقراری نظم بهتره یه تاریخ معین برای تحویل همه مقالات و گزارش ها داشته باشیم، یه تاریخ معین برای چاپ...
به عنوان مثال مطالب 25 هر ماه برسه به دست شورا و مدیر و تا 30 ام مجله آماده بشه
من بعد دو روز اومدم میبینم فقط یه صفحه اضافه شده و کسی نظر خاصی نداده ، خوب دلسرد میشم دیگه.
از بچه یاد بگیرید که رفتم تو نمایشگاه کلی مصاحبه و عکس گرفتم کلی هم متلک شنیدم بازم میام با کلی ذوق و شوق نتیجه کارمو میگم!!!
در مورد اسمم که فقط دو نفر و نیم نظر دادیم!!! یعنی شما هیچ نظری در مورد اسم ندارید؟ اگه نظر ندارید پس اسم منو بزارید رو مجله...
منتظر نظرات شما هستیم!
شاد و موفق باشید.