سلام...
سردبیر سه تا مجله ی استانی که فکر نکنم به درد خود استان هم بخوره....
حالا اینکه چطور هر ۳ تا مجله رو با هم اداره می کنید جای بحث داره....
البته هرچه تعداد مجله ها از یکی بالاتر بره..از کیفیت و تمرکز سردبیر کم می کنه و مجله ها فاقد محتوی عملی میشن.... که به احتمال قوی مجله های شما اصلا علمی نیستند... احتمالا یه چیزی تویه مایه های نشریه های زرد یا قهوه ای یا خاکستری... نمیدونم...هر رنگی که خودت وست داری...
در مورد مغز بنده.... شما مگه متخصص یا متخصص الکترونیک هستید که اینقدر دقیق نظر میدید...به هر حال از اظهار نظرتون خوشحال شدم...خوبه که آدم از تجربه ی دیگران در مورد که به صورت کاملا حسی و عملی خودشون تست کردند استفاده کنه... ما همیشه از تجربه های شما در همه ی زمینه ها استفاده می کنیم.... واقعا عالی هستش...
در مورد سواد بچه های مجله...به کسی مربوط نیست...حتی شما... ...................... .......... . . . . .. . . . . .. . . ..
درضمن ...اینکه دو تا بی سواد هم می تونند این مجله رو اداره کنند..... همه که مثل شما نیستند که با داشتن مدارک پایین بتونند ۳ تا مجله در حد استان (یا علی) اداره کنند.... خدا به حال مجله شما رحم کنه...
حالا اینکه رییس مجله ما تا دیروز بزرگترین اسپمر بود.... خوب خدا پدرت رو بیامرزه....خودت میگی که دیروز ...دیروز دیروز بود و امروز امروز هستش... شما همیشه عادت دارید در مورد گذشته حرف بزنید...مگه خلاف کرده یا گناه..... تنها خوبیش اینه که تویه مسنجر به ......... بقیه اش رو خودتون می دونید......
تذکر همیشه برای کسی هستش که چیزی رو متوجه نمیشه.... وگرنه حرفهای بیهوده زدن رو همه بلد هستند...اگه می تونی کمک کنی یا اینکه مشاوره بدی ..خوب من مخلصت هم هستم..وگرنه...خوش اومدی...برو تویه اسمپم گاه خودت اسپم..کن........
ولی در کل... همه ی مجله های موفق یه سر دبیر دارند که همیشه با اون مجله کار می کنه و رویه مجله ی دیگه ای هم کار نمی کنه ... چون اولا هیچ کسی چنین اجازه ای رو به اون سر دبیر نمیشه... دوما به احتمال زیاد هر ۳ تا مجله شبیه هم میشن.......... من با کسی دعوا ندارم و قصد جسارت را هم ندارم....
ولی من دیگه برای شما حرفی ندارم...چون حرف زدن با شما الکی هستش....
بازم به خاطر همه چیز از شما ممنون....
با تشکر......