باید برم عضو بشم!
سلام...
بیا تویه مسنجر ....
بعضی از بچه ها هم ندارن...
مسنجر بهرت هستش...
باتشکر...
باید برم عضو بشم!
به منظور جلوگیری از اسپم همین پست ویرایش شد:
سلام دوستان
شبتون خوش
(ببخشین تو اسپمگاه سلام دادم، اینجا یادم رفت)
همگروههای من :
بخش 5 سارا و SLM5J8 عزیز (اسمشونو بگن ممنون میشم، یوزرشون سخته به خدا)
که فکر کنم فقط سارا هست
بخش 7 سارا و علی آقا اگه آماده این گپ بزنیم
و بخش 10 آقا تورج، اگه هستین شروع به صحبت کنیم
سلام...
بیا تویه مسنجر ....
بعضی از بچه ها هم ندارن...
مسنجر بهرت هستش...
باتشکر...
مسنجر ندارم!
برنامه سازی، اگه فردا صحبت کنیم بهتره، کی وقت هستی شما؟بخش 10 چی بودش!
برنامه سازی، اگه فردا صحبت کنیم بهتره، کی وقت هستی شما؟
برنامه سازی، اگه فردا صحبت کنیم بهتره، کی وقت هستی شما؟
سلام...
بی زحمت بیاید تویه مسنجر...
باتشکر...
راستشو بگم خوشم نمیام!
سلام...
چه خوشتون بیاد و چه خوشتون نیاد..باید بیاید اونجا تا هماهنگی کنیم...
البته با عرض پوزش..
باتشکر...
فیس بوک یا یاهو!
یاهو....
سلام بچه ها
چه خبر از مجله
سلام
سرانجام کار مجله کامپیوتر
وقتی سارا خانم اومدن و تاپیک مجله رو زدن و همه اومدن گفتن به به و چه چه... چه کاره خوبی هست!! منم هستم در فلان زمینه و فلان زمینه همکاری میکنم و اینطوری میکنم و اونطوری میکنم و.... من گفتم واااااای، چه مهندسای باحال و فعالی که حاضرن بدون پول این همه کار انجام بدن!!!
خیلی خوشحال شدم و گفتم منم برنامه ام رو طوری میچینم که بتونم یه گوشه ی کار رو بگیرم....
تا اینکه شقایق خانمم جمع بندی های کلی رو زدن و تقریبا وظایف همه تا حدودی مشخص شد، جالب اینجاست که بعضی ها اعتراض میکردن که من میخوام جاهای دیگه هم باشم و .... و منم بیشتر علاقمند بودم که همکاری کنم...
بالاخره استارت زده شد و از بچه هایی که اعلام کرده بودن خواسته شد تا فلان ساعت بیان باشگاه.... اما مهندسایی که همیشه بودن اون شب خبری ازشون نبود جز من و علی آقا ( emreh ) و خانم رز و شقایق خانم....
ما باهم گفتیم شاید اطلاع رسانی ضعیف بوده و ما 4 نفر هم بعداز کمی مذاکرات تصمیم گرفتیم که جای مناسب برای جلسه بعدی و اطلاع رسانی قوی پیدا کنیم، البته یه تصمیماتی هم برای مجله گرفته شد...
فردا اون روز فهمیدم بعضی ها میدونستن و نیومدن و به جای عذر خواهی گفتن بعد از 4 صفحه پست توی اسپم کامپیوتر از آخرم نتونستید صحبت کنید ( اینو ما میگیم مسخره کردن )!!!
اما ما جای مناسب هم پیدا کردیم با اطلاع رسانی خوب و قوی ولی افسوس که 3 شب دیگه هم گذشت و کسی نیومد....
اینهمه گفتم تا اینجا از آخر از همه دوستایی که اومدن و اظهار وجود کردن گلایه کنم که اگه شما به هر بهانه ای که شاید بعدا بگین چرا وقت بقیه رو گرفتین؟؟؟ اگه این مجله یه نفعی واستون داشت هم همینکار رو میکردین؟؟
در پایان هم از شقایق خانم و خانم رز و دوست خوبم علی بسیار تلاش میکنم که زحمات زیادی کشیدن.
سلام آقا سهرابسلام
وقتی سارا خانم اومدن و تاپیک مجله رو زدن و همه اومدن گفتن به به و چه چه... چه کاره خوبی هست!! منم هستم در فلان زمینه و فلان زمینه همکاری میکنم و اینطوری میکنم و اونطوری میکنم و.... من گفتم واااااای، چه مهندسای باحال و فعالی که حاضرن بدون پول این همه کار انجام بدن!!!
خیلی خوشحال شدم و گفتم منم برنامه ام رو طوری میچینم که بتونم یه گوشه ی کار رو بگیرم....
تا اینکه شقایق خانمم جمع بندی های کلی رو زدن و تقریبا وظایف همه تا حدودی مشخص شد، جالب اینجاست که بعضی ها اعتراض میکردن که من میخوام جاهای دیگه هم باشم و .... و منم بیشتر علاقمند بودم که همکاری کنم...
بالاخره استارت زده شد و از بچه هایی که اعلام کرده بودن خواسته شد تا فلان ساعت بیان باشگاه.... اما مهندسایی که همیشه بودن اون شب خبری ازشون نبود جز من و علی آقا ( emreh ) و خانم رز و شقایق خانم....
ما باهم گفتیم شاید اطلاع رسانی ضعیف بوده و ما 4 نفر هم بعداز کمی مذاکرات تصمیم گرفتیم که جای مناسب برای جلسه بعدی و اطلاع رسانی قوی پیدا کنیم، البته یه تصمیماتی هم برای مجله گرفته شد...
فردا اون روز فهمیدم بعضی ها میدونستن و نیومدن و به جای عذر خواهی گفتن بعد از 4 صفحه پست توی اسپم کامپیوتر از آخرم نتونستید صحبت کنید ( اینو ما میگیم مسخره کردن )!!!
اما ما جای مناسب هم پیدا کردیم با اطلاع رسانی خوب و قوی ولی افسوس که 3 شب دیگه هم گذشت و کسی نیومد....
اینهمه گفتم تا اینجا از آخر از همه دوستایی که اومدن و اظهار وجود کردن گلایه کنم که اگه شما به هر بهانه ای که شاید بعدا بگین چرا وقت بقیه رو گرفتین؟؟؟ اگه این مجله یه نفعی واستون داشت هم همینکار رو میکردین؟؟
در پایان هم از شقایق خانم و خانم رز و دوست خوبم علی بسیار تلاش میکنم که زحمات زیادی کشیدن.
خوب اگه نمیشه رو حرف آدمایی که واسه حرف خودشون ارزش قائل نیستن، حساب کرد همون بهتر که زدن زیرش ... شما باید امیدوار باشید که آدمای مصمم تری بهتون ملحق بشن...سلام...
خوب آدمیهایی که برای حرفی که خودشون زدن ارزش قایل نیستن و روش نمی تونن واستن... خوب این چیز ها رو گفتن فایده ای نداره...(البته از بقیه ی دوستان به خاطر این حرفه معذرت یم خوام..)
با تشکر... از اینکه وقت ما رو تا حالا گرفتید... :دی
من که شخصا چندین بار پست دادم و گفتم نمیتونم تو فیس بوک بیام و دوستان هم مسخره کردن(منظورم emreh هست)......
تویه اسپم گاه هم گفتم: از همگروهام کسی نظری داره بذاره تا برنامه ریزی کنیم.......کسی جواب ما رو نداد.؟؟؟؟؟؟؟
امشب هم اگه تونستم میام یاهو مسنجر .......
در ضمن اگه تو چت روم به نتیجه رسیدین بیان تو تاپیک مجله بذارین........
با سلامسلام
سلام
سلام آقا تورج ، تو آسمونا دنبالتون می گشتم رو زمین پیداتون کردمسلام
مهندس من امدم و گفتم که به علت امتحانات ارشد سرم شلوغ بود نمی تونستم بیام !
بعد از اونم که قرار بود بیام یاهو ! رفتم دانشگاه که بیام سایت سیستمم گفت بکشی نمیرم اینترنت تا به امروز که درستش کردم!
دوست خوبم من از شما ممنونم که با وجود اینکه فعلا هیچ قولی برای همکاری در بخش ها ندادین ، ولی تاپیک رو تنها نمی زارین و با نظرات زیباتون ما رو همراهی می کنینبا سلام
دوستان عزیز بنده به خاطر مشکلاتی که دارم نمی تونم در حال حاضر زیاد به این تاپیک سر بزنم و مطالبی براتون بفرستم . (پاسخ به پست های 195تا197) (دوست عزیز *Chakavak*در جریان هستند) .
در ادامه به دوست عزیز s1m5j8تبریک می گویم . در زمانی که همه اشتیاق فیس بوک را دارند به راحتی می گوید من نمی توانم به فیس بوک بیایم . امیدوارم دوستان متوجه منظورم بشوند (امنیت از تفکر فیس بوک)
با تشکر - سیستم 32
من که شخصا چندین بار پست دادم و گفتم نمیتونم تو فیس بوک بیام و دوستان هم مسخره کردن(منظورم emreh هست)......
تویه اسپم گاه هم گفتم: از همگروهام کسی نظری داره بذاره تا برنامه ریزی کنیم.......کسی جواب ما رو نداد.؟؟؟؟؟؟؟
امشب هم اگه تونستم میام یاهو مسنجر .......
در ضمن اگه تو چت روم به نتیجه رسیدین بیان تو تاپیک مجله بذارین........
این یعنی چی؟؟؟امشب هم اگه تونستم میام یاهو مسنجر .......
فکر نداره بابک جان.... اگه میخوای یه گوشه ی کار رو بگیری که معطل نکن... این حرکات که میکنی یعنی چی؟؟
چته بابک؟
سلامسلام....
اگه شما از لحاظ امنیتی با فیس بوک مشکل داری ...خوب یاهو مسنجر هم یه جورایی سرقت اطلاعات می کنه... پس بهتر هستش که از ICQ استفاده کنی...
چون شنیدم... که برای چت اصلا به سرور متصل نمیشی... البته فقط برای اتصال اولیه به سرور وصل میشی...بعد هم سرور همه ی اعضایی رو که داری باهاشون چت می کنی..رو به صورت مستقیم بهت وصل می کنی...
درضمن تویه اسپم گاه گفتید..خوب من هم گفتم که تویه اسپم گاه چیزی نزنید.... چون نمیتونم کل سایت رو بخونم (مشکل اینترنت دارم....)
این یعنی چی؟؟؟
درضمن..... من با کسی مشکل نداشته و ندارم.... چرا شما فکر می کنید که بنده دارم شما رو مسخره می کنم.....خوب. قابل احترام هستش (البته نظر هر کس قابل احترام هستش)
و در آرخ باید بگم...... بنده مخاطبم شما نبودید...که این مدلی همه چیز رو به دل میگیری (سابقا بچه های شیراز خیلی مهربونتر بودند....جدیدا رو نمیدونم ...... مسخره نکردم... به جان خودم باور کن...)
در کل ... همیشه شاد و خوشحال و سلامت باشید.... وضع مالی و اجتماعی تون هم همیشه خوب و در عالی ترین رتبه باشه.... به امید خدا...
با تشکر... از جناب آقای s1m5j8
دیشب دیدم من این تایپیک روفکر نداره بابک جان.... اگه میخوای یه گوشه ی کار رو بگیری که معطل نکن... این حرکات که میکنی یعنی چی؟؟
اومدی پست اسپم میدی؟؟ خجالت نمیکشی؟ میخوای به مدیر تالار آزاد شکایت کنم؟