مجله تخصصی بچه های کامپیوتر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

c#2010

عضو جدید
سلام من چند سالی تجارب از برنامه نویسی به زبان های مختلف وتعمیرات سیستم های کامپیوتری ولب تاب و همچنین شبکه های کامپیوتری دارم در حد توان خوشحال می شوم اگر در مجله کمکی کنم

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من چند سالی تجارب از برنامه نویسی به زبان های مختلف وتعمیرات سیستم های کامپیوتری ولب تاب و همچنین شبکه های کامپیوتری دارم در حد توان خوشحال می شوم اگر در مجله کمکی کنم
سلام
مرسی دوست عزیز
خیلی خوش اومدین :gol:
و سپاس ویژه به خاطر فبول دعوت:gol::gol:
لینک
در لینک بالا و پست 104 مخصوصا، حوزه های فعالیت علمی لیست شدن، اگر لطف کنین و به طور مشخص شماره بخش هایی که می تونین همکاری کنین رو اعلام کنین عالی میشه :gol:
به طور خلاصه
مجله فعلا به صورت ماهنامه و به صورت الکترونیکی آماده میشه و هماهنگی ها در همین سایت صورت می گیره ،
اگر خدا بخواد، قراره روز جمعه جمع بندی نهایی صورت بگیره و از روز شنبه گروهها شروع به فعالیت کنن ;)

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوشته اصلي بوسيله shoonisht
پیشنهاد می کنم یکی از دوستانی که تفکر برنامه سازی و البته تجربه برنامه سازی داره قبول زحمت کنه و یک آموزش مفصل برنامه سازی رو بنویسه . و بخش به بخش در هر جلد مجله پیش ببره .
زبان تست برنامه هم مهم نیست . پیشنهاد می کنم یک زبان ساده برای این کار در نظر گرفته بشه .
ببخشین ، من کامل متوجه نشدم، منظورتون الگوریتم هست؟ به چه صورت؟ در چه حد؟ میشه بیشتر توضیح بدین؟ یا اگر امکان داره مثال بزنین :gol:

:gol::gol::gol:

با سلام
دوست عزیز فرق بین بنا و معمار چیه ؟ بین استاد مکانیک و شاگردش چه فرق هایی هست ( تمیزی لباس - دستمزد و ... )
یه چنین فرقی بین برنامه ساز و برنامه نویس هست . برنامه ساز سعی می کنه یه راه حلی پیدا کنه تا بشه این کار و انجام داد . ولی برنامه نویس فقط این طرز تفکر رو از روی الگوریتم یا فلوچارت پیاده سازی می کنه .
از اونجایی که خودم خیلی به ریاضی علاقه دارم در این موضوعات بیشتر دنبال پیدا کردن راه حلی ساده تر و کم نقص تر هستم . مثلا بدست آوردن جذر یک عدد از قانون نیوتن - بدست اوردن سینوس و ... یک زاویه از بسط تیلر و امثالهم .
سطح شروع کار هم به نظر من از پایه باشد تا دوستان بتوانند از پایه پیگیری کنند .
با تشکر - سیستم 32

آخرین ویرایش توسط مدیر:

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان عزیز، منتظر نامهای پیشنهادیتون برای مجله هستیم
و اگر اسمی پیشنهاد نشه، فکر کنم مجبور بشیم ما هم اسمشو "کلیک" بزاریم، چه اشکال داره :دی

تشکر ویژه از دوست خوبم slm5j8 به خاطر توضیحات کامل در مورد نرم افزار microsoft office publisher

[/QUOTE]
اگر کاملا مطمئن هستید که همه کسانی که قراره در مجله همکاری داشته باشند، بهتره که پس شورا هم کم کم تشکیل بشود...
راستی مسئول گردآوری و تنظیم و ویرایش و.... اینها هم هنوز مشخص نکردین شقایق خانم؟این موارد هم جزو پایه های اصلی محسوب میشه...
راستی،این مجله نمیشه در یک تیتراژ محدود هم به چاپ برسه و در دانشگاهها عرضه بشه؟؟ اسپانسر نداریم؟:D

سلام آقا سهراب
گروهها که نهایی شد، هرکدوم یک سرگروه مشخص کنن، اما اینکه از هرگروه یک نفر جز باشه، یا از بین چند گروه ها شورا انتخاب بشه، با اجازتون بازهم منتظر نظر دوستان می مونیم.
اگر مجله خوب از آب دراومد و همکاری ها ادامه دار شد، به نظرم پیشنهادتون برای چاپ رو هم بشه عملی کرد ;)

با سلام
دوست عزیز فوق بین بنا و معمار چیه ؟ بین استاد مکانیک و شاگردش چه فرق هایی هست ( تمیزی لباس - دستمزد و ... )
یه چنین فرقی بین برنامه ساز و برنامه نویس هست . برنامه ساز سعی می کنه یه راه حلی پیدا کنه تا بشه این کار و انجام داد . ولی برنامه نویس فقط این طرز تفکر رو از روی الگوریتم یا فلوچارت پیاده سازی می کنه .
از اونجایی که خودم خیلی به ریاضی علاقه دارم در این موضوعات بیشتر دنبال پیدا کردن راه حلی ساده تر و کم نقص تر هستم . مثلا بدست آوردن جذر یک عدد از قانون نیوتن - بدست اوردن سینوس و ... یک زاویه از بسط تیلر و امثالهم .
سطح شروع کار هم به نظر من از پایه باشد تا دوستان بتوانند از پایه پیگیری کنند .
با تشکر - سیستم 32

مرسی دوست عزیز،
اگر درست متوجه شده باشم بحث گسترده ای هست،
از الگوریتم و فلوچارت به عنوان مبانی برنامه نویسی شروع میشه ، و در نهایت میتونه به مباحث مهندسی نرم افزار و تحلیل سیستم ختم بشه، که یکی از مهمترین و اساسی ترین کاربردهای رشته نرم افزار هستش،

موافقم با این پیشنهاد، البته به نظرم پایه بهتره در شماره اول و نهایت دوم بررسی بشه،

خودم هم به دلیل علاقه و میشه گفت تجربه برای این بخش اعلام آمادگی می کنم :)، پس بخش بعدی مجله علاوه بر 9 تای قبلی(پست دوست خوبم shoonisht با کمی ویرایش با اجازشون) :

10. یک آموزش مفصل برنامه سازی که بخش به بخش در هر جلد مجله پیش ببره .
زبان تست برنامه هم مهم نیست . پیشنهاد می کنم یک زبان ساده برای این کار در نظر گرفته بشه :

این هزارمین پست من تو باشگاه بود :D

آخرین ویرایش:

Ros3

عضو جدید
دوستان عزیز، منتظر نامهای پیشنهادیتون برای مجله هستیم
و اگر اسمی پیشنهاد نشه، فکر کنم مجبور بشیم ما هم اسمشو "کلیک" بزاریم، چه اشکال داره :دی

اگر مجله خوب از آب دراومد و همکاری ها ادامه دار شد، به نظرم پیشنهادتون برای چاپ رو هم بشه عملی کرد ;)

این هزارمین پست من تو باشگاه بود :d

من یه اسم پیدا کردم ;)... رایان : یکی از معانیش هوش و ذکاوته که رایانه رو از اون گرفتن.

اسمای قشنگ تر هم میشه پیدا کرد...

یه دفتر مجله هم تو هر شهر بزنیم از اان اعلام کنیم هر کی میخواد بیاد نمایندگی بگیره;);)
یه راه برای توزیع و گرفتن نظرات پیج داشتن تو سایتایی مثل فیس بوک... گوگل گروپ... و هر سایت دیگه میتونیم از دوستامون بخوایم عضو بشن بعد دوستای دوستامون و ... این داستان ادامه دارد.
البته هیچی سایت نمیشه... وقتی کارمون نتیجه داد یه سایت بزنیم عالی میشه....

مبارکه ایشالا میلیونی بشه پستات;):d

آخرین ویرایش توسط مدیر:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز

من یه اسم پیدا کردم ;)... رایان : یکی از معانیش هوش و ذکاوته که رایانه رو از اون گرفتن.

اسمای قشنگ تر هم میشه پیدا کرد...

یه دفتر مجله هم تو هر شهر بزنیم از اان اعلام کنیم هر کی میخواد بیاد نمایندگی بگیره;);)
یه راه برای توزیع و گرفتن نظرات پیج داشتن تو سایتایی مثل فیس بوک... گوگل گروپ... و هر سایت دیگه میتونیم از دوستامون بخوایم عضو بشن بعد دوستای دوستامون و ... این داستان ادامه دارد.
البته هیچی سایت نمیشه... وقتی کارمون نتیجه داد یه سایت بزنیم عالی میشه....

مبارکه ایشالا میلیونی بشه پستات;):d

یه خورده دسته بالا نگرفتی.............
دفتر تو شهر اونم الان.....!!!!!!!!!!
کی میخواد سایت بزنه با کدوم بودجه..........
رایان هم که گفتی قدیمی شده یعنی یه گروه دیگه ازش استفاده کردن........

Ros3

عضو جدید
یه خورده دسته بالا نگرفتی.............
دفتر تو شهر اونم الان.....!!!!!!!!!!
کی میخواد سایت بزنه با کدوم بودجه..........
رایان هم که گفتی قدیمی شده یعنی یه گروه دیگه ازش استفاده کردن........
دفتر مجله رو شوخی کردم دوست عزیز، شما چرا جدی گرفتی ؟!!!
سایتم مسلما اگه کارمون بگیره و فراگیر بشه لازمه اگه دقت کنی گفتم اگه کار نتیجه داد!!! بودجشم خدا بزرگه... بلاخره یکی پیدا میشه که بخواد کار خیر بکنه;):D
خوب من مجله ای به اسم رایان ندیدم ، کدوم گروه؟ در ثانی این یه پیشنهاد بود.

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
دفتر مجله رو شوخی کردم دوست عزیز، شما چرا جدی گرفتی ؟!!!

سایتم مسلما اگه کارمون بگیره و فراگیر بشه لازمه اگه دقت کنی گفتم اگه کار نتیجه داد!!! بودجشم خدا بزرگه... بلاخره یکی پیدا میشه که بخواد کار خیر بکنه;):D
خوب من مجله ای به اسم رایان ندیدم ، کدوم گروه؟ در ثانی این یه پیشنهاد بود.
ولی فکرشو بکن اگه معروف بشیم میتونیم دفتر هم بزنیم اونوقت................(بهتره از خواب بیدارشم)......
اگه همه تلاششون رو بکنن حتما نتیجه میده............
بودجه هم خدا به جای خودش ما هم باید یه زوری یزنیم یا نه..............(کار خیر چه ربطی به مجله زدن داره).....الان تو جامعه (عرف) این کارا رو کار خیر نمیدونه منظورم که فهمیدی ایشاا......
من اسم رایان خیلی دیدم به صورت متعارف رایان خالی معنی وسیعی نداره کسی هم با خوندن اسم رایان متوجه کامپیوتر یا رایانه نمیشه..........
در کل پیشنهاد خوبی بود...

Ros3

عضو جدید
ولی فکرشو بکن اگه معروف بشیم میتونیم دفتر هم بزنیم اونوقت................(بهتره از خواب بیدارشم)......
اگه همه تلاششون رو بکنن حتما نتیجه میده............
بودجه هم خدا به جای خودش ما هم باید یه زوری یزنیم یا نه..............(کار خیر چه ربطی به مجله زدن داره).....الان تو جامعه (عرف) این کارا رو کار خیر نمیدونه منظورم که فهمیدی ایشاا......
من اسم رایان خیلی دیدم به صورت متعارف رایان خالی معنی وسیعی نداره کسی هم با خوندن اسم رایان متوجه کامپیوتر یا رایانه نمیشه..........
در کل پیشنهاد خوبی بود...
خوب اگه فکرشو بکنی حتما میزنیم ;) خودتو دست کم گرفتیا :D
منظورم این بود که شاید یکی از اعضای گروه حاضر شد با بودجه خودش یه سایت راه اندازی کنه خوب اینم میشه کار خیر دیگه ، شما تعریفتون از کار خیر چیه؟!! حتما باید وصلتی صورت بگیره تا بحث کار خیر درمیون باشه :D:D
نه والا نفهمیدم ایشالا....
مگه گوگل ، یاهو ، اپل یا هر اسم دیگه ای که الان اسم سایتا و شرکتای معروفی هستن قبل اینکه اینا تاسیس بشن کسی میدونست اینا چین؟
بعد که معروف شد الان همه با شنیدن گوگل یاد موتور جستجوش میوفتیم و با شنیدن یاهوو... البته من که یاد یاهو مسنجر نمیوفتم:D
خوب من گقتم که اسم ای قشنگ تری هم پیدا میشه:redface:
رایان رو به این خاطر گفتم که کمتر دیدم استفاده بشه (منظورم همون رایان خالیه)
و ریشه در چند زبان مختلف داره.
البته حتما دوستان اسمای قشنگ تری پیشنهاد میکنن، منم اگه بازم اسمی پیدا کردم میگم...
شاد و موفق باشید:gol:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب اگه فکرشو بکنی حتما میزنیم ;) خودتو دست کم گرفتیا :D
منظورم این بود که شاید یکی از اعضای گروه حاضر شد با بودجه خودش یه سایت راه اندازی کنه خوب اینم میشه کار خیر دیگه ، شما تعریفتون از کار خیر چیه؟!! حتما باید وصلتی صورت بگیره تا بحث کار خیر درمیون باشه :D:D
نه والا نفهمیدم ایشالا....
مگه گوگل ، یاهو ، اپل یا هر اسم دیگه ای که الان اسم سایتا و شرکتای معروفی هستن قبل اینکه اینا تاسیس بشن کسی میدونست اینا چین؟
بعد که معروف شد الان همه با شنیدن گوگل یاد موتور جستجوش میوفتیم و با شنیدن یاهوو... البته من که یاد یاهو مسنجر نمیوفتم:D
خوب من گقتم که اسم ای قشنگ تری هم پیدا میشه:redface:
رایان رو به این خاطر گفتم که کمتر دیدم استفاده بشه (منظورم همون رایان خالیه)
و ریشه در چند زبان مختلف داره.
البته حتما دوستان اسمای قشنگ تری پیشنهاد میکنن، منم اگه بازم اسمی پیدا کردم میگم...
شاد و موفق باشید:gol:
اسم مجله رو با گوگل و یاهو که سالهای سال هست کار میکنن اونم با چند هزار کارمند مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام...

با سلام...

اسم مجله رو با گوگل و یاهو که سالهای سال هست کار میکنن اونم با چند هزار کارمند مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟

سلام...
ببخشید ها...
اینکه آدم به یه کاری امیدوار باشه خوب هستش...
درضمن یادمون نره که همه ی کارهای بزرگ همیشه از یه ایده ی به ظاهر ساده (حتی سیه ایده ی مسخره ..مثل ایده ی پرواز سکل گرفتند که اون موقع ها برای بشر تنها یک آرزو بود...)
ما باید بدونیم که خواستن توانستن است...
درضمن..درمورد این که اسمش مجله رو چی بذاریم... به نظر بنده بذاریم...
مجله ی بچه های کامپیوتر باشگاه مهندسان ایران :w11:
که به انگلیسی میشه::: PC Magazine Children Forums :w11:
که اگه بخوایم به اختصار بگیم میشه.... PCMFC که میشه یه سایت (البته یه سایت مجانی به همین اسم باش درست کرد)... که اگه بعدا هم خواستیم سایت بخریم بتونیم همون رو بخریم...:w18:

درضمن ...درمورد مسیول هر بخش ... برای بخش ۳ ...بنده ....برادر کوچیک خودم رو به عنوان رییس اعلام می کنم... خیلی کارش درست هستش... بازی کال آف دیوتی رو هم تا آخرش میره... البته به تنهایی:cool:.... البته این رو هم بگم که الان ۷ سالش هست... :D:D:D
باتشکر....

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام
دوستان عزیز اگر توجه کنید خواهید فهمید که منظورم چیه .
دو تا کلمه داریم که خیلی شبیه هم هستند و به جای هم استفاده می شوند .
برنامه نویسی و برنامه سازی
کسانی که برنامه نویس هستند الزاما برنامه ساز نیستند و بر عکس .
برنامه ساز وظیفه طراحی برنامه ( الگوریتم و فلوچارت ) رو داره . زمانی که الگوریتم وجود داشته باشه به راحتی به زبان های مختلف برنامه نویسی نوشته می شه .
پیشنهاد می کنم یکی از دوستانی که تفکر برنامه سازی و البته تجربه برنامه سازی داره قبول زحمت کنه و یک آموزش مفصل برنامه سازی رو بنویسه . و بخش به بخش در هر جلد مجله پیش ببره .
زبان تست برنامه هم مهم نیست . پیشنهاد می کنم یک زبان ساده برای این کار در نظر گرفته بشه .
..................
البته اگر فکر جدیدتری داشتم حتما می نویسم .
با تشکر - سیستم 32
ممیتونم تو این بخشم کمک کنم!

تورج پوربهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
امیدوارم شاد و پیروز باشید http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gifhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_gol.gif

با اجازه از محضر تک تک بزرگواران اگر یک جمعبندی داشته باشیم از بخش های علمی و اعضاشون :

1. یه بخشی تحت عنوان "کمک" بذارید تا دوستان مشکلات خودشونو براتون بفرستند و شما هم راه حل های پیشنهادی و کاربردی اونا رو بنویسید .(البته سعی به بررسی موارد عمومی تر):
مهندس عزیز emreh
مهندس عزیز slm5j8

2. همچنین یه بخش تحت عنوان "کامپیوتر منتخب" که در اون چند تا بسته کامپیوتر رو از روی قیمت بازار و سطح کارایی بررسی و معرفی کنید :
مهندس عزیز Rose3
مهندس عزیز emreh

3. بخشهای تخصصی بررسی و شناخت قطعات سخت افزاری رو هم بذارید...مثلا کارت گرافیک ...CPU و پاور و چیزهای جدیدی که تویه بازار میان....:
مهندس عزیز emreh

4. بخش شبکه و هک و امنیت(البته از جنبه مثبت، وگرنه دفتر مجله تخته میشه :دی):
مهندس عزیز سهراب2
مهندس عزیز Parastoo kh
مهندس عزیز تورج پور بهرام

5. اخبار یا همون تازه های دنیای فناوری:
مهندس عزیز abnoose69
مهندس عزیز Rose3
مهندس عزیز slm5j8
مهندس خیلی عزیز *Chakavak*:دی

6. مطالبی در مورد ویروس ها و آنتی ویروس ها:
مهندس عزیز abnoose69
مهندس عزیز Rose3
مهندس عزیز Parastoo kh
مهندس عزیز تورج پور بهرام

7. آموزش نرم افزارها ( هر نرم افزار بنا به نیاز در یک تا چند شماره مجله ارائه بشه):
مهندس عزیز abnoose69
مهندس عزیز Rose3
مهندس عزیز emreh
مهندس عزیز *Chakavak*

8. اگر آموزش لغات تخصصی کامپیوتر هم باشه، خوبه .
مهندس عزیز abnoose69
مهندس عزیز تورج پوربهرام
مهندس عزیز slm5j8
مهندس عزیز *Chakavak*

9. بخش لینوکس
مهندس عزیز سهراب2
مهندس عزیز emreh
مهندس عزیز slm5j8

ادامه دارد ...

مرسی ! دستت درد نکنه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ادامه ...
سایر بخش های مجله :

عنوان : بشتابید و عنوان پیشنهادیتون برای مجله رو اعلام کنین، عنوانی که بیشترین توجهات رو جلب کرد، برای مجله استفاده میشه .

در بخش گرافیک (طراحی جلد و صفحات) دوستانی که لطف و همکاریشونو اعلام کردن:
مهندس عزیز Parastoo kh،
پرستو جان اگر هم بتونین نرم افزارها رو توی یه بخش آموزش بدین، استقبال میشه :gol:

...
با سلام خدمت مهندسین عزیز
اول از همه از شقایق جان ممنونم که منو لایق همکاری دونستند
از اونجایی که من رشته کامپیوتر رو بخاطر فتوشاپ انتخاب کردم چشم:smile:
ولی اگه بازم بعضی از دوستان توی پ خ به ما بدوبیراه نگن:gol::gol::gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی اگه بازم بعضی از دوستان توی پ خ به ما بدوبیراه نگن:gol::gol::gol:

سلام.............................................................................
میشه منظورتون رو بدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر..........................................................................

آخرین ویرایش:

Ros3

عضو جدید
آره مقایسه میکنم.
ولی اسم مجله رو با اسم یاهو و و گوگل مقایسه کردم نه با خودشون مشکلی هست؟!..:cool:
سلام...
ببخشید ها...
اینکه آدم به یه کاری امیدوار باشه خوب هستش...
درضمن یادمون نره که همه ی کارهای بزرگ همیشه از یه ایده ی به ظاهر ساده (حتی سیه ایده ی مسخره ..مثل ایده ی پرواز سکل گرفتند که اون موقع ها برای بشر تنها یک آرزو بود...)
ما باید بدونیم که خواستن توانستن است...
درضمن..درمورد این که اسمش مجله رو چی بذاریم... به نظر بنده بذاریم...
مجله ی بچه های کامپیوتر باشگاه مهندسان ایران
که به انگلیسی میشه::: PC Magazine Children Forums
که اگه بخوایم به اختصار بگیم میشه.... PCMFC که میشه یه سایت (البته یه سایت مجانی به همین اسم باش درست کرد)... که اگه بعدا هم خواستیم سایت بخریم بتونیم همون رو بخریم...

درضمن ...درمورد مسیول هر بخش ... برای بخش ۳ ...بنده ....برادر کوچیک خودم رو به عنوان رییس اعلام می کنم... خیلی کارش درست هستش... بازی کال آف دیوتی رو هم تا آخرش میره... البته به تنهایی:cool:.... البته این رو هم بگم که الان ۷ سالش هست... :D
باتشکر....
مرسی
میبینم که شما هم یاد گرفتی حرفای مثبت بزنید...
نشون دادری که جای امیدواری هست :D

در مورد اسم مجله هم این نظر شماست ولی من همیشه از این اسمای مخفف یه جمله خوشم نیومده (چون به نظرم اسم باید آهنگم داشته باشه!!!:cool: ) مگر اینکه مخففش یه کلمه آهنگین باشه:D
بازم نظر اکثریت دوستان بزرگوار شرطه منم هراز گاهی جسارت میکنم نظرمو اعلام میکنم...

:gol::gol::gol:منم هستم
میشه رو منم حساب کرد:gol::heart::rambo::hate::w08::w18::w25::w45:
بخش ها تو پستای قبلی شقایق جون(*Chakavak* ( تقسیم بندی شده هر قسمت که میتونی فعالیت کنی اعلام کن!!!
موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::cry::cry:من که چیزی نگفتم............:redface::redface:
منظورم اینه که این مجله هست اون سایت فرق میکنه باید با مجله بسنجی نه با سایت.......
تو میای پیکان رو با کامیون میسنجی...............؟؟؟؟؟؟؟؟;);)

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
شروع!!!!!!!!!!!!

شروع!!!!!!!!!!!!

:cry::cry::cry:من که چیزی نگفتم............:redface::redface:
منظورم اینه که این مجله هست اون سایت فرق میکنه باید با مجله بسنجی نه با سایت.......
تو میای پیکان رو با کامیون میسنجی...............؟؟؟؟؟؟؟؟;);)
در ضمن دیگه داره زیادی بیخ پیدا میکنه
دیگه نوبت کارههههههههههههههههه......
شروع میکنیم
اول از خودم بخش های 1 و5و8و9
شروع:book::book::w10::w10::book::book:
هرکی موافق هست یه شروع بذاره.............

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سلام

اینو از قلم انداختم:surprised::surprised::surprised:
جدی میگی؟!

سلام...
آره.... مگه چیزی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::eek::eek::eek:
اگه چیزی شده به ما هم بگید..........
ولی خیلی باحال هستش...
به هرحال...
بنده هم بخش ۳ رو یه سعی می کنم ...شروعش کنم...
حالا تا کی باید تحویل بدیمش؟؟؟
من هم حدودا .... ۸۰٪ شروع.... البته چون یکم هم کار دارم گفتم هشتاد درصدی...
باتشکر...

• Like
واکنش ها: Ros3

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...
کسی دیگه نمی خواد چیزی بگه؟؟؟؟؟؟؟
همه همین ها رو قبول دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کس هیچ اعتراضی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (یکی نیست بگه مگه دادگاه هستش)
هیچ کس نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر.............................................

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.............................................................................
میشه منظورتون رو بدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر..........................................................................
سلام
بعضی از دوستان لطف کردن توی پیام خصوصی به ما حرف بد زدن

emreh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
بعضی از دوستان لطف کردن توی پیام خصوصی به ما حرف بد زدن

سلام...
:eek::eek::eek:
تویه پیام خصوصی حرف بد زدند؟؟؟
بله...چی بگم.... فقط یم تونم بهشون بگم... واقعا خسته نباشید...:thumbsdown:
باتشکر...:razz:

ali_vb

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز
من در حال جمعبندی هستم ولی باور کنین اسپم کارو پیش نمی بره،بلکه پس می زنه...
خو یکم سعی کنین کمتر (نه اینکه اصلا نباشه :دی) اسپم کنین تا جمعبندی راحت تر باشه ، حداقل دیگه نیاز نباشه هر پست رو تا آخر بخونی بعد ببینی همش اسپم بود،
اگر نظری در مورد مجله دارین بفرمایین، در غیر اینصورت لطفا اسپم نکنین تا مطالب تکمیل بشه و بزارم.

تا عصری سعی می کنم بزارم مطالب رو .

Topcoding

عضو جدید
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
کار خوب و شایسته ای رو دارید با هم پایه ریزی می کنید و امیدوارم که هر چه زودتر به ثمر بنشیند و مستمر باشد.
راستش خیلی دوست داشتم در این کار همراهتان بودم ولی به دلیل مشغله زیاد نمی خواهم رفیق نیمه راه باشم ، من اگرم بخواهم توی این مشغله فعالیتی انجام بدهم به تاپیک آموزشیم برسم هنر کردم :دی
پیشنهاد:
بخش هایی با عنوان های زیر
توی مجلتون در کنار قبلی ها اضافه کنین :
آشنایی با...

و در آن آشنایی با دانشگاه های جهان(ایران هم باشه) ،شرکتهای مهم و موفق یا شکست خورده کامپیوتری(اگه توی ایران باشه بهتره) ، معرفی تمامی مدارکی که می توان در رشته کامپیوتر یا آیتی یا ... بدست آورد و .... قرار دهید
بازی
در این قسمت بازی های رایانه ای که جدیدا وارد بازار شده اند را معرفی کرده و به نقد و بررسی بگذارید. همچنین می توانید تکنولوژی های ساخت این گونه بازی ها را هم قرار دهید (مثلا در چه محیطی ساخته می شوند و ..)
وب و اینترنت
در این قسمت شما سایت های مهم از تخصصی گرفته تا عمومی تر را به مخاطبین معرفی می کنید و البته کمی راجع به نحوه ثبت نام تا کار با بخش های آن را هم برای مبتدیان توضیح می دهید
دات نت یا جاوا یا ویژوال استادیو یا (خلاصه یه بحث تخصصی راجع به یه تکنولوژی های اضافه شده در زبان های برنامه نوسی باشه بهتره

در کل اینا به نظرم رسید البته خودتون مختارید . به نظرم اوایل زیاد سخت نگیرید و کار رو آسون و راحت جلو ببرید بعد کم کم تخصصی تر و جامع ترش کنید
برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم
یاحق

s1m5j8

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
کار خوب و شایسته ای رو دارید با هم پایه ریزی می کنید و امیدوارم که هر چه زودتر به ثمر بنشیند و مستمر باشد.
راستش خیلی دوست داشتم در این کار همراهتان بودم ولی به دلیل مشغله زیاد نمی خواهم رفیق نیمه راه باشم ، من اگرم بخواهم توی این مشغله فعالیتی انجام بدهم به تاپیک آموزشیم برسم هنر کردم :دی
پیشنهاد:
بخش هایی با عنوان های زیر
توی مجلتون در کنار قبلی ها اضافه کنین :
آشنایی با...

و در آن آشنایی با دانشگاه های جهان(ایران هم باشه) ،شرکتهای مهم و موفق یا شکست خورده کامپیوتری(اگه توی ایران باشه بهتره) ، معرفی تمامی مدارکی که می توان در رشته کامپیوتر یا آیتی یا ... بدست آورد و .... قرار دهید
بازی
در این قسمت بازی های رایانه ای که جدیدا وارد بازار شده اند را معرفی کرده و به نقد و بررسی بگذارید. همچنین می توانید تکنولوژی های ساخت این گونه بازی ها را هم قرار دهید (مثلا در چه محیطی ساخته می شوند و ..)
وب و اینترنت
در این قسمت شما سایت های مهم از تخصصی گرفته تا عمومی تر را به مخاطبین معرفی می کنید و البته کمی راجع به نحوه ثبت نام تا کار با بخش های آن را هم برای مبتدیان توضیح می دهید
دات نت یا جاوا یا ویژوال استادیو یا (خلاصه یه بحث تخصصی راجع به یه تکنولوژی های اضافه شده در زبان های برنامه نوسی باشه بهتره

در کل اینا به نظرم رسید البته خودتون مختارید . به نظرم اوایل زیاد سخت نگیرید و کار رو آسون و راحت جلو ببرید بعد کم کم تخصصی تر و جامع ترش کنید
برای تک تک شما عزیزان آرزوی موفقیت دارم
یاحق

ایشون هم حرف دل ما رو زد.......(توی پاراگراف آخرش)
بیان شروع کنیم ببینیم چقدر با هم مچ(هماهنگ) هستیم....بعد دوباره میایم و تکمیلش میکنیم.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا