مجبوب ترین عضو باشگاه کیه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه پیشنهاد دارم شما اجازه بدید این رای گیری صورت بگیرد بعد ازتون تقاضا میکنم تا بیاید و افرادی رو که رای دادن مورد انتقاد قرار بدید فکر میکنم این روش بهتری باشه;)
چشم. من دیگه اینجا نمیام. ببخشید که مزاحم شدم. موفق باشید.:gol:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نفر اول مشخص شد!....................NS89

arman23

عضو جدید
من شخصا به آقای فیاض بهرام علاقه دارم

متین منطقی و موقر هستن ایشون

آقا ارادت داریم

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیییییییییی وافن جون کجایی که یادت بخبر....اگر وافن بود حتما پیشنهاد میدادمش هم منطقی وبا اطلاعات بود هم من تا حالا ندیده بودم به کسی بی احترامی و توهین بکنه....میرحسینم که انتخاب شد...از بین ولایی هم من مصطفی و خیبر و پیشنهاد میکنم

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیییییییییی وافن جون کجایی که یادت بخبر....اگر وافن بود حتما پیشنهاد میدادمش هم منطقی وبا اطلاعات بود هم من تا حالا ندیده بودم به کسی بی احترامی و توهین بکنه....میرحسینم که انتخاب شد...از بین ولایی هم من مصطفی و خیبر و پیشنهاد میکنم

;););):gol:

*Essi*

اخراجی موقت
همه یارانم از پشت به من خنجر زده اند.

به خاطر آنها اکنون در حبس خانگی هستم،اما صدای حمایتی نمیشنوم.

هیهات من الذله.

jeny02

عضو جدید
ببخشید اینجا چی میدن ؟
آبلیمو هم میدن ؟کنسرو چی؟تلویزیونم میدن؟
آقا اسم مارم بنویس....بیجن مرتضوی...:D

آخرین ویرایش:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
:gol:اطلاعیه ی جدید
دوستان دقت کنید تصمیم ما بر این شد که افرادی رو که در این نظر سنجی قرار دارند روببریم توی جدول یعنی افراد رو با توجه به بیشترین امتیازی که دارن الویت بندی کنیم و 10 نفر اول رو بیرون بکشیم .
به نظرم اینکار بهتر از قرعه انداختن باشه.
متذکر میشم تا فردا وقت داریدکه اسماتون رو به من بدید پس فردا من تاپیک نظر سنجی رو میزنم:gol:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان دقت کنید تصمیم ما بر این شد که افرادی رو که در این نظر سنجی قرار دارند روببریم توی جدول یعنی افراد رو با توجه به بیشترین امتیازی که دارن الویت بندی کنیم و 10 نفر اول رو بیرون بکشیم .
متذکر میشم تا فردا وقت داریدکه اسماتون رو به من بدید پس فردا من تاپیک نظر سنجی رو میزنم:gol:

یک تبصره هم میشه بهش اضافه کرد که افراد در رای دادن مختارند
یعنی اگه اسم شخص مورد نظرشون در لیست نبود میتونن اسمشو ذکر کنند که این نظرها هم در اخر شمرده بشه
ممنون

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیهات من الذله.
اسی تو نباشی که صفایی نداره;) ببشقید یادم رفت امس تورو بگم ...اسیم باید باشه بحث جنجالی زیاد میکنه بعضیارو میشونه سر جاشون:D

sjoon

عضو جدید
این جوری که من تازه نمیتونم به خواستم برسم:(:(:(

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
اسی تو نباشی که صفایی نداره;) ببشقید یادم رفت امس تورو بگم ...اسیم باید باشه بحث جنجالی زیاد میکنه بعضیارو میشونه سر جاشون:D

دوست عزیز ماقرار نیست اینجا از کسی حمایت کنیم یا رای بدیم که دیگران رو ضربه فنی میکنن شاید تنها شما باشید که از این خصوصیت اسی خوشتون بیاد البته بنده برای ایشون احترام زیادی قائل هستم ولی اگر قرار باشه شما به این دلیل به اسی رای بدید من به عنوان یه منتقد این رای و نمیپذیرم چون منطقی نیست باید دلیل کامل تری بیارید:gol:

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز ماقرار نیست اینجا از کسی حمایت کنیم یا رای بدیم که دیگران رو ضربه فنی میکنن شاید تنها شما باشید که از این خصوصیت اسی خوشتون بیاد البته بنده برای ایشون احترام زیادی قائل هستم ولی اگر قرار باشه شما به این دلیل به اسی رای بدید من به عنوان یه منتقد این رای و نمیپذیرم چون منطقی نیست باید دلیل کامل تری بیارید:gol:

من قبلانم سه نفرو پیشنهاد کردم اونارو توی لیستتون قرار دادین؟چطور جوابه پستایی که با دلایل بیشتر چن نفرو معرفی کردم و ندادی؟منتقد کسیه که خوب و بد و باهم بگه عزیزم نه اینکه به اسم منتقد بودن فقط ایراد بگیره...هر کسی سلیقش فرق میکنه من ازینکه یه نفر حرفشو اثبات بکنه (نه با توهین)خوشم میاد نظر شما با من شاید فرق کنه دلیل نمیشه چون سلیقه شما با من یکی نیست بگی قبولش ندارم ...به اینجور ادما میگن دگم ضمنا من فقط اسی رو پیشنهاد کردم مثل کسایه دیگه ای که معرفی کردم هرکس دوست نداره میتونه رای نده...تازه ضربه فنی کردن اگر بر طبق اطلاعات باشه اصلانم بد نیست دوست عزیز ...اگر سعی در رعایت عدالت دارید پس مواظب باشید سلیقه شخصیتون تو این نظر سنجی دخیل نشه

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلامون و عرض ادب به خدمت دانشجویان عزیز....
خوب چه خبرا؟ ....تنها ترین اسب جان تا الان اسم چندنفرو نوشتی؟....5 تای اولو که اسم منو نوشتی نه؟....نه نگو ما سنگامونو از هم وا کرده بودیم:D:D:cool:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب چه خبرا؟ ....تنها ترین اسب جان تا الان اسم چندنفرو نوشتی؟....5 تای اولو که اسم منو نوشتی نه؟....نه نگو ما سنگامونو از هم وا کرده بودیم:D:D:cool:
راست ميگه بابا مگه بهت شام نداد ...................... نون ماست بود ديگه يادت رفته

ولي منو دعوت نكرديد ............... قهر كردم

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز

هیهات من الذله.
به به اسي ................. خوبي اي رفيق

ميگم تو خيلي خنده دار پست مي دهي ........... ما نيز با پست هاي شما كلي نشاط و سرور ميورزيم

دم عالي متعالي

tanhatarin_asb-3

عضو جدید

تا الان شدن 21 نفر عزیزم البته اگه اشتباه نکرده باشم

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
من قبلانم سه نفرو پیشنهاد کردم اونارو توی لیستتون قرار دادین؟چطور جوابه پستایی که با دلایل بیشتر چن نفرو معرفی کردم و ندادی؟منتقد کسیه که خوب و بد و باهم بگه عزیزم نه اینکه به اسم منتقد بودن فقط ایراد بگیره...هر کسی سلیقش فرق میکنه من ازینکه یه نفر حرفشو اثبات بکنه (نه با توهین)خوشم میاد نظر شما با من شاید فرق کنه دلیل نمیشه چون سلیقه شما با من یکی نیست بگی قبولش ندارم ...به اینجور ادما میگن دگم ضمنا من فقط اسی رو پیشنهاد کردم مثل کسایه دیگه ای که معرفی کردم هرکس دوست نداره میتونه رای نده...تازه ضربه فنی کردن اگر بر طبق اطلاعات باشه اصلانم بد نیست دوست عزیز ...اگر سعی در رعایت عدالت دارید پس مواظب باشید سلیقه شخصیتون تو این نظر سنجی دخیل نشه

خیلی جالبه بعد از این همه فلسفه چیدن من توی صفحات قبل به من بگید که دارم سلیقه ی شخصیمو دخیل میدم واقعا که جالبه!!!! من اگه میخواستم سلیقه ی شخصی به کار ببرم نمیومدم این همه فلسفه بچینم و اسم نویسی کنم از همون اول اسم رفقامو مینوشتم میگفتم میخواین رای بدید میخوان ندید........ .
درباره انتقادها شاید شما درست بگید ببینید من دانشجوی کاردانی ترم سه معماری هستم و فقط 20 سالمه شاید به همین خاطر از بعضی از دوستان هم سنم کمتر باشه هم تحصیلاتم و شما منو یک منتقد فاقد صلاحیت بدونید .....باشه من هم سعی میکنم در تاپیک انتقاد که قراره بعد از رای گیری بزنم از دوستانی تقاضا کنم برای انتقاد که مورد احترام همه باشن.... . و خودم هم دخالتی نمیکنم البته سعی میکنم دخالتی نکنم من توی تمام وقتایی که در این سایت بودم متوجه شدم که یه عده ای خیلی انتقاد میکنند و یه عده ای حمایت بیجا (من منظورم به شخص خاصی نیست) بر همین اساس میخوام تاپیک انتقاد رو بزنم تا این دو گروه رو روبه روی هم قرار بدم امیدوارم همه همکاری کنند;)

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
پس عزیز دلم کی این اسم منو به عنوان بهترین انتخاب میکنی!!!:D:D:D

جان چی شد عزیزم...........خیلی عجله داریا!!!
از نظر من همه بهترینند اینا که ملاک کاملی نیست .........انشالله به زودی رای گیری میکنیم البته اگر اطلاعیه ی جدیدمو خونده باشی در صفحات قبل نوشتم که شرایط اسم نویسی تغییر کرده