چشم. من دیگه اینجا نمیام. ببخشید که مزاحم شدم. موفق باشید.من یه پیشنهاد دارم شما اجازه بدید این رای گیری صورت بگیرد بعد ازتون تقاضا میکنم تا بیاید و افرادی رو که رای دادن مورد انتقاد قرار بدید فکر میکنم این روش بهتری باشه![]()

چشم. من دیگه اینجا نمیام. ببخشید که مزاحم شدم. موفق باشید.من یه پیشنهاد دارم شما اجازه بدید این رای گیری صورت بگیرد بعد ازتون تقاضا میکنم تا بیاید و افرادی رو که رای دادن مورد انتقاد قرار بدید فکر میکنم این روش بهتری باشه![]()
![]()
نفر اول مشخص شد!....................NS89
میگم گودزیلا اگر مسابقه کریه ترین آواتورو میزاشتیم حتما اول میشدیا!
gudzila kudume baradare man pashmakam nistanمیگم گودزیلا اگر مسابقه کریه ترین آواتورو میزاشتیم حتما اول میشدیا!
چشم. من دیگه اینجا نمیام. ببخشید که مزاحم شدم. موفق باشید.![]()
هیییییییییی وافن جون کجایی که یادت بخبر....اگر وافن بود حتما پیشنهاد میدادمش هم منطقی وبا اطلاعات بود هم من تا حالا ندیده بودم به کسی بی احترامی و توهین بکنه....میرحسینم که انتخاب شد...از بین ولایی هم من مصطفی و خیبر و پیشنهاد میکنم
اطلاعیه ی جدید
دوستان دقت کنید تصمیم ما بر این شد که افرادی رو که در این نظر سنجی قرار دارند روببریم توی جدول یعنی افراد رو با توجه به بیشترین امتیازی که دارن الویت بندی کنیم و 10 نفر اول رو بیرون بکشیم .
به نظرم اینکار بهتر از قرعه انداختن باشه.
متذکر میشم تا فردا وقت داریدکه اسماتون رو به من بدید پس فردا من تاپیک نظر سنجی رو میزنم![]()
اسی تو نباشی که صفایی ندارههمه یارانم از پشت به من خنجر زده اند.
به خاطر آنها اکنون در حبس خانگی هستم،اما صدای حمایتی نمیشنوم.
هیهات من الذله.
این جوری که من تازه نمیتونم به خواستم برسماطلاعیه ی جدید
دوستان دقت کنید تصمیم ما بر این شد که افرادی رو که در این نظر سنجی قرار دارند روببریم توی جدول یعنی افراد رو با توجه به بیشترین امتیازی که دارن الویت بندی کنیم و 10 نفر اول رو بیرون بکشیم .
به نظرم اینکار بهتر از قرعه انداختن باشه.
متذکر میشم تا فردا وقت داریدکه اسماتون رو به من بدید پس فردا من تاپیک نظر سنجی رو میزنم![]()
این جوری که من تازه نمیتونم به خواستم برسم![]()
اسی تو نباشی که صفایی ندارهببشقید یادم رفت امس تورو بگم ...اسیم باید باشه بحث جنجالی زیاد میکنه بعضیارو میشونه سر جاشون
![]()
دوست عزیز ماقرار نیست اینجا از کسی حمایت کنیم یا رای بدیم که دیگران رو ضربه فنی میکنن شاید تنها شما باشید که از این خصوصیت اسی خوشتون بیاد البته بنده برای ایشون احترام زیادی قائل هستم ولی اگر قرار باشه شما به این دلیل به اسی رای بدید من به عنوان یه منتقد این رای و نمیپذیرم چون منطقی نیست باید دلیل کامل تری بیارید![]()
راست ميگه بابا مگه بهت شام نداد ...................... نون ماست بود ديگه يادت رفتهسلامون و عرض ادب به خدمت دانشجویان عزیز....
خوب چه خبرا؟ ....تنها ترین اسب جان تا الان اسم چندنفرو نوشتی؟....5 تای اولو که اسم منو نوشتی نه؟....نه نگو ما سنگامونو از هم وا کرده بودیم![]()
به به اسي ................. خوبي اي رفيقهمه یارانم از پشت به من خنجر زده اند.
به خاطر آنها اکنون در حبس خانگی هستم،اما صدای حمایتی نمیشنوم.
هیهات من الذله.
سلامون و عرض ادب به خدمت دانشجویان عزیز....
خوب چه خبرا؟ ....تنها ترین اسب جان تا الان اسم چندنفرو نوشتی؟....5 تای اولو که اسم منو نوشتی نه؟....نه نگو ما سنگامونو از هم وا کرده بودیم![]()
تا الان شدن 21 نفر عزیزم البته اگه اشتباه نکرده باشم
من قبلانم سه نفرو پیشنهاد کردم اونارو توی لیستتون قرار دادین؟چطور جوابه پستایی که با دلایل بیشتر چن نفرو معرفی کردم و ندادی؟منتقد کسیه که خوب و بد و باهم بگه عزیزم نه اینکه به اسم منتقد بودن فقط ایراد بگیره...هر کسی سلیقش فرق میکنه من ازینکه یه نفر حرفشو اثبات بکنه (نه با توهین)خوشم میاد نظر شما با من شاید فرق کنه دلیل نمیشه چون سلیقه شما با من یکی نیست بگی قبولش ندارم ...به اینجور ادما میگن دگم ضمنا من فقط اسی رو پیشنهاد کردم مثل کسایه دیگه ای که معرفی کردم هرکس دوست نداره میتونه رای نده...تازه ضربه فنی کردن اگر بر طبق اطلاعات باشه اصلانم بد نیست دوست عزیز ...اگر سعی در رعایت عدالت دارید پس مواظب باشید سلیقه شخصیتون تو این نظر سنجی دخیل نشه
پس عزیز دلم کی این اسم منو به عنوان بهترین انتخاب میکنی!!!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
P | ارزان ترین روش تبلیغات برای گیمت | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |
T | ساده ترین سوال یا... | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
چرا سالروز رحلت امام جاده شمال شلوغ ترین جاده کشور است؟! | گفتگوی آزاد | 27 |