zahra-FARZIN
عضو جدید
are shodiینی من جز نظرسنجی شدم؟![]()
are shodiینی من جز نظرسنجی شدم؟![]()
aaaaaaaaah che bad akhlaghاگه رای نیارم حتما میرن خدمتتون!
aaaaaaaaah che bad akhlagh
mikhay taghalob konam?![]()
aval man... aval manسلام به همگی من اومدم الان اسم همتون مینویسم
hala bebinim esmet to ghore keshi miofte ya naنه اگه تو شمارش ارا تقلب نشه من حتما اول میشم!
قبلا از همه زهر چشم گرفتم!
دوستان این برای بار 1000 تعداد افراد خیلی زیاده منگفتم 5 نفر ثابت هستند میمونه 10 نفر دیگه خب من که نمیتونم اسم همه ی بچه هارو بنویسم کسی رد صلاحیت نشده کسایی که این دور اسمشون نوشته نشد برای دور بعد اسم نویسی میشن
اصلا اگه مشکلی دارید یکی از او دوستان قابل اعتمادتون رو بگید تا به من یک لیست 15 نفره از دوستان فعال در این باشگاه رو بده البته اگه با لیست من مشکلی دارید.
برای چی من را رد صلاحیت کردید.
من که با مراجعه به ستاد انتخابات ثبت نام کردم.
حتما منم از سران فتنه هستم که اسمم نوشته نشده
تا اینجا که همه ملت ادعا میکنند که محبوب ترین هستند.
من بخاطر اینکه دارای روحیه انتقادی سالم هستم و همیشه نقد میکنم و گیر میدم , برام ثابت شده که همین دوستان دارای ادعای محبوبیت اگه دو تا انتقاد سازنده هم از تاپیکهاشون بکنم چنان اخلاقشان عوض میشه که تا مدتها دیگه بهم محل نمیذارند. در حالی که باید تشکر میکردند.
نمیشه گفت کسی محبوب نیست و یکی هم محبوبترینه. هر کس میخواد محبوب همه باشد راهش اینست که خطای دوستان را به حساب محبتشون بذاره و همیشه اونا رو تعریف و تمجید کنه. اونوقت میشه محبوب همه.
اگه گفت بالای چشمت ابروست میشه منفور . همین.
هر چه چاپلوس تر و پاچه خوارتر باشی بیشتر محبوبیت داری.
اگه عاقل باشی و اینه دوستت باشی منفور میشی.
تا اینجا که همه ملت ادعا میکنند که محبوب ترین هستند.
من بخاطر اینکه دارای روحیه انتقادی سالم هستم و همیشه نقد میکنم و گیر میدم , برام ثابت شده که همین دوستان دارای ادعای محبوبیت اگه دو تا انتقاد سازنده هم از تاپیکهاشون بکنم چنان اخلاقشان عوض میشه که تا مدتها دیگه بهم محل نمیذارند. در حالی که باید تشکر میکردند.
نمیشه گفت کسی محبوب نیست و یکی هم محبوبترینه. هر کس میخواد محبوب همه باشد راهش اینست که خطای دوستان را به حساب محبتشون بذاره و همیشه اونا رو تعریف و تمجید کنه. اونوقت میشه محبوب همه.
اگه گفت بالای چشمت ابروست میشه منفور . همین.
هر چه چاپلوس تر و پاچه خوارتر باشی بیشتر محبوبیت داری.
اگه عاقل باشی و اینه دوستت باشی منفور میشی.
شما احساس میکنی که من خیلی قوی تر شمام که همش با من ایه یاس میخونی؟ هر جایی که سر میزنی دو تا تکه حرف میپرونی و دیگه سراغشم نمیای تا جواب بگیری. بخاطر اینکه مسیر این تاپیک منحرف نشه نمیخوام زیاد باهات همصحبتی بکنم. فقط میخوام بگم : رفتارت با من مایوسم میکنه. فکر میکنم یه جورایی دچار خود درگیری باشی. مابقی رو یه تاپیک بزن میام باهات بحث میکنم. معنی این معرفت رو هم از ویکیدیا برام بگیر ببینم چیه؟ اون لیوانت رو هم بیار.شدیدا تکذیب میکنم.
هرکس معرفت داره , توهین نمیکنه , انتقاد به جا و سازنده داره , همیشه نگاهش به نیمه خالی نیست و ... مسلما محبوبیت هم داره.
با احترام
...
شما احساس میکنی که من خیلی قوی تر شمام که همش با من ایه یاس میخونی؟ هر جایی که سر میزنی دو تا تکه حرف میپرونی و دیگه سراغشم نمیای تا جواب بگیری. بخاطر اینکه مسیر این تاپیک منحرف نشه نمیخوام زیاد باهات همصحبتی بکنم. فقط میخوام بگم : رفتارت با من مایوسم میکنه. فکر میکنم یه جورایی دچار خود درگیری باشی. مابقی رو یه تاپیک بزن میام باهات بحث میکنم. معنی این معرفت رو هم از ویکیدیا برام بگیر ببینم چیه؟ اون لیوانت رو هم بیار.
من متوجه نشدم چه معياري براي اين كار قرار داديد
يعني هركي بياد اسمشو مينويسيد بعد قرعه كشي ميكنيد![]()
ایرانی جماعت اهل ریا و دغل بازی است. اکثریت اون افرادی که دنبال محبوبیت خودشونن فقط ریا کارند و فیلم بازی میکنند و مردم را گول میزنند و محبوب میشن. اینجام همینطوره . میگی نه . شما هر کسی را که انتخاب کردی من دوسوته بهش گیر میدم بببن چه جوری دستش رو میشه و اون ذات اصلی شو نشون میده . این گوی و این میدون.این چه حرفیه میزنی عزیزم این گوی و این میدان من اول این تاپیک گفتم که باید فرد و از همه لحاظ بسنجید و فردی رو انتخاب کنید که هم از لحاظ رفتار واخلاق و هم از لحاظ تفکر درستش برگزیده باشه. شما باید برای ارادتتون به اون شخصی که میخواین بهش رای بدین دلیل بیارین گیریم یکی به شما رای داد وقتی ازش پرسیدیم گفت به خاطر این روحیه انتقادیه شما بهتون رای داده .دوستان با اختیار خودشون و با عقل منطق درست باید رای بدن.
من بعد از نظر سنجی مطمئن باشید بی خیال افراد رای دهنده نمیشم و حتما برای رایی که به شخص برتر دادن دلیل میخوام اگه درصد دوستانی که دلایل غیر منطقی آوردن زیاد باشه از نظر من این انتخاب ملغی ست.![]()
از لطف شما متشكرمبله متاسفانه چون تعداد زیاده مجبورم قرعه بندازم اگر اسم شما نیافتاد انشاالله در دوره های بعدی ولی چیزی از عزیز بودن شما کم نمیشه![]()
ایرانی جماعت اهل ریا و دغل بازی است. اکثریت اون افرادی که دنبال محبوبیت خودشونن فقط ریا کارند و فیلم بازی میکنند و مردم را گول میزنند و محبوب میشن. اینجام همینطوره . میگی نه . شما هر کسی را که انتخاب کردی من دوسوته بهش گیر میدم بببن چه جوری دستش رو میشه و اون ذات اصلی شو نشون میده . این گوی و این میدون.
هستند کاربرانی که خیلی صمیمی و پاکند ولی این افراد نیازی ندارند تا خودشونو به رخ بکشند . اونایی که کشته مرده این نوع شهرت بازی ها هستند یه عده ای میتونن باشند که کمبود محبت دارند و بنوعی با این کار خودشونو ارضاء میکنند.
خیلی شرم اوره که یک نفر خودش بدونه که افراد لایق تر از او تو باشگاه زیاده ولی اعتراف نکنه و انتظار داشته باشه که اونو انتخابش بکنند. الان خیلی ها دارند این کار را میکنند.
من یه تاپیک زدم در مورد انسان مومن و پارسا که حتمآ خوندیش.
حالا برو ببین این بچه مسلمانهای مدعی ولایت که همه را با تیر انتقاد و خشم میزنند , و همه بچه ها رو بنوعی تحقیر میکنند , هیچکدومشون اینقد سواد دینی و ایمان واقعی نداشتند که بیان و منو راهنمایی کنند ولی همین افراد چنان دودی به چشم این بچه های پاک میدن که شما هم خبرش رو داری. فردا هم که بخوای بچه مسلمان خوب انتخاب بکنی همه شون میان اول صف جا میگیرند. امیدوارم صداقت بیان منو بحساب گستاخی ام نگذارید.![]()
دوست خوبم خيلي سخت ميگيري ........ به نظر من تو هم شركت كنایرانی جماعت اهل ریا و دغل بازی است. اکثریت اون افرادی که دنبال محبوبیت خودشونن فقط ریا کارند و فیلم بازی میکنند و مردم را گول میزنند و محبوب میشن. اینجام همینطوره . میگی نه . شما هر کسی را که انتخاب کردی من دوسوته بهش گیر میدم بببن چه جوری دستش رو میشه و اون ذات اصلی شو نشون میده . این گوی و این میدون.
هستند کاربرانی که خیلی صمیمی و پاکند ولی این افراد نیازی ندارند تا خودشونو به رخ بکشند . اونایی که کشته مرده این نوع شهرت بازی ها هستند یه عده ای میتونن باشند که کمبود محبت دارند و بنوعی با این کار خودشونو ارضاء میکنند.
خیلی شرم اوره که یک نفر خودش بدونه که افراد لایق تر از او تو باشگاه زیاده ولی اعتراف نکنه و انتظار داشته باشه که اونو انتخابش بکنند. الان خیلی ها دارند این کار را میکنند.
حالا برو ببین این بچه مسلمانهای مدعی ولایت که همه را با تیر انتقاد و خشم میزنند , و همه بچه ها رو بنوعی تحقیر میکنند , هیچکدومشون اینقد سواد دینی و ایمان واقعی نداشتند که بیان و منو راهنمایی کنند ولی همین افراد چنان دودی به چشم این بچه های پاک میدن که شما هم خبرش رو داری. فردا هم که بخوای بچه مسلمان خوب انتخاب بکنی همه شون میان اول صف جا میگیرند. امیدوارم صداقت بیان منو بحساب گستاخی ام نگذارید.![]()
ایرانی جماعت اهل ریا و دغل بازی است. اکثریت اون افرادی که دنبال محبوبیت خودشونن فقط ریا کارند و فیلم بازی میکنند و مردم را گول میزنند و محبوب میشن. اینجام همینطوره . میگی نه . شما هر کسی را که انتخاب کردی من دوسوته بهش گیر میدم بببن چه جوری دستش رو میشه و اون ذات اصلی شو نشون میده . این گوی و این میدون.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
P | ارزان ترین روش تبلیغات برای گیمت | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |
T | ساده ترین سوال یا... | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
چرا سالروز رحلت امام جاده شمال شلوغ ترین جاده کشور است؟! | گفتگوی آزاد | 27 |