tanhatarin_asb-3
عضو جدید
شیطون شدی داری میری زیر جلدم
اگه میشه اسم من را هم بنویس داداش بعد از اینکه منفورترین شدم میخوام ببینم حداقل 2 نفر قبولم دارند.
اگه میشه اسم من را هم بنویس داداش بعد از اینکه منفورترین شدم میخوام ببینم حداقل 2 نفر قبولم دارند.
ممنون یکی ام خودم به خودم رای میدمبا این حرفت انقدر خندم گرفت که نگو
آخ دلم سوخت برات
مطمئن باش رای رو میدم به تو![]()
ممنون یکی ام خودم به خودم رای میدم
دیدی توی پاتیک منفورترین ها یک سری که اصلاً اسمشونم تو لیست نبود چطوری برخورد کردن ، هدف تو اونجا فقط تفریح بود ولی ظرفیت ها واقعاً کمه .
ممنون یکی ام خودم به خودم رای میدم
دیدی توی پاتیک منفورترین ها یک سری که اصلاً اسمشونم تو لیست نبود چطوری برخورد کردن ، هدف تو اونجا فقط تفریح بود ولی ظرفیت ها واقعاً کمه .
سلام دوست عزیز من جلوی همه از شما معذرت خواهی میکنم ..........اکثر بچه های باشگاه میدونن که من شوخی زیاد میکنم ولی چیزی تو دلم نیس....اصلا هم اینطور که شما میگین فکر نمی کنم.....سلام به دوستان
من محبوب ترین عضو باشگاه هستم
میتونید از بچه های تاپیک برق قدرت هم بیرسید.
پس اسم منو هم در نظر سنجی خودتون شرکت بدین
با سپاس
سلام بچه ها اسم همتونو نوشتم ولی گویا بعضیا میخوان که یه عده حتما باشن حالا بگین من چیکار کنم یعنی اونا رو تو قرعه نندازمو همینجوری اسمشونو بنویسم؟
اگه کسی با این قضیه مشکلی نداره و حق و حق کشی نمیشه 5نفر رو تو لیست حتما میزارم لطفا بهم بگید اون 5 نفر کیا باید باشن البته حتما باید از بچه های فعال باشگاه باشن و پست هاشون زیاد باشه و بیشتر توی بحث ها شرکت کرده باشند با تشکر![]()
من میگم ابوالفضل حتما باید باشه....اخه خیلی ادم باحالیه....از من گفتن
خب پس من چی ..........من مامانمو میخوام![]()
شما که اسمت اوله اسما میدرخشه.
...
من به میر حسین رای میدم...من که قبلا گفتم هستم
من به میر حسین رای میدم...
ولی محبوب ترین کاربر دنیا ayhann بود.....خدا حفظش کنه......![]()
..الهییییییی....تنهاترین اسب شما که اول اول اسمتو باس بفنیسییییییییییییی.......جیگملم.....مهرداد جون شما سروری...شرمنده فرمودی داداش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
P | ارزان ترین روش تبلیغات برای گیمت | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
بهترین و مناسب ترین شهر برای زندگی در ایران | گفتگوی آزاد | 5 | |
T | ساده ترین سوال یا... | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
چرا سالروز رحلت امام جاده شمال شلوغ ترین جاده کشور است؟! | گفتگوی آزاد | 27 |