مجبوب ترین عضو باشگاه کیه؟

Mehrdad-254

عضو جدید
سلام
من میرم کنار که زود لیست پر نشه.

تشکر از همه
با احترام
مهرداد

کانادا

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این حرفت انقدر خندم گرفت که نگو
آخ دلم سوخت برات
مطمئن باش رای رو میدم به تو ;);)
ممنون یکی ام خودم به خودم رای میدم
دیدی توی پاتیک منفورترین ها یک سری که اصلاً اسمشونم تو لیست نبود چطوری برخورد کردن ، هدف تو اونجا فقط تفریح بود ولی ظرفیت ها واقعاً کمه .

Belle Fille

عضو جدید
اگه میشه اسم من را هم بنویس داداش بعد از اینکه منفورترین شدم میخوام ببینم حداقل 2 نفر قبولم دارند.

آخی... نازی... کی گفته شما منفوری کانادا جون؟!!!!:w24:

یعنی نمی دونی اون چند نفری که بهت رای دادن کیا هستند ؟! حالا دو تا بسیجی از دستت کینه داشتند با 10 تا نام کاربری اومدند بهت رای دادن. این دلیل نمی شه که شما منفور باشی.:redface:

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدی توی پاتیک منفورترین ها یک سری که اصلاً اسمشونم تو لیست نبود چطوری برخورد کردن ، هدف تو اونجا فقط تفریح بود ولی ظرفیت ها واقعاً کمه .

وقتی که فقط با یه پست میتونن خودشون رو منطقی و بزرگ نشون بدن چرا اینکارو نکنن؟
وقتی میگی آقا بیایید حرف زدنمون رو درست کنیم
از این بچه بازیا دست برداریم
به هم توهین نکنیم به ما میگن ادای آدمای لیدر رو درنیارید
ولی اونجا که یه کم خواستیم سربه سرهم بزاریم گل منطق بعضیا شکوفا شد
من خودم به شهیدی رای دادم اونجا فقط واسه اینکه سربه سرش بزارم به خودشم گفتم اگه خیلیا باهات مشکل دارند ولی من میدونم که تو دلت چیزی نیست

بگذریم
محبوبیت رو بچسب;)

Mehrdad-254

عضو جدید

به دل نگیر...
همینه دیگه...
بی خیال...
این نیز بگذرد...

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
خیلی باحالید!
133 تا پست تا اینجا دیدم !
بالاخره نظر سنجی کی راه میافته که بیایم رای بدیم؟
اسم مامان گلاب رو اگه بنویسین مطمئنم که کس دیگه ای رای نمیاره!نمیدونم بدون موافقت خودش میشه اسمش رو نوشت یا نه؟اگه میشه بنویسین.
البته فکر میکنم که دختر شاه پریون هم تا حالا جایگاه خاصی پیدا کرده
کانادا هم که جای خودش رو داره
.
.
.
.
.
منتظریم که نظر سنجی رو راه بندازین بیایم رای بدیم. البته من به همه ارادت دارم ها. اشتباه نشه.
موفق باشید

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
به به سرمد رو یادم رفته بودبگم! ببخشید
خیلی ارادت داریم سر مد جان

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا بزرگ هم هست. منم که اول اولشم.
راستی من کی ام. من منم دیگه. منتقد غدّ . در عین حال بهترین کاربر .

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به دوستان
من محبوب ترین عضو باشگاه هستم
میتونید از بچه های تاپیک برق قدرت هم بیرسید.
پس اسم منو هم در نظر سنجی خودتون شرکت بدین
با سپاس
سلام دوست عزیز من جلوی همه از شما معذرت خواهی میکنم ..........اکثر بچه های باشگاه میدونن که من شوخی زیاد میکنم ولی چیزی تو دلم نیس....اصلا هم اینطور که شما میگین فکر نمی کنم.....:(:(
ما واسه خوشگذرونی دور هم جمع شدیم و از شرکت کردن تو این مسابقه قرار نیس چیزیو به کسی ثابت کنیم...اینجا همه اینقد خوبن که احتیاج نباشه کسی واسه کسی پز بده....بازم منو ببخش :redface::redface:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
سلام بچه ها اسم همتونو نوشتم ولی گویا بعضیا میخوان که یه عده حتما باشن حالا بگین من چیکار کنم یعنی اونا رو تو قرعه نندازمو همینجوری اسمشونو بنویسم؟
اگه کسی با این قضیه مشکلی نداره و حق و حق کشی نمیشه 5نفر رو تو لیست حتما میزارم لطفا بهم بگید اون 5 نفر کیا باید باشن البته حتما باید از بچه های فعال باشگاه باشن و پست هاشون زیاد باشه و بیشتر توی بحث ها شرکت کرده باشند با تشکر:heart:

Mehrdad-254

عضو جدید
سلام بچه ها اسم همتونو نوشتم ولی گویا بعضیا میخوان که یه عده حتما باشن حالا بگین من چیکار کنم یعنی اونا رو تو قرعه نندازمو همینجوری اسمشونو بنویسم؟
اگه کسی با این قضیه مشکلی نداره و حق و حق کشی نمیشه 5نفر رو تو لیست حتما میزارم لطفا بهم بگید اون 5 نفر کیا باید باشن البته حتما باید از بچه های فعال باشگاه باشن و پست هاشون زیاد باشه و بیشتر توی بحث ها شرکت کرده باشند با تشکر:heart:

سلام
جسارتا من 2 نفر رو میگم :
دختر شاه پریون , abolfazlrastegar

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
..الهییییییی....تنهاترین اسب شما که اول اول اسمتو باس بفنیسییییییییییییی.......جیگملم.....مهرداد جون شما سروری...شرمنده فرمودی داداش

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
من به میر حسین رای میدم...:smile:

ولی محبوب ترین کاربر دنیا ayhann بود.....خدا حفظش کنه......:D

سلام سرکار الان اینayhann در حال حاضر هست یا بوده اگه هست رخصت بگیرید اسم اشونو هم به لیست اضافه کنم .:gol:
اگه دوستان راضی هستن فعلا از این5 نفر 4 نفر تکمیلن یه دونه هم من اضافه میکنم که میر حسین چون ایشون هم فعالیتشون تو سایت زیاد بوده