مجبوب ترین عضو باشگاه کیه؟

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوست دارم. از همین جا اعلام میکنم اگه خواستی اسم منو بنویسی جاش Mehrdad-254 بنویس. هر کی میخواد به من رای بده به Mehrdad-254 رای بده.

اینا هم برای تو Mehrdad-254 :
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
آفرين به اين جوون مرد.................. خيلي با مرامي ........ 9كريم

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوست دارم. از همین جا اعلام میکنم اگه خواستی اسم منو بنویسی جاش Mehrdad-254 بنویس. هر کی میخواد به من رای بده به Mehrdad-254 رای بده.

اینا هم برای تو Mehrdad-254 :
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
ببین!
چیشکی منم دوست نداره هااااااااااااااا!:D
تحویل بگیر!

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
بچه ها چون مامانم به این علت که زیاد تو سایت موندمو پول تلفنمون زیاد میاد در حال دعوا کردن با بنده هستند من میرم بعدا میام اسم بقیه رو هم مینویسم:biggrin::D;)

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش ما معنی اعتلاف را نفهمیدیم....ولی هرچی ابوالفضل خان بگه.....اصلا بیاین یه کاری کنیم....به من حق رای زیاد بدین....مثلا 40 تا 50 تا....به همتون رای میدم....جون همتون اگه دروغ بگم

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

:gol::gol::gol:

آفرين به اين جوون مرد.................. خيلي با مرامي ........ 9كريم

خاکم دادش.

ببین!
چیشکی منم دوست نداره هااااااااااااااا!:D
تحویل بگیر!

تورو هم دوست دارم بابا. حسودی نکن دیگه :D

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش ما معنی اعتلاف را نفهمیدیم....ولی هرچی ابوالفضل خان بگه.....اصلا بیاین یه کاری کنیم....به من حق رای زیاد بدین....مثلا 40 تا 50 تا....به همتون رای میدم....جون همتون اگه دروغ بگم
دست شما درد نکنه پری جونمممممممممممم!!!:gol:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

من کوچیک همه تونم هستم.

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
شما لطف دارین ولی جایی که قراره از دوستی و محبت و محبوبیت حرف زده بشه، خوبیت نداره حرفای پشت پرده وجود داشته باشه
در کل ممنونم

چه حرف پشت پرده ای حتما اشتباه برداشت کردی من که اسمتو مینویسم

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه حرف پشت پرده ای حتما اشتباه برداشت کردی من که اسمتو مینویسم
ببین....گوشتو بیار.....شب خونه ما مهمون.....اصلا فک نکنی میخوام نمک گیرت کنما....اصلا خدا شاهده:surprised:...ولیکن....شما یه لطفی بکن...اسم مارو زیاد بنویس....همینجوری هی بنویس....کم که نمیشه ازت:cool:

tanhatarin_asb-3

عضو جدید
ببین....گوشتو بیار.....شب خونه ما مهمون.....اصلا فک نکنی میخوام نمک گیرت کنما....اصلا خدا شاهده:surprised:...ولیکن....شما یه لطفی بکن...اسم مارو زیاد بنویس....همینجوری هی بنویس....کم که نمیشه ازت:cool:

نه من اصلا اهل رشوه گرفتن و اینجور حرفا نیستم
حالا شام چی دارید؟