می بینم هنوز نزاع بهمنی ها و اسفندیها خصمانه و با شدت دنبال میشه!!
اسفندیهای عزیز عمرا درست می باشد به معنای (بعد از عمری میباشه!!)
غلط املایی یکی از خصوصیات بارز متولدین این ماهه!![]()
اسفندیا چی با خودشون فکر کردن اومدن اینجا؟![]()
حرف حق جواب نداره :دیبازم مثل همیشه بهمنی ها برنده میشن![]()
کلا بهمن ها گلن...هلو...باقلوا...شیرین عسل...دم بهمنی ها گرم...عزیزان بهمنی این هوش سرشار و دقت بالا و نکته بینی خودتون رو اینجوری رو نکنید...بابا چشممون می زنند این جماعت...![]()
من از طرف همه میگم که موافقیمچيزي به بهمن نمونده... نظرتون چيه يه تاپيک واسه مستقل واسه بهمنيها بزنيم؟!![]()
خب پس دس به کار شو جاني!من از طرف همه میگم که موافقیم![]()
شما هم مدیری هم بزرگتر شما از جلو برو ما پشتتیمخب پس دس به کار شو جاني!
سلام به همهي بهمنيهاي گل و گلاب و خل و چل!![]()
خوش اومدی عزیزم . اجازه نمیخواد ، اسفند ماهی ها خودشون صاحب خانه هستندمن اسفندی هم اومدم اجازه ورود دارم
با همون فکری که بهمن ماهی ها کردنداسفندیا چی با خودشون فکر کردن اومدن اینجا؟![]()
در نبود اسفند ماهی ها ، دوست عزیز . اونم شایدبازم مثل همیشه بهمنی ها برنده میشن![]()
چیه دلت برامون لک زده دوست عزیز . بزار امتحانات پایان ترم تموم شه ، اون موقع معلوم میشه این بهمن ماهی ها چند مرده حلاج هستنددقت كرديد كه سر و كله اسفنديا پيدا نيست
![]()
فقط شهريوريها لياقت سروري دارنمنم بهمنی ام.....................
اینقد با هم کل کل نکنید بابا
خوب معلومه بهمنی ها سرن اینکه دیگه پرسیدن نداره
اسفندیام می دونن,فقط روشون نمی شه بگن
عزیزانم شما نیز می توانید مانند ما بی نظیر باشید فقط کافیست بخواهید![]()
برو بابافقط شهريوريها لياقت سروري دارن
تازه اينم بدون كورش كبير هم شهريورييه
چیه دلت برامون لک زده دوست عزیز . بزار امتحانات پایان ترم تموم شه ، اون موقع معلوم میشه این بهمن ماهی ها چند مرده حلاج هستند
خوب در نبود اسفند ماهی ها ، خودتون رو تحویل میگیریدمگر اینکه بهمنی ها رو فقط هم ماهیهای خودشون تحویل بگیرند
![]()
![]()
![]()
به علت خودشیفتگی و خودبرتر بینی مزمن!و تفرقه پراکنی بین اعضا!
تاپیک قفل شد!![]()
![]()
قصدم فضولی نبود . گشت میزدم ، یهو شانسی چشمم به تاپیکتون افتاد .اینم از تاپیک مستقلتون .حالا خودتون گریه نکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قول میدم اگه بچه های باادبی باشید ، براتون شکلات بخرم .ژ
از همون یا گفتنت معلومه اسفندیا خیلی باهوشن!!!انشتین یا نیوتون یکیشون اسفندی بوده![]()