architect963
عضو جدید
من روی مدرکم علمی کاربردی معماری خورده
و پروانه اشتغال هم از نظام مهندسی گرفتم و مشکلی نداشتم
من روی مدرکم علمی کاربردی معماری خورده
دوست عزیز من امسال کاردانی به کارشناسی کنکور دادم.الانم دارم کارشناسی میخونم.رو کارتمم نوشته علمی کاربردی معماری.
نه زده معماری داخلی نه خارجی.زده علمی کاربردی معماری
سلام من نظام مهندسی سوال کردم به تکنولوژی ها مهر نمیدم به مهندسی معماری مهر تعلق میگیره
سلام ، من کاردانیم متفاوت با کارشناسیم بوده ،کارشناسیم معماری بوده و الان هم ارشد معماری هستم میتونم بعد فارغ التحصیلی طراحی شرکت کنم ؟
درود
کد 100 به شما تعلق گرفت دوست عزیز؟
باید کد اصلی تعلق بگیره وگرنه اینا مصصم هستن از ناپیوسته ها به ناحق امتیاز کم کنند. حالا زورشون به اصل طراحی نرسید میگن فقط تا پایه 2 اجازه طراحی هست. زیر بار هیچ حرف زوری نباید رفت باید کد 100 بدون قید و شرط بدهند.
نه ، خیلی دوست داشتم طراحی شرکت کنم ، واقعا طراحی دوست دارم
عزیزم نا حق چرا؟ نا حق اینه که فرقی بین من تیزهوشانی رتبه 1000 که پیوسته خوندم با شما هنرستانی که سوت زدی تا لیسانس گرفتی نباشه! اصلا معماری باید همون ارشد پیوسته میموند که انقدر بی کلاس نشه!!!!!! کد 100 می خواین ایا؟!
هه هه! عزیزم پیاده شو با هم بریم!عزیزم نا حق چرا؟ نا حق اینه که فرقی بین من تیزهوشانی رتبه 1000 که پیوسته خوندم با شما هنرستانی که سوت زدی تا لیسانس گرفتی نباشه! اصلا معماری باید همون ارشد پیوسته میموند که انقدر بی کلاس نشه!!!!!! کد 100 می خواین ایا؟!
هه هه! عزیزم پیاده شو با هم بریم!
البته حق با شماست اگر بخوایم اینطوری بچه گانه حرف بزنیم، من نمی دونم چرا نباید بین من که رتبه تک رقمی کاشناسی ناپیوسته معماری شدم و اون عزیزی که از واحد آزاد گلاب دره که بدون کنکور با التماس خواهش دانشجو میگیره... یا اون پیام نور سولوغون آباد که تعدادشون از تعداد متقاضی ها هم بیشتره... میاد و کارشناسی پیوسته معماری میگیره فرقی نباشه!؟
منم رشته ریاضی بودم و صد البته اذعان میکنم هنرستانی ها 2 سال از ما جلوتر هستن. اگر قرار باشه امتیازی داده بشه باید به اونها باشه...
دانشگاه های خوب برای دانشجوهای خوب یه بحثه و این بی عدالتی و بی قانونی انجام شده، یک بحث دیگس و ربطی به موضوع این تاپیک نداره دوست عزیز نابغه.
سرفصل دروس هر دو رشته در دانشگاه دقیقا یکیه و شرایط و امتیازات هر دو باید یکسان باشه... وگرنه از همون اول اعلام میکردن من نوعی نرم و از جوونیم بذارم چهار پنج سال (غیر دو سال هنرستان که دوستان خوندن) ناپیوسته بخونم.
!!!!!!!!!!عزیزم نا حق چرا؟ نا حق اینه که فرقی بین من تیزهوشانی رتبه 1000 که پیوسته خوندم با شما هنرستانی که سوت زدی تا لیسانس گرفتی نباشه! اصلا معماری باید همون ارشد پیوسته میموند که انقدر بی کلاس نشه!!!!!! کد 100 می خواین ایا؟!
شما اصلا از نحوه تحصیلات هنرستانی ها خبر نداری حق نداری اینطور توهین کنی، اون ها در رشته خودشون از امثال شما خیلی باسوادتر و جلوترن که یه کنکور دادی اومدی برای ما مهندس شدی مطمئنم نه درس خوندی و نه سواد درست داری نه تو بازار کار هستی ببینی اون ها چه میکنند وگرنه اینطور قضاوت نمیکردی...دوست عزیز همه جای دنیا کالج با دانشگاه فرق داره! کاردانیا اکثرا اصلا دانشگاه نرفتن و سطح سواد پایینی هم دارن- بله لوکوربوزیه هم تحصیلات اکادمیک نداشت- ولی همه که که اون نمیشن. اگه تو یه کشوری بودید که در و پیکر بیشتری داشت با همون معیار معدل و کنکوری که شما الان قبولش نداری چون به نفعت نیست اصلا یه لیسانس نمی دادن دستت که حالا بیای مدعی بشی . انقد این هنرستانی ها سطح مهندسی و اوردن پایین که دیگه رومون نمیشه بگیم ما هم معماری خوندیم. هر کی می خواست درس نخونه رفته هنرستان معماری خونده. البته این وضعیت همین الان واسه کارشناسی های دانشگاه ازاد هم هست. همه هم کاراشون و میدن بیرون انجام میدن لیسانس هم می گیرن!
شما اصلا از نحوه تحصیلات هنرستانی ها خبر نداری حق نداری اینطور توهین کنی، اون ها در رشته خودشون از امثال شما خیلی باسوادتر و جلوترن که یه کنکور دادی اومدی برای ما مهندس شدی مطمئنم نه درس خوندی و نه سواد درست داری نه تو بازار کار هستی ببینی اون ها چه میکنند وگرنه اینطور قضاوت نمیکردی...
شما کنکور ناپیوسته شرکت کنی که تخصصی معماریه، سولوقون دره هم قبول نمیشی...
آمار کارشناسی ارشد رو ببینی اکثر قبولی و رتبه های بالا از هنرستان و ناپیوسته اومدن.
بازار کار رو الان اونها در دست گرفتن چون سواد عملی و حتا تئوریشون از امثال شما مدرک بالا تاقچه ها از فلان دانشگاه خیلی بیشتره.
جایی که اونها در اونجا درس خوندن و لیسانس گرفتن اسمش "دانشگاه" هست چون محل دیگه ای حق صدور لیسانس نداره جناب نابغه. یه سرچ بکنی بد نیست.
من دیگه با شما بحث ندارم چون آدم تنگ نظری هستید.
در استفاده از کلمات دقت کنید خانم های مهندس و آقایون مهندس!!
این بحث ها بنظرم یک مقدار مناسب نیست . چون تو کار هست که یه معمار در مقام رقابت خودش رو نشون میده . نه اینکه هیج کس وارد این رشته نشه که 4 نفر بمونن که نمی خوان تو بازار کار رقابت کنن!!!
دوست عزیزم ، من تیزهوشان خوندم ، رتبه چهارم المپیاد فیزیک سال 84 کشوری هم بودم ، به دلایلی کاردانی معماری قبول شدم ، سوت زدن مربوط به کارای بدون فکر میشه ، مثل حرف زدن بی ربط و ... معماری فکر میخواد...در ضمن ، آره ،کد 100 هم میخوام...عزیزم نا حق چرا؟ نا حق اینه که فرقی بین من تیزهوشانی رتبه 1000 که پیوسته خوندم با شما هنرستانی که سوت زدی تا لیسانس گرفتی نباشه! اصلا معماری باید همون ارشد پیوسته میموند که انقدر بی کلاس نشه!!!!!! کد 100 می خواین ایا؟!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | استفاده از پروانه طراحی و تجربیات مهندسان | نظام مهندسی | 32 | |
![]() |
استفاده از پروانه نظارت و تجربيات مهندسان | نظام مهندسی | 421 |