متاسفانه هنوز تکلیف بچه های تکنولوژی به صورت مستند روشن نیست... مطابق مراجعات حضوریس به صورت شفاهی عنوان می کنن که حل شده اما به چیزی استناد نمیشه. موضوع مهم اینه که کد ما 120 هستش و این واقعا ظلم بزرگیه.....
سلام دوستان. یه سوال!
من کاردانی کامپیوتر خوندم بعد تغییر رشته دادم و واسه کارشناسی مهندسی تکنولوژی معماری خوندم.حالا میخوام بدونم نظام مهندسی صلاحیت طراحی و نظارت و اجرا به من میده یا نه؟
ناپیوسته ها طرح یک پاس نمیکنن، تمرین معماری و آشنایی با طراحی معماری هم بجاش قبول نیست.من لیست دروسی که مورد تایید هست برای طراحی رو نگاه کردم اما یه سوال برام پیش اومد...توی لیست نوشته مقدمات طراحی معماری 1 و 2 یا ساخت و ارائه ی 1 و 2.... توی فایل کمیته هم ارزی که گذاشته بودید نوشته آشنایی طراحی معماری = ساخت و ارائه است حالا درس تمرین معماری 1 و 2 با کدوم برابر میشه ؟ طرح یک چی میشه ؟ چون اسم طرح یک ما بود طراحی معماری !!!
تاکید شده واحدهای خواسته شده باید واحد موثر باشه نه اختیاری پس اگر پاس کنی هم تاثیر نداره مگر اینکه دانشگاه در ریزنمرات چیزی جلوی اسم درس ننویسهمن رفتم دانشگاهمون پرسیدم که آیا میتونم واحد هایی که کم دارم رو پاس کنم گفتن چون فارغ التحصیل شدی نمی تونی! حالا این واحد ها رو کجا میتونم بگذرونم؟!
ناپیوسته ها طرح یک پاس نمیکنن، تمرین معماری و آشنایی با طراحی معماری هم بجاش قبول نیست.
درسته این درس رو پاس کردید اما در کارشناسی پیوسته دو درس مقدمات طراحی معماری 1 و 2 هر کدام 5 واحد ارائه میشه، همینقدر که آشنایی با طراحی معماری 4 واحدی رو با این درسها تطبیق میدن جای شکر دارهخب آشنایی با طراحی معماری 1 همون طرح 1....هیچ فرقی نداره.... ما هم طراحی کردیم....کلی زحمت کشیدیم حالا چون وزارت علوم هی اسم های مسخره می ذاره و عوضشون می کنه ما باید چوبش رو بخوریم ؟
دوست عزیز نمیدونم شما و بقیه دوستان هنوز متوجه نشدید اینا همش بهانس که یک عده ی زیادی رو از حق طراحی محروم کنند! به قول معروف کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده رو نه!سلام برهمه
طبق بخشنامهای که عکسش رو براتون گذاشتم نحوه ی گزینش صلاحیت ها مشخص میشه - منبع وزارت راه و شهرسازی -
تاریخ نامه : 91/11/4
** متاسفانه بجای اینکه ببینن شخص پایان نامه ی خودش رو با چه درکی از طراحی معماری طراحی داره . ملاک رو درس " مقدمات طراحی معماری" قرار میدن که طرف معلوم نیست -اگر گذرانیده باشه!- چطور از استاد نمره گرفته!!!!
درودسلام
من و دوستم از دوتا استان مختلف تاییدیه شرکت در آزمون طراحی مون اومد.
ناپیوسته معماری خوندیم.
دوستم از طریق کمیسین هم ارزی اقدام کرد
من هم تو نظام گیلان با تعهدی که تو سایت بود.
نگران نباشید. از طریف کمیسیون اقدام کنید .
با سلام...
من دانشجوی کاردنی نا پیوسته معماری هستم. اخیرا متوجه شدم که اگر کارشناسیم رو هم تو علمی کاربردی بگذرونم در آینده نظام مهندسی حق طراحی به ما نمیده و فقط حق نظارت خواهیم داشت... اگر کسی بتونه اطلاع درستی در این زمینه بهم بده ممنون میشم...
ولی دوستان من کد اصلی یعنی 100 بهم دادن کاردانیمو روزانه تهران خوندم کارشناسیم تو دانشگاه علمی کاربردی... همون طور که گفتم عنوانی که روی مدرکتون میخوره مهمه... مدرک من کارشناسی ناپیوسته معماری بدون هیچ پسوند و پیشوندی
عجیبه دانشگاه علمی کاربردی این عنوانو نمیزنه تو مدرکش ولی اکثر دانشگاه سراسریا که روزانه نیستن میزنن!!
سلام، من کاردانیم رو معماری از علمی کاربردی گرفتم. حالا برای کارشناسی مجبورم یا معماری داخلی انتخاب کنم یا معماری بیرونی! به نظر شما نظام مهندسی به کدومش حق امظاء میده؟؟؟
سلام
فقط نظارت... متاسفانه!!!
درسته حق با شماست... اما سوال دوستمون در مقطع کارشناسی بود نه کارشناسی ارشدسلام من 4روز پیش با نظام مهندسی تهران تماس گرفتم دقیقا بهشون گفتم که جناب مسئول من دیپلم معماری هنرستان با عنوان معماری - نقشه کشی معماری دارم و کادانیمم تو آموزشکده فنی پسران گرفتم اونم کاردانی پیوسته و کارشناسیمم مهندسی تکنولوژی معماری از غیرانتفاعی گرفتم الانم کارشناسی ارشد مهندسی معماری قبول شدم آیا من امضا میگیرم.... گفت اگه معماری داخلی بری مشکلت باقی میمونه و فقط نظارت میدیم ولی اگه معماری ارشد بری و 6 تا 8 واحد از واحد های هم ارزی بگذرونی بجز 32 واحد بهت مهر طراحی با کد 100 میدیم.... و از پایه 3درجه 1 شروع به عضویت میکنی شماره 021-82244420
سلام.من الان متوجه نشدم که شما ارشد چه رشته ای بخونید بهتون حق طراحی میدن؟ کدومش بهتره! -معماری داخلی -معماری بیرونی
درسته حق با شماست... اما سوال دوستمون در مقطع کارشناسی بود نه کارشناسی ارشد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | استفاده از پروانه طراحی و تجربیات مهندسان | نظام مهندسی | 32 | |
![]() |
استفاده از پروانه نظارت و تجربيات مهندسان | نظام مهندسی | 421 |