سیستم پکیج هم موتورخانه می خواد، اما با ابعاد کوچکتریه سوال
اگه سیستم گرمایشی ما برا خونه پکیج باشه و خوده سوال نگفته باشه که موتور خونه لازمه
میشه از پکیج استفاده کرد؟
سوال دوم در مورد داکت ها
ابعاد داکت اصلی که پشت راه پله قرار می گیره چقدر باشه خوبه؟
اگه بغل اون سرویس بهداشتی باشه میشه از اون داکت استفاده کنه ؟
ابعاد اتاق دیزل ژنراتور چقدر باشه خوبه ؟ اگه ساختمونمون زمانی آسانسور نداشت بازم نیاز به این اتاق هست ؟
یه سوال
اگه سیستم گرمایشی ما برا خونه پکیج باشه و خوده سوال نگفته باشه که موتور خونه لازمه
میشه از پکیج استفاده کرد؟
سوال دوم در مورد داکت ها
ابعاد داکت اصلی که پشت راه پله قرار می گیره چقدر باشه خوبه؟
اگه بغل اون سرویس بهداشتی باشه میشه از اون داکت استفاده کنه ؟
ابعاد اتاق دیزل ژنراتور چقدر باشه خوبه ؟ اگه ساختمونمون زمانی آسانسور نداشت بازم نیاز به این اتاق هست ؟
اگه صفحه 60 مبحث 4 رو نگا کنید حداقل فضاها رو ذکر کرده که برای کسبی تجاری این مقدار رو 2.40 اعلام کرده و فقط دو مورد ارتفاع رو حداقل 3 متر اعلام کرده که اونها هم برای تجمع بالای 20 نفر هستش .
پس یه نکته ای که اینجا هستش با افزایش تعداد افراد استفاده کننده همزمان چون نیاز به میزان هوای بیشتر جهت تهویه و . . . . . هستش ارتفاع هم میره بالاتر
سیستم پکیج هم موتورخانه می خواد، اما با ابعاد کوچکتر
ابعاد داکت اصلی می تونه به عرض 50 و به طول راه پله باشه
بله می شه.
یه چیزی بگم بهم نمی خندین ؟
خونه ما آپارتمانیه و پکیج ولی هیچ موتور خونه ایی نداره تو پارکینگ الان من بزارم تو طرح ؟
اگه فضاهای تجاری اداری رو 3 تا 3.5 بگیریم که بهانه دست مصحح ندیم که خوبه ولی همونطور که گفتم حداقلش 2.40 هستش1-چشم پله اگر برا نورگیری از سقف باشه که مبحث 4 صفحه 60 تو جدول گفته ساختمونای گروه 1 تا 5 راهپله نیاز به نور طبیعی نداره.ولی یکی از بچه ها میگفت برا عبور لوله آتشنشانی لازمه. یه جای دیگه هم خونده بودم به خاطر دودکش بودن ممنوعه.من خودمم موندم بذارم یا نذارم.اگه کسی اطلاعات موثق تر داره که تکلیف مشخص بشه ممنون میشیم.2- معلولین بهمن 87درسته. پس میتونیم ارتفاع همکفمونو مثل طبقات بالا در نظر بگیریم دیگه؟ اینطوری طرحمونم بهتر درمیادحالا بعضیها که 4وخورده ای گرفتن بهتر نیست توی طرحشون برای آژانس یه نیم طبقه هم در نظر بگیرن؟
سوالهای دیگه ای هم دارم:1- چشم پله را چه کار کنیم؟ بذاریم یا نه؟ (با احتساب قوانین معلولین)2-این کتاب ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای معلولین آخرین ویرایشش چه سالیه؟
سلام .ابعاد سرویس بهداشتی رو در واحد مسکونی 90*120 بگیریم؟ یا باید با توجه به ضوابط معلولین 90*150 بگیریم؟ممنون
150*170 ...درش به بیرون بازشه
سلام این جزو قوانین معلولین میشه. 170در150.سلام تو پلان مگه همه درها به داخل باز نميشه؟اين مطلب رو از كدوم منبع گفتين؟
سلام این جزو قوانین معلولین میشه. 170در150.
سلام تو پلان مگه همه درها به داخل باز نميشه؟اين مطلب رو از كدوم منبع گفتين؟
سلام لطفا این فایلا رو نیگا کنیدو نظر بدید.(درمورد نحوه ارائه با سه رنگ هم نظر بدید).ممنون
سه سوا این 1متر اول و 1متر آخر این رمپ ها چطور بدست میاد مثلا
کد همکف 120
کد زیر زمین 160
طول رمپ 10.66
الان 1متر اول و 1متر آخر روبا شیب کم می کشم ؟
می مونه طول رمپ 8.66.
2-الان ما می خوایم رمپ رو بکشیم می تونیم اگه فضا داریم تو همون حیاط حلش کنیم ؟ و داخل پارکینگ نره ؟
مقدار قوسی که می خوره چطور حساب میشه چقدر طول مسیرمون اونجا حساب شده ؟
پارکینگ
خسته نباشید
این سوال چه سالی بوده؟
اندازه گذاری و مبلمان ندارید
ابعاد اون نورگیر کنار آشپزخونه چقدره؟
یکی از ستون های 4طرف پله ها نذاشتید
سرویس ها داکت ندارن
ترسیم پلکان درست نیست.....
سلام لطفا این فایلا رو نیگا کنیدو نظر بدید.(درمورد نحوه ارائه با سه رنگ هم نظر بدید).ممنون